www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (221 dagen geleden)
Bedrijf:

1DigitalNL lanceert BeleidsZaak voor beleidsmakers

Dienstverlener 1DigitalNL komt met een innovatieve digitale oplossing voor interactieve beleidsvorming, waarmee beleidsmakers binnen de overheid meer grip krijgen op dossiervorming, beleidsanalyse en het effect van beleidsmaatregelen binnen de samenleving. Het product BeleidsZaak helpt beleidsmakers op centraal, provinciaal en gemeentelijk niveau om veilig met elkaar samen te werken aan beleidsonderwerpen en ondersteunt openbare publicaties van stukken voor het publiek in het kader van een transparante overheid.

1DigitalNL is een joint venture van een aantal gespecialiseerde hoogwaardige Nederlandse ICT-dienstverleners, welke samen het verschil willen maken in een ecosysteem met publieke en private partners om de digitalisering van de Nederlandse overheid te versnellen. Met de inbreng van passie,  ervaring, brede domeinkennis en een product met innovatieve digitale instrumenten wordt de basis gelegd voor een succesvolle implementatie. De schaalbare oplossing is ontwikkeld op basis van innovatieve cloud technologieën en is modulair opgebouwd uit de state-of-the-art ICT componenten van Pegasystems, Alfresco, EnterpriseDB en Red Hat.

Volgens de bestuurders van 1DigitalNL (Han van den Berg en Harry van der Haar) een digitale innovatie waarmee overheden wendbaarder worden om continu mee te bewegen in het tempo van een sterk veranderende samenleving. Op basis van actuele complexe maatschappelijke vraagstukken blijkt er bij politiek en publiek een grote behoefte te bestaan om beleid zichtbaar tussentijds te monitoren, om daarmee transparantie van beleid te vergroten. Tijdige maatregelen gebaseerd op doorlopende metingen borgen dat de effectiviteit van beleid door de overheid toeneemt en er meer draagvlak ontstaat in de samenleving. Dit heeft positieve effecten op het collectieve beeld wat de samenleving ervaart als ‘waardevol’ en de wijze waarop schept ‘vertrouwen’ bij het publiek.

De voorziening speelt in op een toenemende vraag naar innovatieve tech-producten en -diensten door de overheid om interdepartementaal en interactief samen te kunnen werken aan beleidsontwikkeling met stakeholders zoals burgers, bedrijven en kennisinstellingen. BeleidsZaak ondersteunt het primaire bedrijfsproces van beleidsdirecties van kerndepartementen, maar ook de beleidsontwikkeling per beleidsterrein op provinciaal niveau. Met het product kan de overheid adequaat inspelen op wijzigingen als gevolg van veranderende wetgeving en interne regelgeving. Een ander essentieel principe van de oplossing is het herleidbaar maken van besluiten en handelingen naar regelgeving. BeleidsZaak geeft invulling aan een eenduidige toekomstgerichte informatiehuishouding, efficiënt samenwerken met ketenpartners en het bieden van veilige (mobiele) ondersteuning. Ook het openbaar publiceren van stukken in het kader van een open en transparante overheid (WOO) is basisfunctionaliteit, alsmede het archiveren van beleidsdossiers conform de Archiefwetgeving.

1DigitalNL is in gesprek met een aantal departementen, provincies en adviesorganen om het digitale platform in een proefopstelling binnen een periode van 3 maanden met een agile aanpak succesvol te implementeren.Over 1DigitalNL
Winnaar PEGA Business Impact Award Las Vegas 2018 als meest innovatieve wereldwijde Government oplossing1DigitalNL is een joint venture van hoogwaardige gespecialiseerde technologie- en dienstverlenende partners uit de private markt, in samenwerking met partners uit de publieke sector. Het fundament van dit ecosysteem, ontstaan op basis van vertrouwen en vakmanschap, is gelegd in de periode 2016 – 2018.

* foto winnaar PEGA Business Impact Award Las Vegas 2018 als meest innovatieve wereldwijde Government oplossing
Laatste van 1DigitalNL  
1DigitalNL lanceert BeleidsZaak voor beleidsmakers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 221 dagen
1DigitalNL contact  

Logo 1DigitalNL


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl