www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (39 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Cumulus Networks en Infradata slaan handen ineen

Open netwerktechnologie biedt schaalbaarheid en flexibiliteit in het moderne datacenter

Amsterdam – Cumulus Networks, innovatieleider op het gebied van open, moderne en schaalbare netwerken, en Infradata, toonaangevende leverancier van security-, cloud- en netwerkoplossingen, bundelen hun krachten. Door gebruik te maken van de open networking software van Cumulus is Infradata nog beter in staat om te blijven innoveren en haar klanten in Europa te ondersteunen.

Open netwerktechnologie
Krachtige automatisering van netwerktaken en investeringen in nieuwe technologieën zijn noodzakelijk voor operators om competitief te blijven. Daar waar de omzetten van telecomoperators nauwelijks toenemen en verwachtingen van de dienstverlening vandaag de dag ontzettend hoog zijn, dienen er nieuwe en innovatieve modellen te worden omarmd om de operationele kosten te doen dalen en efficiënter te werken. Een goed voorbeeld van een moderne technologie is het open netwerkbesturingssysteem Cumulus Linux. Door gebruik te maken van een open netwerktechnologie en A-merk industriestandaard hardware neemt de complexiteit af en verbeteren de prestaties en betrouwbaarheid van het netwerk. Klanten van Infradata zijn met de oplossingen van Cumulus in staat om een netwerk infrastructuur te bouwen die garant staat voor schaalbaarheid, flexibiliteit en verregaande automatisering.

Specialistische kennis
"Het is goed om te merken dat de waardering van open netwerktechnologie bij de belangrijke integrators op het gebied van cloud networking toeneemt. Zij volgen de ontwikkelingen op dat gebied op de voet”, stelt Robby van Roosmalen, Sales Director Nederland bij Cumulus Networks. “De hoogwaardige oplossingen van Cumulus in combinatie met de specialistische kennis op het gebied van cloud networking en cybersecurity bij Infradata hebben als resultaat dat organisaties compleet ontzorgd kunnen worden. Wij zijn erg blij met deze veelbelovende samenwerking.”

“Het partnernetwerk van Cumulus blijft in Europa sterk groeien", aldus Lara O'Brien, Senior Director Worldwide Partnerships bij Cumulus Networks. "We zijn verheugd om samen te werken met het Infradata-team, dat kennis van business intelligence, technische vaardigheden en ware passie voor open netwerken bezit die we zoeken in onze selecte partnerrelaties. We kijken uit naar hoe hoe onze samenwerking met Infradata verloopt en naar de resultaten van het beiden streven naar wederzijds succes in de markt.”

Belang van integrator
Mohamed El Haddouchi, CTO van Infradata Group: “Met onze gevestigde naam en focus op innovatie zien we de networkingmarkt sterk verschuiven naar Open Networking. Dit betekent dat de rol van integrator verandert. Verschillende oplossingen van vendoren worden geïntegreerd, net als de functionaliteiten van diverse fabrikanten. De vraag die dan opdoemt is: wie neemt de verantwoordelijkheid voor de oplossing? Deze rol is weggelegd voor een integrator als Infradata. Het belang van deze rol wordt groter en daarom hebben wij een sterke behoefte aan een samenwerkingspartner zoals Cumulus Networks. Wij zien veel kansen om ons samen te blijven onderscheiden in de netwerkomgeving en kijken uit naar de vervolgstappen in deze samenwerking.”

___

Meer informatie, niet ter publicatie:
Juul Klaassen
cumulus@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730

Over Infradata
Infradata is een bekroond leverancier van cutting edge security, cloud en netwerk diensten en oplossingen. Dankzij haar best-of-breed aanpak kunnen klanten innoveren en succesvol zijn. Infradata is een vertrouwd partner van IT organisaties van elk formaat en in iedere industrie. De ervaren engineers en gecertificeerde experts maken het verschil.

Infradata levert netwerk-, beveiligings- en automatiseringsoplossing voor bedrijven, de publieke sector, serviceproviders en netwerkoperators. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende leveranciers aan het ontwerpen, implementeren en beheren van technologieoplossingen waarmee ze de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven het hoofd bieden en digitale transformatie stimuleren. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en bloeiende digitale economie en samenleving.
Laatste van Cumulus Networks  
Partnership Cumulus Networks en Metsi Technologies biedt ondersteuning bij adoptie nieuwe technologieën

Cumulus Networks en Infradata slaan handen ineen

Cumulus Networks en HPE brengen Ethernet-switches voor open storage-netwerken naar moderne datacenters
Geplaatst:
Verstreken tijd: 39 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Cumulus Networ.. contact  

Logo Cumulus Networks

Cumulus Networ.. sociaal  


Cumulus Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl