www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (284 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Cumulus Networks en Infradata slaan handen ineen

Open netwerktechnologie biedt schaalbaarheid en flexibiliteit in het moderne datacenter

Amsterdam – Cumulus Networks, innovatieleider op het gebied van open, moderne en schaalbare netwerken, en Infradata, toonaangevende leverancier van security-, cloud- en netwerkoplossingen, bundelen hun krachten. Door gebruik te maken van de open networking software van Cumulus is Infradata nog beter in staat om te blijven innoveren en haar klanten in Europa te ondersteunen.

Open netwerktechnologie
Krachtige automatisering van netwerktaken en investeringen in nieuwe technologieën zijn noodzakelijk voor operators om competitief te blijven. Daar waar de omzetten van telecomoperators nauwelijks toenemen en verwachtingen van de dienstverlening vandaag de dag ontzettend hoog zijn, dienen er nieuwe en innovatieve modellen te worden omarmd om de operationele kosten te doen dalen en efficiënter te werken. Een goed voorbeeld van een moderne technologie is het open netwerkbesturingssysteem Cumulus Linux. Door gebruik te maken van een open netwerktechnologie en A-merk industriestandaard hardware neemt de complexiteit af en verbeteren de prestaties en betrouwbaarheid van het netwerk. Klanten van Infradata zijn met de oplossingen van Cumulus in staat om een netwerk infrastructuur te bouwen die garant staat voor schaalbaarheid, flexibiliteit en verregaande automatisering.

Specialistische kennis
"Het is goed om te merken dat de waardering van open netwerktechnologie bij de belangrijke integrators op het gebied van cloud networking toeneemt. Zij volgen de ontwikkelingen op dat gebied op de voet”, stelt Robby van Roosmalen, Sales Director Nederland bij Cumulus Networks. “De hoogwaardige oplossingen van Cumulus in combinatie met de specialistische kennis op het gebied van cloud networking en cybersecurity bij Infradata hebben als resultaat dat organisaties compleet ontzorgd kunnen worden. Wij zijn erg blij met deze veelbelovende samenwerking.”

“Het partnernetwerk van Cumulus blijft in Europa sterk groeien", aldus Lara O'Brien, Senior Director Worldwide Partnerships bij Cumulus Networks. "We zijn verheugd om samen te werken met het Infradata-team, dat kennis van business intelligence, technische vaardigheden en ware passie voor open netwerken bezit die we zoeken in onze selecte partnerrelaties. We kijken uit naar hoe hoe onze samenwerking met Infradata verloopt en naar de resultaten van het beiden streven naar wederzijds succes in de markt.”

Belang van integrator
Mohamed El Haddouchi, CTO van Infradata Group: “Met onze gevestigde naam en focus op innovatie zien we de networkingmarkt sterk verschuiven naar Open Networking. Dit betekent dat de rol van integrator verandert. Verschillende oplossingen van vendoren worden geïntegreerd, net als de functionaliteiten van diverse fabrikanten. De vraag die dan opdoemt is: wie neemt de verantwoordelijkheid voor de oplossing? Deze rol is weggelegd voor een integrator als Infradata. Het belang van deze rol wordt groter en daarom hebben wij een sterke behoefte aan een samenwerkingspartner zoals Cumulus Networks. Wij zien veel kansen om ons samen te blijven onderscheiden in de netwerkomgeving en kijken uit naar de vervolgstappen in deze samenwerking.”

___

Meer informatie, niet ter publicatie:
Juul Klaassen
cumulus@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730

Over Infradata
Infradata is een bekroond leverancier van cutting edge security, cloud en netwerk diensten en oplossingen. Dankzij haar best-of-breed aanpak kunnen klanten innoveren en succesvol zijn. Infradata is een vertrouwd partner van IT organisaties van elk formaat en in iedere industrie. De ervaren engineers en gecertificeerde experts maken het verschil.

Infradata levert netwerk-, beveiligings- en automatiseringsoplossing voor bedrijven, de publieke sector, serviceproviders en netwerkoperators. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende leveranciers aan het ontwerpen, implementeren en beheren van technologieoplossingen waarmee ze de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven het hoofd bieden en digitale transformatie stimuleren. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en bloeiende digitale economie en samenleving.
Laatste van Cumulus Networks  
SURFsara ziet werkzaamheden vereenvoudigen na implementatie Cumulus Linux

Cumulus Networks voegt Lifecycle Management toe aan NetQ

Cumulus Networks, Dell Technologies en de Nationale Politie bundelen krachten om agenten op straat met real-time data te wapenen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 284 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Cumulus Networ.. contact  

Logo Cumulus Networks

Cumulus Networ.. sociaal  


Cumulus Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Cisco
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Extreme Networks
Logo IFS
Logo Pegasystems
Logo Unit4
Logo Motiv ICT Security
Logo VSL
Logo Schneider Electric
Logo Cisco
Logo Ivanti
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89561 persberichten
- 5812 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8937 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers