Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2520 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 112 dagen geleden)
Bedrijf:

Genesys introduceert Experience as a Service voor echte personalisatie

Naarden, 16 januari 2020 - Genesys®, wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center oplossingen, verandert de naam van het software-as-a-service aanbod van PureCloud naar Genesys Cloud. Deze verandering past bij de ontwikkeling van het bedrijf en markeert de lancering van ‘Experience as a Service powered by Genesys Cloud’ waarmee organisaties echte personalisatie kunnen realiseren op schaal. Genesys Cloud, een alles-in-een-oplossing en het  leidende publieke cloud contact center platform ter wereld, helpt oganisaties betere ervaringen te leveren aan hun klanten en medewerkers.

“Met Genesys Cloud leveren we Experience as a Service om het makkelijker te maken voor oragnisaties om te bouwen aan het vertrouwen en de loyaliteit van klanten. Dit begint door hen te helpen hun klanten individueel te kennen, niet als profielen en segmenten, en ze met empathie door ieder contactmoment te leiden”, zegt Tony Bates, chief executive officer van Genesys. “Wanneer bedrijven onderscheidende ervaringen kunnen leveren, op maat voor iedere klant, dan bereiken ze het personalisatieniveau waar klanten vandaag de dag naar zoeken – en dat is wat we mogelijk maken met Genesys Cloud.”

De oplossing voor iedere organisatie
Alleen al afgelopen jaar selecteerden 500 nieuwe klanten wereldwijd Genesys Cloud, waaronder Banco Inter, Concord Servicing Corporation, eFinancial, Ethiopian Airlines, Medicard Philippines, Inc., Paycor, SITA en TechStyle. Genesys kondigde ook aan in 2019 meer dan 1000 deals te hebben gesloten met bestaande klanten en ze zo te helpen bij het verder moderniseren van de service die ze verlenen via Genesys Cloud. Toepassingen variëren in omvang van 20 tot 20.000 seats waarbij bijna 90% van de organisaties het binnen 90 dagen heeft geïmplementeerd.

"Als de snelst groeiende digitale bank in Brazilië hebben we gekozen voor Genesys Cloud omdat we een cloudgebaseerd omnichannel customer experience platform nodig hadden dat onze versnelde groeistrategie kon bijhouden,” zegt João Marcus dos Santos, customer care IT leader van Banco Inter. “Genesys Cloud maakt dat we één enkele oplossing gebruiken voor het contact met onze klanten op ieder kanaal en het zorgt voor de flexibiliteit die we nodig hebben voor de snelle veranderingen van ons bedrijf zodat we snel innovatieve en disruptieve oplossingen kunnen blijven toevoegen.”

Nieuwe prijsstelling geeft bedrijven de ultieme flexibiliteit
Om het nog eenvoudiger te maken voor organisaties om Genesys Cloud te adopteren komt het bedrijf met prijzen op basis van gebruik. Vanaf het eerste kwartaal 2020 hebben klanten de flexibiliteit om alleen te betalen voor het aantal uren dat ze willen en zoveel gebruikers toe te voegen als nodig is. Bovendien kunnen klanten hun abonnementsbundel aanpassen zoals het aantal uren verhogen of digitale kanalen en workforce management seats toevoegen. Dat geeft klanten ongekende flexibiliteit om hun abonnement precies passend te maken bij de ontwikkeling van de bedrijfsvoering.

“Met een verleden van bijna 30 jaar onpremise contact centeroplossingen leveren is Genesys succesvol overgestapt naar de cloud – een prestatie die veel leveranciers hebben geprobeerd maar waar weinigen in zijn geslaagd”, zegt Sheila McGee-Smith, president van McGee-Smith Analytics.
“Genesys Cloud biedt bedrijven het beste van twee werelden: een van de krachtigste cloud platforms voor snelle innovatie en schaalbaarheid in de branche, gecombineerd met de kennis en expertise van een pionier in de industrie. Deze winnende combinatie maakt dat zelfs de meest complexe organisaties iedere klant een gedifferentieerde ervaring kunnen bieden, iedere keer weer.”

Het platform voor snelle innovatie
Makkelijk en kosteneffectief op maat te maken is Genesys Cloud een innovatief ontwikkelingsplatform dat organisaties kunnen gebruiken om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van hun klanten en branche. Met de robuuste set aan fucntionaliteit, open API’s en 100% microservices-gebaseerde architectuur is het platform gebouwd voor developers, door developers. In feite is alleen al afgelopen jaar 60% van 7 miljard maandelijkse API-gespekken op het platform afkomstig van klanten en partners. Daarnaast hebben organisaties nog meer kans om Genesys Cloud passend te maken door het gebruik van applicaties, integraties en diensten uit de Genesys AppFoundry, de snelst groeiende gespecialiseerde customer experience marktplaats in de branche.

Genesys heeft ook aangekondigd dat het alle nieuwe innovaties exclusief uitlevert via het Genesys Cloud-platform. Dit maakt het makkelijker voor iedere klant van Genesys, onpremise, cloud of hybride, nieuwe mogelijkheden te gaan gebruiken waaronder artificial intelligence, digitaal en predictive analytics, onafhankelijk van het Genesysproduct dat ze gebruiken.

Lees meer over de transitie van een onpremise contact centeroplossing naar Genesys Cloud.

=======

Over Genesys
Ieder jaar levert Genesys meer dan 70 miljard opmerkelijke klantervaringen voor organisaties in meer dan 100 landen. Met de kracht van de cloud en AI verbindt onze technologie ieder klantmoment van marketing, sales tot service en op ieder kanaal, tegelijktijd de ervaring van medewerkers verbeterend. Genesys pionierde met Experiences as a ServiceSM  zodat organisaties van iedere omvang echte personalisatie kunnen bieden op de juiste schaal, kunnen interacteren met empathie en kunnen bouwen aan het vertrouwen en de loyaliteit van de klant. Dit wordt mogelijk gemaakt door Genesys Cloud, een alles-in-een-oplossing en het leidende publieke contact center platform in de wereld, ontworpen voor snelle innovatie, schaalbaarheid en flexibiliteit.
Bezoek www.genesys.com.

©2020 Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. Alle rechten voorbehouden. Genesys en het Genesys logo zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Genesys. Alle andere bedrijfsnamen en logo’s kunnen geregistreerde handelsmerken of handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven.

Contact
Linda Hilberdink, Senior Field Marketing Manager Benelux, Iberia & South East Africa
Linda.hilberdink@genesys.com – 06 21 68 37 73

Ingrid Wong, Krakeling Communicatie
Ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl – 06 147 67 539
Laatste van Genesys  
Genesys en Adobe partneren voor Contextual Customer Experiences

Genesys onthult eerste echte multicloud-architectuur voor contact centers

Nieuwe integratie Genesys Cloud en Microsoft Teams voor productiviteit en samenwerking
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 112 dagen
Genesys contact  

Logo Genesys

  +31 35 625 7230
  reception.NL@genesys.com
  www.genesys.com
Genesys sociaal  


Genesys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Logo Bynder B.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91074 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com