Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 127 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Panasonic Toughbook verstevigt positie als Europees leider van robuuste notebooks en tablets

Het aandeel in de verkoop van robuuste notebooks en tablets van Panasonic Toughbook is groter dan dat van de vier grootste concurrenten samen, toont VDC Reseach aan.

Panasonic Toughbook heeft zijn positie als Europa’s meest toonaangevende fabrikant van robuuste notebooks en tablets voor het 18e jaar op rij verstevigd, zo blijkt uit onderzoek van het gespecialiseerde analistenbureau VDC Research. Panasonic Toughbook’s aandeel in de verkoop van robuuste notebooks en tablets (48%) was in 2018 groter dan dat van de vier grootste concurrenten samen.

Nieuwe normen
Panasonic behield zijn leidende positie in de Europese markt van robuuste notebooks met een aandeel van 51% in de verkoop en blijft innoveren met de recente lancering van zijn Toughbook 55, een robuuste notebook. Dit meest recente apparaat zet de nieuwe standaard voor robuuste notebook-computing. Voor het eerst kunnen gebruikers hun apparaat voor verschillende taken in het veld optimaal configureren. Met een eenvoudige schakelaar, fit and click, kunnen gebruikers nieuwe functies toevoegen en verwijderen, zoals het verbeteren van de graphics, batterij- en opslagmogelijkheden, het toevoegen van een DVD- of Blu-Ray-station en het integreren van een vingerafdruk-, RFID- of smartcardlezer.

Tabletinnovatie
Ondanks de toenemende concurrentie van steeds meer aanbieders van robuuste tablets behield Panasonic zijn voorsprong in Europa met een aandeel van 41% in de verkoop. Dat aandeel is groter dan het aandeel in de verkoop van robuuste computers van de vier naaste concurrenten samen. Voortdurende innovatie door de toevoeging van nieuwe geïntegreerde functionaliteit -zoals een warmtebeeldcamera die dit jaar op de markt is gebracht - biedt mobiele werknemers nieuwe mogelijkheden om hun robuuste tablets te gebruiken om meer taken uit te voeren en hun productiviteit in het veld te verbeteren.

Android-ondersteuning
Panasonic zette de succesvolle overstap naar de verkoop van robuuste handhelds voort met een groeiend aanbod van robuuste Android-handhelds en een ondersteunend ecosysteem. Het versterkte ook zijn Android-ondersteuning met de lancering van de volgende generatie van Panasonic COMPASS, de marktleidende suite van enterprise management tools voor Panasonic Toughbook robuuste tablets en handheld apparaten met het Android-besturingssysteem. De nieuwste toevoegingen aan het Complete Android Services and Security-pakket omvatten een nieuwe eigen snelle configuratietool, een premium beveiligingsoptie, evenals "OMNIA", het nieuwe Toughbook Mobile Enterprise Application Platform.

“Panasonic heeft zijn succes in de verkoop van robuuste computers in Europa voortgezet, omdat we naar onze klanten luisteren en nauw met hen blijven samenwerken. Bovendien blijven we innoveren om te voldoen aan de veranderende behoeften van hun mobiele werknemers", zegt Kevin Jones, Managing Director voor Panasonic Mobile Solutions Business Division Europa. "De resultaten van die innovatie zijn duidelijk te zien met apparaten zoals de nieuwe Toughbook 55, die een nieuwe standaard zet voor robuuste notebookcomputers. Ook de geïntegreerde warmtebeeldcamera en de 3D RealSense-camera helpen klanten nieuwe manieren te vinden om mobiele diagnoses in het veld sneller en veiliger uit te voeren. Ten slotte bieden onze COMPASS-ondersteunende diensten, die onze Android-klanten helpen om hun mobiele en tablet-apparaten effectiever te beheren, ruimte voor innovatie."

Voor meer informatie over Panasonic Toughbook, bezoek onze website.

Bericht voor de redactie

Contact voor de pers
Koen Uijt de Haag
PR Consultant
koen.uijtdehaag@wisse-worldcom.nl
+31 (0)26 443 15 23

Lisbeth Lashmana
Marketing Manager Benelux
toughbook.benelux@eu.panasonic.com
+32 (0)2 481 03 73

Over Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
Het is ons doel om technologie onzichtbaar te laten werken, zodat bedrijven succes kunnen hebben. We zijn van mening dat technologie gewoon moet werken. Dat bedrijven succesvol kunnen zijn als ze zich op hun klanten kunnen concentreren en erop kunnen vertrouwen dat alle technologieën, die hun werkzaamheden ondersteunen, in harmonie werken. Daarom streven wij ernaar producten en oplossingen te ontwikkelen die zo zijn afgestemd op de manier waarop onze klanten werken, dat zij bijna onzichtbaar zijn. Het zijn werkpaarden die op de achtergrond het succes van het bedrijf mogelijk maken.

PSCEU bestaat uit zes divisies:
  • Broadcast & ProAV biedt u de vrijheid uw verhaal te vertellen met hoogwaardige producten en oplossingen die een soepele werking en buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen in een assortiment op afstand bedienbare camera's, switchers, studiocamera's en ENG P2HD. De VariCam-modellen uit het assortiment filmcamera's en de EVA1 zijn geschikt voor true 4K en HDR (High Dynamic Range), waardoor ze de ideale oplossing zijn voor de productie van film, televisie, documentaires en live evenementen.
  • Communication Solutions biedt ’s werelds meest toonaangevende telefoonsystemen, SIP-eindapparatuur en professionele "netwerkscanners" die ervoor zorgen dat u zich volledig op de communicatie kan richten in plaats van op de verbinding.
  • Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe helpt mobiele professionals productiever te werken met zijn assortiment rugged Toughbook-notebooks, tablets voor bedrijven, handheld-apparaten en elektronische Point-of-Sales (EPOS)-systemen. Als Europese marktleider had Panasonic in 2018 een aandeel in de verkoop van 48% voor rugged en duurzame notebooks en tablets (VDC Research, maart 2019).
  • Industrial Medical Vision vervaardigt toepassingen voor verschillende sectoren, zoals geneeskunde, biowetenschappen, ProAV en de industrie. Het productportfolio bevat volledige en OEM-camerasystemen die het mogelijk maken te zien wat onzichtbaar is.
  • Security Solutions kan dankzij jarenlange ervaring kwalitatief hoogwaardig CCTV-materiaal leveren dat als bewijsmateriaal kan worden gebruikt. De systemen zorgen voor optimale afbeeldingskwaliteit, ongeacht de omgevingsfactoren, dankzij de buitengewoon betrouwbare, geavanceerde technologie van onze camera's en opnamesystemen en zorgen ervoor dat u zich veilig kunt voelen.
  • Visual System Solutions biedt het meest uitgebreide assortiment professionele schermen en projectoren, en biedt professionals in de audiovisuele sector de vrijheid die zij nodig hebben om te creëren. De divisieleidt de Europese markt voor projectoren met een hoge helderheid met een aandeel in de verkoop van 39% (Futuresource >5klm boekjaar 2017, 3e kwartaal, excl. 4K & digitale cinema).
Over Panasonic
Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Het bedrijf, dat in 2018 100 jaar bestond, heeft zich internationaal uitgebreid tot een conglomeraat met wereldwijd 582 dochterondernemingen en 87 gelieerde ondernemingen, met een totale netto-omzet van 62,5 miljard euro in het boekjaar dat afliep op 31 maart 2019. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.
Laatste van Panasonic  
Panasonic benoemt Jarltech tot distributeur van robuuste handhelds in Europa

Panasonic Toughbook: de ultieme personalisatie

Vergaande digitalisering verhoogt productiviteit logistiek
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 127 dagen
Panasonic contact  

Logo Panasonic

  073-6402802
  info@panasonic.nl
  www.panasonic.nl
Panasonic sociaal  


Panasonic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl