www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (258 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Eficode benoemd tot Atlassian Platinum Solution Partner

Amsterdam, 14 januari 2020 - Eficode heeft de status van Platinum Partner behaald in de Benelux, het hoogste niveau binnen het Atlassian solution partnerprogramma. Daarmee erkent Atlassian de expertise en verscheidenheid aan diensten die het Europese DevOps-zwaargewicht in huis heeft. 

Al meer dan tien jaar helpt Eficode bedrijven om hun Atlassian-producten optimaal te benutten, van implementatie en schalen tot ondersteuning en onderhoud. Tot de Atlassian stack horen tools als Jira Software, Confluence, Atlassian Cloud en Jira Align. 

Gegevens migreren uit meerdere Atlassian tool-instanties en omgevingen optimaliseren, bijvoorbeeld door tools van servers naar de cloud te migreren, zijn slechts een greep uit de diensten van Eficode. 

“We gebruiken Atlassian-tools om verschillende van onze producten te optimaliseren. Eficode begeleidt ons voortdurend met hun DevOps-expertise om onze Atlassian-suite zo efficiënt mogelijk te gebruiken”, aldus Kenneth Jes Juliussen, hoofd Development Support bij Bankdata, een van de grootste financiële technologiebedrijven in Denemarken.

Eficode biedt niet alleen diensten op maat, maar levert ook onderhoud en ondersteuning voor Atlassian-producten in de vorm van managed services. Zo kunnen ontwikkelaars zich proactief richten op waardecreatie voor klanten. De tools van Atlassian zijn daarnaast onderdeel van het Eficode ROOT DevOps Platform, dat het hele softwareontwikkelingsproces overbrugt, van het beheren van requirements tot Continuous Delivery en analytics. Maar ook buiten het Eficode ROOT DevOps Platform biedt Eficode ondersteuning voor Atlassian-producten. 

“Benoemd worden tot Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux is een teken van vertrouwen in onze diensten en een fantastische stap voorwaarts in onze strategie om bedrijven te voorzien van de beste DevOps-knowhow”, zegt Niko Herold, vicepresident van Eficode ROOT. 

Eficode opende in september 2018 de deuren van haar Amsterdamse kantoor en heeft sindsdien gewerkt met grote merken binnen de financiële wereld en in andere sectoren. Eficode is niet alleen Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux, maar ook in Denemarken, Finland, Zweden en de DACH-regio. 

Perscontact
Over Eficode
Eficode is Europees marktleider op het gebied van DevOps en vormt in zes landen de drijvende kracht achter de DevOps-beweging. Waarde voor de klant en teamtevredenheid staan hierbij centraal. Eficode adviseert internationale merken die willen dat hun teams effectiever software maken en deed zo al aan DevOps voordat die term überhaupt bestond. Vandaag de dag gebruikt Eficode zijn ongekende knowhow op het gebied van DevOps om bedrijven te transformeren en houdt het zich bezig met het ontwikkelen van oplossingen die automatisering en cloud computing benutten. De Eficode community telt meer dan 300 professionals, die samen de toekomst van softwareontwikkeling bouwen. Ga voor meer informatie naar www.eficode.com.
 
Over Eficode ROOT
Eficode ROOT is een toonaangevend DevOps-platform voor de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling, van beheerbehoeften tot ononderbroken levering en analyse, met de integratie van hulpmiddelen zoals de Atlassian stack en open sourcesystemen zoals Jenkins en Kubernetes. Het platform wordt geleverd als een beheerde service (SaaS), wat betekent dat bedrijven het onderhoud en de ondersteuning kunnen uitbesteden en zich kunnen richten op het creëren van meerwaarde. De direct beschikbare DevOps-expertise, gekoppeld aan toonaangevende automatisering en gereedschapsintegraties, maken van het Eficode ROOT DevOps-platform een hoeksteen voor snelheid, stabiliteit en veiligheid. Eficode ROOT biedt gecentraliseerde toegangscontrole en zichtbaarheid in realtime over de projectstatus, kwaliteit en prestaties. Bezoek https://www.eficoderoot.com/ voor meer informatie.
Laatste van Eficode  
DevOps-platform van Eficode erkend in Gartner Hype Cycle 2020

Eficode benoemd tot Atlassian Platinum Solution Partner

Scandinavische DevOps-specialisten vergroten hun slagkracht
Geplaatst:
Verstreken tijd: 258 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
Eficode contact  

Logo Eficode

Eficode sociaal  


Eficode tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89343 persberichten
- 5800 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8773 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl