www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

CenturyLink sluit maincubes FRA01 datacenter aan op zijn internationale backbone

Frankfurt am Main/Amsterdam, 14 januari 2020 - CenturyLink, Inc. (NYSE: CTL), een wereldwijde leverancier van communicatieoplossingen voor zakelijke klanten, heeft het maincubes FRA01-datacenter in Frankfurt (Rijn-Maingebied) aangesloten op zijn internationale backbone. Als Europese aanbieder van colocatie datacenters biedt maincubes op dit moment datacenters in Amsterdam en Frankfurt. De klanten van maincubes hebben nu toegang tot CenturyLink's wereldwijde bedrijfsnetwerk met een totale routelengte van 450.000 mijl en een breed portfolio aan connectiviteit, cloud, security, voice en managed services.

"Het maincubes-datacenter biedt voor ons een uiterst waardevolle Point-of-Presence in de metropoolregio Frankfurt. De apparatuur is state-of-the-art en de beveiligings- en compliance-maatregelen voldoen aan de hoogste normen. Daarnaast is de locatie in de directe nabijheid van het centrale Duitse internetknooppunt DE-CIX natuurlijk ideaal voor ons als carrier," zegt Ralf Straßberger, Managing Director Duitsland bij CenturyLink. "Sinds de ingebruikname in oktober 2017 heeft het maincubes datacenter zich significant ontwikkeld en heeft het een zeer interessante klantenmix weten aan te trekken. We kijken er erg naar uit om op de lange termijn gezamenlijk onze activiteiten uit te breiden."

"Snelle, krachtige en betrouwbare netwerken zijn essentieel voor een succesvolle digitalisering. We zijn erg blij dat CenturyLink, als wereldwijde carrier, ons datacenter heeft gekozen voor zijn nieuwe Point-of-Presence," zegt Oliver Menzel, CEO van maincubes. "Onze datacenter infrastructuur 'Made in Germany' biedt een 100% uptime garantie. Daarnaast kunnen onze klanten dankzij de verbinding met CenturyLink's internationale backbone profiteren van een hoge bandbreedte en een breed scala aan diensten."

Adaptieve netwerken voor bedrijven in de regio Frankfurt
De samenwerking met CenturyLink stelt colocatie klanten in het FRA01 datacenter in staat om hun systemen dynamisch en zeer veilig - met bandbreedtes tot enkele malen 100 Gbps - aan te sluiten op een van 's werelds krachtigste backbones. CenturyLink's adaptieve en schaalbare netwerk strekt zich uit over 60 landen op zes continenten en maakt gebruik van innovatieve SD-WAN-technologieën om de koers te bepalen voor stabiele, krachtige en veilige bedrijfsnetwerken.

Naast flexibele connectiviteitsopties biedt CenturyLink aan klanten een breed scala aan hoogwaardige diensten met toegevoegde waarde op de volgende gebieden:

Security Services - van krachtige DDoS mitigatie tot beheerde security services zoals beheerde firewalls en beheerde IDP’s tot aan abonnement gebaseerde netwerk protectie services met geïndividualiseerde IP-filtering

Content Delivery Services voor streaming en on-demand levering van digitale (video)content van hoge kwaliteit over de hele wereld

Unified Communication en Collaboration Services voor snelle, veilige en efficiënte samenwerking en communicatie in gedistribueerde teams

Hybride IT Cloud Services die klanten helpen om hybride en publieke cloud-bronnen te integreren en hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om veeleisende multi-cloud omgevingen efficiënt te beheren

Managed IT Services die het interne team van de klant ontlast van tijdrovende routinetaken in de operatie en het beheer van hun systemen, waardoor zij kostbare tijd kunnen vrijmaken

CenturyLink's connectiviteitsopties en -diensten zijn nu beschikbaar in het FRA01 Datacenter. Meer informatie hierover is te vinden op www.centurylink.com.

Achtergrond: Het FRA01 Datacenter in Frankfurt
Het maincubes-datacenter in Offenbach bij Frankfurt, Duitsland, overtuigt met maximale technische en operationele veiligheid. Door zijn hoge prestatievermogen is het datacenter geschikt voor high performance computing (40 kW/rack) en biedt het optimale voorwaarden voor de colocatie van high performance bedrijfsservers.

Het state-of-the-art datacenter, gelegen direct naast het internetknooppunt DE-CIX, is TÜV Level 3 gecertificeerd, alsmede ISO 27001:2013, ISAE 3402 en ISO 9001 (Q1-2020) gecertificeerd. Daarnaast volgt het datacenter de Duitse regelgeving voor gegevensbescherming en de Duitse DSGVO (Data Protection Ordinance). De faciliteit wordt gekenmerkt door een hoge beschikbaarheid, veiligheid en energie-efficiëntie en is bekroond met de Duitse Data Center Prijs. Naast FRA01 exploiteert maincubes een datacenter in Amsterdam (AMS01) en breidt het zijn wereldwijde datacenter netwerk op dit moment verder uit met het nieuwe FRA02 datacenter in het Rijn-Maingebied.

Oliver Menzel, CEO van maincubes
Oliver Menzel, CEO van maincubes: "Snelle, krachtige en betrouwbare netwerken zijn essentieel voor een succesvolle digitalisering. We zijn erg blij dat CenturyLink, een wereldwijde carrier, ons datacenter heeft gekozen voor zijn nieuwe Point-of-Presence."

Over CenturyLink
CenturyLink (NYSE: CTL) is een leidend technologiebedrijf dat hybride netwerk-, cloud- en securityoplossingen biedt voor klanten in meer dan 60 landen. Via het wereldwijde glasvezelnetwerk biedt CenturyLink veilige en betrouwbare diensten om te voldoen aan de groeiende digitale behoeften van bedrijven en consumenten. CenturyLink streeft ernaar de vertrouwde link te zijn met de netwerkwereld en richt zich op het leveren van technologieën die de klantervaring verbeteren.

Meer informatie vindt u op https://news.centurylink.com/

Over maincubes
maincubes maakt deel uit van de Duitse investeerder en vastgoedontwikkelaar Art-Invest, dat deel uitmaakt van het Duitse bouwconglomeraat Zech Group. maincubes heeft datacenters in Frankfurt en Amsterdam en een netwerk van hoogbeschikbare datacenters van verschillende grootte en type in Europa, waardoor het in staat is om colocatie diensten te leveren en ecosystemen te beveiligen voor de digitale toekomst van klanten in verschillende bedrijfstakken. Via het secureexchange® digitale platform kunnen klanten en partners van maincubes wereldwijd gebruik maken van IT-diensten zoals IoT, (cyber)beveiliging en connectiviteit, alsmede cloud services om hun zakelijke mogelijkheden uit te breiden. maincubes biedt veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke diensten - en een veilig thuis voor uw data.

Meer informatie over maincubes vindt u op https://www.maincubes.com/nl/

------------------------
Perscontacten

Contact CenturyLink
Julia Krügers
Marktmanager

CenturyLink Communications Duitsland GmbH
Rüsselsheimer Straße 22
D-60326 Frankfurt am Main
www.centurylink.com

t: +49 (69) 33 29 64 29
e: julia.krügers@centurylink.com

Contact maincubes
Antje Tauchmann
Hoofd Marketing

maincubes one GmbH
Bockenheimer Anlage 15
D-60322 Frankfurt am Main
www.maincubes.com

t: +49 (69) 6976810-39
e: presse@maincubes.com
Laatste van maincubes B.V.  
Duurzaamheidsinspanningen Schneider Electric erkend door Corporate Knights en CDP

Nieuwe DPA-activiteit focust op FinTech

Dataplatform IKUU komt met Personal Engagement Score en Use Cases-module in versie 1.5

Mendix presenteert Low-Code Manifest: document definieert de toekomst van software-ontwikkeling

Zendesk kondigt Sell Marketplace aan met apps voor Mailchimp, Dropbox en Pandadoc

SEO: platforms leveren positieve bijdrage aan economie

Dutch IT Cloud Event inschrijving is geopend!

Poly benoemt brancheveteraan Carl Wiese tot nieuwe Chief Revenue Officer

Partnership Cumulus Networks en Metsi Technologies biedt ondersteuning bij adoptie nieuwe technologieën

Lavide Holding NV kan verder

Eaton breidt 5P-serie uit met lithium-ion UPS
ideiio kiest Distology voor introductie op BeNeLux-markt

Competence Factory neemt opleidingsinstituut How & Knower over

Ymor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager

Extreme Networks levert als eerste Wi-Fi 6-oplossingen in stadions van professionele sportteams en universiteiten

NTT Ltd. lanceert nieuwe wereldwijde datacenterdivisie ‘Global Data Centers’

HB Capital maakt processen efficiënter met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

Gros Nederlanders vindt kwijtschelden schulden niet kunnen

Liquit neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

Siteimprove benoemt Kadir Özkan tot Managing Director voor Benelux en Frankrijk

Techleap.nl presenteert plannen om techleiders te empoweren en van Nederland het beste ecosysteem van Europa te maken

Baas van IT-specialist Ultimum staat stoel af aan vmbo-leerling Amir
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
maincubes B.V. contact  

Logo maincubes B.V.

maincubes B.V. sociaal  


maincubes B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87545 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7230 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com