www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (316 dagen geleden)
Bedrijf:

Microsoft-partner Ifective kiest voor oplossing van Okta

Sneller en veiliger inloggen voor franchisenemers ASN Autoschade

‘T HARDE - Ifective timmert al jaren aan de weg als ontwikkelaar van maatwerk-software. Daarbij vertrouwt het bedrijf grotendeels op Microsoft technologie. Maar Ifective mag dan Gold Application Partner zijn, het bedrijf is bepaald niet eenkennig. Zo werd onlangs bij ASN Autoschade voor de security-schil van haar software niet gekozen voor Microsoft, maar voor het gespecialiseerde Okta. Een opvallende keuze.

Stefan IJmker, business consultant bij Ifective: “Een belangrijk deel van ons werk is het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software. De toegang tot de verschillende onderdelen is niet het doel van ons werk, maar wel een voorwaarde. Voor organisaties moet het veilig zijn en voor gebruikers simpel en snel. We gebruiken de oplossingen van Microsoft, maar zijn er niet per se aan gebonden. Op basis van de unieke eisen van de klant kijken we naar alle alternatieven. En in dit geval vielen we voor het gemak en de kostenefficiëntie van Okta.”

ASN Groep B.V. is een franchiseorganisatie van autoschadeherstelbedrijven en onderdeel van ASN International. In ons land bestaat de organisatie uit meer dan 80 vestigingen. Etiënne de Langen is er IT-manager: “Ifective heeft de software gemaakt waarmee franchisenemers schadeclaims indienen en afhandelen. We hebben strategisch gekozen om de applicatie verder te ontwikkelen en de gebruikers centraal te zetten. De Citrix-schil hebben we verwijderd, zodat gebruikers overal, altijd en via elk device toegang hebben. Vervolgens zochten we naar een access management oplossing met de optimale mix tussen gebruiksvriendelijkheid en security."

Onderzoek naar mogelijkheden
Op basis van de specifieke klantwensen vergeleek Ifective meerdere oplossingen op gebruikersvriendelijkheid, gebruikskosten, implementatiekosten, security en aanpasbaarheid. De Langen: “Ik kende Okta via Gartner - het wordt genoemd als ‘leader’ in het Gartner Magic Quadrant for Access Management. De visie van Okta om het inlogproces voor gebruikers simpeler te maken sloot naadloos aan op onze transformatie naar gebruiker-gedreven technologie. Daarom was het logisch om Okta als alternatief mee te nemen."

"In de praktijk blijkt de software heel flexibel. Er zijn al veel koppelingen beschikbaar en Ifective heeft gezorgd voor de koppelingen naar onze eigen software. Voor ons als franchise-gever is het heel belangrijk dat het voor onze eindgebruikers makkelijk en overzichtelijk is en dat we er qua snelheid vele malen op vooruit zijn gegaan.”

Voor Ifective lag de keuze voor een niet-Microsoft oplossing wellicht niet voor de hand. “Ik heb inderdaad wel eens horen zeggen dat Microsoft en Okta geen logische combinatie is,” aldus IJmker. “Maar als je kijkt naar wat van belang is voor de klant, dan is de situatie anders. Okta is 100% gefocust op security en gebruiksvriendelijkheid en dat merken gebruikers en ontwikkelaars. Binnen een uur kun je als ontwikkelaar een applicatie aanbieden waar een eindgebruiker zonder frustratie en veilig in kan loggen, inclusief opties als inloggen via een extra code op je smartphone.”

De werkwijze die Okta voorstaat voorziet ook in een belangrijk veiligheidsaspect: zorgen dat de juiste mensen, op het juiste moment toegang krijgen tot de juiste applicaties en informatie en voorkomen dat onnodige informatie gedeeld wordt tussen applicaties.

IJmker: “Veiligheid zit hem niet alleen in het eenmalig correct opzetten, maar ook in het snel kunnen handelen als er een probleem is. En daar blinkt Okta in uit. Er zijn meerdere logische plaatsen om rechten in te stellen en te wijzigen, waardoor je overzicht behoudt, minder implementatietijd hebt en snel kunt schakelen bij bedreigingen.”

Over Ifective
Het team van Ifective bestaat uit 25 enthousiastelingen die het werk van vandaag verbeteren om te zorgen voor de vernieuwing van morgen. Ifective combineert wat er al is met slim maatwerk. Onderscheidende oplossingen waarmee mensen willen werken en het verschil maken vormen het resultaat. Ifective is Microsoft Gold Application Partner en is ISO 27001/ ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Over Okta
Okta is de toonaangevende onafhankelijke leverancier van identiteit voor de onderneming. De Okta Identity Cloud stelt organisaties in staat om op een veilige manier de juiste mensen op het juiste moment met de juiste technologieën te verbinden. Met meer dan 6.000 vooraf gebouwde integraties naar applicaties en infrastructuurleveranciers kunnen Okta-klanten eenvoudig en veilig de beste technologieën voor hun bedrijf gebruiken. Meer dan 7.000 organisaties, waaronder 20th Century Fox, Slack, Adobe, Eneco en Eurostar, vertrouwen op Okta om de identiteit van hun werknemers en klanten te beschermen.

[/EINDE PERSBERICHT]

Noot voor de redactie/niet voor publicatie:
Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht, kunt u contact opnemen met

Stefan IJmker
Business Consultant ifective
085 044 33 00
06 31544779
s.ijmker@ifective.nl
Laatste van Ifective  
Microsoft-partner Ifective kiest voor oplossing van Okta
Geplaatst:
Verstreken tijd: 316 dagen
Ifective contact  

Logo Ifective

  085 044 33 00
  info@ifective.nl
  ifective.nl
Ifective sociaal  


Ifective tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Unit4
Logo Pegasystems
Logo Banking Circle
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89800 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9136 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl