www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 123 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Somfy demonstreert Smart Home-innovaties op CES Las Vegas

Hoofddorp – Somfy, specialist in Smart Home oplossingen voor huizen en gebouwen, zal van 7 tot 10 januari aan de CES Trade Show in Las Vegas deelnemen. Daar zullen verschillende nieuwe productinnovaties voor 2020 worden voorgesteld. CES is de grootste consumententechnologie beurs met 175.000 bezoekers in 2019 en ruim 4.500 bedrijven.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het verbeteren van woonomgevingen is Somfy ook pionier geworden in het digitaliseren van huizen en gebouwen. Met slimme oplossingen wordt het dagelijkse leven van miljoenen gebruikers in de hele wereld gemakkelijker. Onze innovaties zijn gericht op het automatiseren en onderling verbinden van rolluiken, zonweringen, raamdecoratie en gordijnen, poorten en garagedeuren, verwarming, verlichting, camera’s en alarmsystemen.

De volgende twee producten presenteren we op CES en willen we in het bijzonder onder de aandacht brengen voor Noord Europa:

Somfy Door Keeper
De Somfy Door Keeper is een connected slot dat niet alleen de deuren optimaal beveiligt, maar ook toezicht houdt en waarschuwt bij trillingen die wijzen op een poging tot inbraak. Het apparaat laat dan een alarmsignaal klinken om indringers weg te jagen en brengt ook de eigenaar van de woning op de hoogte.

Met de Somfy Keys-app kunnen gebruikers op elk moment controleren of een deur geopend of gesloten is, en ze indien nodig op afstand vergrendelen. Ze krijgen ook automatisch een waarschuwing wanneer een deur niet goed gesloten is of open staat. Verder kunnen ze toegangscodes instellen voor bewoners en personen die ze vertrouwen, zoals werknemers of vakantiegangers die het eigendom huren. Deze toepassingen richten zich in alle huizen voornamelijk op de voordeur, de meest gevoelige plaats om te beveiligen. Met Door Keeper wordt dit een actief onderdeel van de beveiliging van een woning.

Somfy Door Keeper integreert Somfy’s gepatenteerde IntelliTAGTM- technologie, die in alarmsystemen van Somfy gebruikt wordt.

De Somfy Door Keeper zal in het tweede kwartaal van 2020 in Frankrijk en Duitsland verkrijgbaar zijn.

TaHoma switch
Tien jaar na de lancering van TaHoma, het kloppend hart van het Smart Home, komt Somfy met de TaHoma switch, de eerste slimme bediening om woningen te centraliseren en te verbinden. Gebruikers kunnen er meer dan 300 toepassingen centraal mee bedienen, van de eigen merken van Somfy tot andere woonmerken en de voice assistants Google Assistant en Amazon Alexa. Het beheert aspecten zoals verlichting en gordijnen, maar ook bewakingscamera’s en alarmsystemen, en het openen en sluiten van ramen en deuren.

De TaHoma switch kan met een stopcontact en een wifi-verbinding overal in huis geplaatst worden. Via de TaHoma app kunnen gebruikers twee van de drie controleknoppen aan hun dagelijkse routine aanpassen – bijvoorbeeld door de ene knop in te stellen op ‘huis verlaten’ en de andere op ‘thuiskomen’. De Smart Home-instellingen kunnen overeenkomstig worden aangepast.

De Somfy TaHoma switch zal vanaf de herfst van 2020 in Europa verkrijgbaar zijn via alle distributiekanalen (installateurs, gespecialiseerde winkels, e-shops).

Sander Schmitz, Marketing Manager van Somfy noord Europa, over de deelname van Somfy aan CES: “CES is altijd een van de boeiendste evenementen op onze kalender en we zijn verheugd om dit jaar twee innoverende toepassingen op de show te mogen tonen. Smart Home-technologie wordt almaar innovatiever en gebruiksvriendelijker, en biedt meer mogelijkheden voor mensen om verschillende systemen met één bedieningspaneel te versterken. Somfy is trots dat het op de voorgrond van deze ontwikkelingen staat.

Met de Door Keeper en TaHoma switch die we tonen, worden huizen van mensen veiliger en beter beveiligd, energiezuiniger, en gewoonweg aangenamer om te wonen. We hopen dat ze bij bezoekers evenveel tot de verbeelding zullen spreken als bij ons.

Over Somfy
Somfy maakt al meer dan 50 jaar slimme oplossingen voor het beheer van woningen en gebouwen en daarmee het dagelijkse leven van miljoenen gebruikers in de hele wereld gemakkelijker. Onze innovaties zijn gericht op het automatiseren en onderling verbinden van rolluiken, zonweringen, raamdecoratie en gordijnen, poorten en garagedeuren, verwarming, verlichting, camera’s en alarmsystemen. Elke dag opnieuw werken wij aan de ontwikkeling van betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen zodat iedereen comfortabeler, veiliger en duurzamer kan leven vandaag en morgen.
Laatste van Somfy Nederland B.V.  
Somfy demonstreert Smart Home-innovaties op CES Las Vegas

Somfy introduceert met Smart Dress ‘The Art of Motion’

Somfy introduceert met TaHoma 2.0 nieuwe besturing voor ‘smart homes’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 123 dagen
Somfy Nederlan.. contact  

Logo Somfy Nederland B.V.

  0900-22 22 266
  www.somfy.nl
Somfy Nederlan.. sociaal  


Somfy Nederlan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl