www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (51 dagen geleden)
Bedrijf:

1DigitalNL lanceert BeleidsZaak voor beleidsmakers

Dienstverlener 1DigitalNL komt met een innovatieve digitale oplossing voor interactieve beleidsvorming, waarmee beleidsmakers binnen de overheid meer grip krijgen op dossiervorming, beleidsanalyse en het effect van beleidsmaatregelen binnen de samenleving. Het product BeleidsZaak helpt beleidsmakers op centraal, provinciaal en gemeentelijk niveau om veilig met elkaar samen te werken aan beleidsonderwerpen en ondersteunt openbare publicaties van stukken voor het publiek in het kader van een transparante overheid.

1DigitalNL is een joint venture van een aantal gespecialiseerde hoogwaardige Nederlandse ICT-dienstverleners, welke samen het verschil willen maken in een ecosysteem met publieke en private partners om de digitalisering van de Nederlandse overheid te versnellen. Met de inbreng van passie,  ervaring, brede domeinkennis en een product met innovatieve digitale instrumenten wordt de basis gelegd voor een succesvolle implementatie. De schaalbare oplossing is ontwikkeld op basis van innovatieve cloud technologieën en is modulair opgebouwd uit de state-of-the-art ICT componenten van Pegasystems, Alfresco, EnterpriseDB en Red Hat.

Volgens de bestuurders van 1DigitalNL (Han van den Berg en Harry van der Haar) een digitale innovatie waarmee overheden wendbaarder worden om continu mee te bewegen in het tempo van een sterk veranderende samenleving. Op basis van actuele complexe maatschappelijke vraagstukken blijkt er bij politiek en publiek een grote behoefte te bestaan om beleid zichtbaar tussentijds te monitoren, om daarmee transparantie van beleid te vergroten. Tijdige maatregelen gebaseerd op doorlopende metingen borgen dat de effectiviteit van beleid door de overheid toeneemt en er meer draagvlak ontstaat in de samenleving. Dit heeft positieve effecten op het collectieve beeld wat de samenleving ervaart als ‘waardevol’ en de wijze waarop schept ‘vertrouwen’ bij het publiek.

De voorziening speelt in op een toenemende vraag naar innovatieve tech-producten en -diensten door de overheid om interdepartementaal en interactief samen te kunnen werken aan beleidsontwikkeling met stakeholders zoals burgers, bedrijven en kennisinstellingen. BeleidsZaak ondersteunt het primaire bedrijfsproces van beleidsdirecties van kerndepartementen, maar ook de beleidsontwikkeling per beleidsterrein op provinciaal niveau. Met het product kan de overheid adequaat inspelen op wijzigingen als gevolg van veranderende wetgeving en interne regelgeving. Een ander essentieel principe van de oplossing is het herleidbaar maken van besluiten en handelingen naar regelgeving. BeleidsZaak geeft invulling aan een eenduidige toekomstgerichte informatiehuishouding, efficiënt samenwerken met ketenpartners en het bieden van veilige (mobiele) ondersteuning. Ook het openbaar publiceren van stukken in het kader van een open en transparante overheid (WOO) is basisfunctionaliteit, alsmede het archiveren van beleidsdossiers conform de Archiefwetgeving.

1DigitalNL is in gesprek met een aantal departementen, provincies en adviesorganen om het digitale platform in een proefopstelling binnen een periode van 3 maanden met een agile aanpak succesvol te implementeren.Over 1DigitalNL
Winnaar PEGA Business Impact Award Las Vegas 2018 als meest innovatieve wereldwijde Government oplossing1DigitalNL is een joint venture van hoogwaardige gespecialiseerde technologie- en dienstverlenende partners uit de private markt, in samenwerking met partners uit de publieke sector. Het fundament van dit ecosysteem, ontstaan op basis van vertrouwen en vakmanschap, is gelegd in de periode 2016 – 2018.

* foto winnaar PEGA Business Impact Award Las Vegas 2018 als meest innovatieve wereldwijde Government oplossing
Laatste van 1DigitalNL  
1DigitalNL lanceert BeleidsZaak voor beleidsmakers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 51 dagen
1DigitalNL contact  

Logo 1DigitalNL


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl