www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (35 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet neemt SOAR-leverancier CyberSponse over

Fortinet voegt Security Orchestration, Automation & Response (SOAR) aan zijn Security Fabric toe, zodat beveiligingsteams efficiënter kunnen werken en sneller op incidenten kunnen reageren

Utrecht, 13 november 2019 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cybersecurity, maakt bekend dat het de overname van CyberSponse heeft afgerond. Dit is een aanbieder van een toonaangevend Security Orchestration, Automation & Response (SOAR)-platform. Het in Arlington, Virginia gevestigde CyberSponse was reeds Fortinet Security Fabric-partner. Als onderdeel van Fortinet zal het de mogelijkheden voor automatisering en incidentrespons van oplossingen als FortiAnalyzer, FortiSIEM en FortiGate verder gaan uitbreiden en beveiligingsprocessen verder vereenvoudigen.

Gestroomlijnde beveiligingsprocessen
Het huidige bedreigingslandschap is voortdurend in ontwikkeling. Bovendien maken organisaties gebruik van een groeiend aantal losstaande beveiligingsoplossingen. Dit draagt bij aan meldingsmoeheid en maakt het werk van onderbezette beveiligingsteams nog complexer. In een poging om deze complexiteit terug te dringen proberen bedrijven en dienstverleners hun beveiligingsprocessen te vereenvoudigen en de efficiëntie van de huidige security operations centers (SOC’s) te optimaliseren. Hiertoe brengen ze meldingen van allerhande beveiligingsproducten samen, automatiseren ze beveiligingsanalyses en routinetaken om waardevolle tijd te besparen en maken ze gebruik van goed doordachte draaiboeken om real-time incidentrespons mogelijk te maken.

Dankzij de combinatie van de technologie van Fortinet en CyberSponse kunnen beveiligingsprofessionals binnen organisaties van elke omvang beschikken over een krachtige, gepatenteerde en onderscheidende oplossing die onder meer voorziet in:
  • een schaalbare architectuur van grootzakelijke kwaliteit met gedistribueerde multi-tenancy die de SOC-activiteiten verder stroomlijnt en MSSP’s in staat stelt om op eenvoudige wijze managed detection & response (MDR)-diensten aan te bieden
  • meer dan 325 connectors die makkelijk kunnen worden geïntegreerd met technologieën en oplossingen van alle belangrijke leveranciers
  • overzicht en grip vanuit een centrale locatie
  • ruim 200 kant-en-klare, eenvoudig configureerbare draaiboeken voor het automatiseren van routinetaken en maatregelen voor incidentrespons
  • geavanceerde modules voor case management met tijdslijnen voor incidenten die verbanden tussen IT-activa in kaart brengen, aangevuld met een geautomatiseerde tool voor het meten van de ROI en kostenbesparingen
  • fijnmazige role-based access control (RBAC) voor de beveiliging van gebruikersgegevens.
Ken Xie, de oprichter en CEO van Fortinet: “Bedrijven maken gebruik van steeds meer oplossingen voor cyberbeveiliging. Dit gaat gepaard met grotere beheercomplexiteit, en dat maakt hun organisatie kwetsbaarder voor beveiligingsincidenten. De integratie van het krachtige SOAR-platform van CyberSponse met de Fortinet Security Fabric biedt organisaties snellere incidentrespons en de mogelijkheid om beveiligingsprocessen te standaardiseren en op te schalen. Daarmee kunnen ze hun beveiliging versterken en de cyberrisico’s en daarmee verbonden kosten terugdringen.”

Joseph Loomis, oprichter en CSO van CyberSponse: “Dit is een ideale match. De missie van CyberSponse is vanouds om voor moeiteloos en effectief beheer van beveiligingsprocessen te zorgen met disruptieve technologie. De gecombineerde kracht van de Security Fabric van Fortinet en de SOAR-technologie van CyberSponse zorgt ervoor dat klanten beschermd worden door het meest geavanceerde platform voor wereldwijde beveiligingsactiviteiten. Dit platform biedt integraties met honderden beveiligingsoplossingen en voorziet in kant-en-klare draaiboeken die bijdragen aan gestroomlijnde incidentrespons.”

“Grotere organisaties zijn nog altijd op zoek naar geavanceerde mogelijkheden voor efficiëntere incidentrespons. De SOAR-oplossing van Fortinet zal bij hen in goede aarde vallen. Die kan hen namelijk helpen aan verbeterde mogelijkheden voor orchestration, automatisering en incidentrespons. Het platform zorgt voor optimale efficiëntie, kostenbesparingen en snelheid, “ zegt Jon Oltsik, senior principal analyst en fellow bij de Enterprise Strategy Group (ESG).

Aanvullende informatie:
  • De voorwaarden van de overnametransactie werden niet bekendgemaakt.
  • Lees de blog voor meer informatie over de overname.
Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden als oplossing voor de meest prangende uitdagingen op beveiligingsgebied, of het nu gaat om mobiele, netwerk-, applicatie- of cloudomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 425,000  klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Meer informatie over dit bericht of over Fortinet kunt u opvragen bij:
Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl
Eerder van Fortinet  
13 jan 2020 Senzer kiest voor Fortinet beveiligingsoplossingen en bespaart tot 70% op netwerkbeheertijd

9 jan 2020 Fortinets onderzoek operationele technologie: helft organisaties is slecht voorbereid op cyberaanvallen 

13 dec 2019 Fortinet neemt SOAR-leverancier CyberSponse over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 35 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl