www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (207 dagen geleden)
Bedrijf:

Anywhere365 kondigt strategische investering van € 40 miljoen aan van Bregal Milestone

Rotterdam, London, Atlanta, December 19, 2019 – Anywhere365, een toonaangevende leverancier van Contact Center en Enterprise Dialogue Management-oplossingen in Europa, heeft vandaag aangekondigd dat het een strategische investering van € 40 miljoen heeft ontvangen van Bregal Milestone, een pan-Europees Growth Capital bedrijf.

Anywhere365 maakt gebruik van de strategische ondersteuning en het kapitaal van Bregal Milestone om de expansie te versnellen door zowel organische groei als fusies en overnames. De investering door Bregal Milestone is de zesde transactie uit het fonds van € 400 miljoen en vormt de eerste investering in Nederland.

Oprichter en CEO van Anywhere365, Gijs Geurts, behoudt een meerderheidsbelang in het bedrijf. “Ik ben heel blij met deze samenwerking die verdere groei en extra investeringen mogelijk maakt in de Anywhere365 Dialogue Cloud en het onlangs overgenomen critical messaging platform IQ Messenger.”, aldus Geurts. “Mede dankzij de bewezen winstgevende groei van onze on-premise en cloudgebaseerde Enterprise Dialogue Management-oplossingen en kritisch alarm- en IoT communicatiebeheer, onderkent Bregal Milestone het potentieel van Anywhere365.”

Anywhere365 biedt een omnichannel Contact Center en Enterprise Dialogue Management platform dat communicatie stroomlijnt voor wereldwijde bedrijven met complexe behoeften binnen klantenservice. Het heeft meer dan 1.000 klanten in 54 landen, waaronder multinationals zoals Philips, Koninklijke Shell, Rabobank, Société Générale, Nestlé en gespecialiseerde ondernemingen zoals Swarovski, DHL en USG People. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn wereldwijde Anywhere365 Dialogue Cloud, die Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML) en Microsoft Azure gebruikt om communicatie over alle omnichannel kanalen intelligent te routeren. Door legacy-systemen voor communicatie te vervangen, verhoogt Anywhere365 Dialogue Cloud de klanttevredenheid en de productiviteit op de werkvloer. Daarnaast maximaliseert Anywhere365 het gebruik van Skype for Business, Microsoft Teams en Direct Routing voor Cloud Contact Centers en kan native worden ingebed in CRM- en ITSM-platforms, zoals Dynamics CRM, Salesforce en ServiceNow.

“We zijn er trots op om samen te werken met Anywhere365 voor deze volgende groeifase”, zegt Cyrus Shey, Managing Partner bij Bregal Milestone. “Met zijn flexibele software platform en diepgaande integratie met de Microsoft Stack zijn we ervan overtuigd dat Anywhere365 meer dan uitstekend gepositioneerd is om deze grote en aantrekkelijke marktkansen te benutten. We kijken ernaar uit om samen met Gijs en zijn ambitieuze team hun bedrijf verder te ontwikkelen en winstgevende groei te stimuleren. ”

Anywhere365 werd geadviseerd door HVG Law. Bregal Milestone werd geadviseerd door Loyens & Loeff en Deloitte Financial Advisory.

Over Anywhere365
De visie van Anywhere365 is het verminderen van onnodige dialogen door het bieden van de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon, ongeacht de locatie. De Anywhere365-oplossingen, waaronder Dialogue Cloud Contact Center, zijn te vinden in meer dan duizend van de grootste organisaties ter wereld, waaronder meer dan dertig Fortune 500-bedrijven. Deze organisaties gebruiken Anywhere365 onpremise of vanuit de Anywhere365 Dialogue Cloud als geavanceerd Enterprise Dialoog Management platform om communicatie effectiever en efficiënter te maken. Anywhere365 heeft haar hoofdkantoor in Nederland, met regionale kantoren in België, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada. Anywhere365 is op wereldschaal het meest krachtige en meest gebruikte Dialoog Management platform beschikbaar voor Microsoft Teams en Microsoft Skype for Business.

Over Bregal Milestone
Bregal Milestone is een Growth Capital bedrijf dat een pan-Europees fonds van € 400 miljoen beheert. Dit fonds legt zich toe op investeringen in snelgroeiende en winstgevende Europese bedrijven. Het bedrijf biedt flexibele kapitaaloplossingen en strategische ondersteuning aan toonaangevende bedrijven in een breed scala aan transactiesituaties. Gerichte sectoren zijn onder meer technologie, consument en zakelijke services met technologie en gezondheidszorg. Bregal Milestone is onderdeel van Bregal Investments, een werkmaatschappij van COFRA, en heeft tot nu toe meer dan € 14 miljard geïnvesteerd. Ga voor meer informatie naar www.bregalmilestone.com.

Drive Digital Transformation: https://youtu.be/WRo3GRxxrQs

Contactinformatie
Anywhere365
Gijs Geurts, CEO
GijsG@workstreampeople.com
www.anywhere365.io
+31610680293
Laatste van Anywhere365  
Anywhere365 kondigt strategische investering van € 40 miljoen aan van Bregal Milestone

Anywhere365 neemt IQ Messenger over – het merkonafhankelijke software platform voor alarmering en IoT communicatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 207 dagen
Anywhere365 contact  

Logo Anywhere365

  +31 (0) 88 1200 600
  www.anywhere365.io
Anywhere365 sociaal  


Anywhere365 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl