www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (52 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

RTB House selecteert datacenter van maincubes in Amsterdam voor huisvesten van OCP-gebaseerde IT-infrastructuur

Amsterdam, 4 december 2019 – RTB House, een wereldwijd opererend bedrijf dat geavanceerde marketingtechnologieën levert aan topmerken wereldwijd, heeft het Amsterdam AMS01 colocatie datacenter van maincubes uitgekozen om zijn OCP (Open Compute Project) hardware onder te brengen. OCP-ready apparatuur vereist een zeer specifieke datacenter setup voor stroom en koeling. Als Europese leverancier van colocatie services met datacenters in Amsterdam en Frankfurt, is maincubes in staat om deze OCP-ready hardware voor RTB House te huisvesten.

RTB House is een snelgroeiend en wereldwijd opererend marketingtechnologie bedrijf met een in eigen huis ontwikkelde, deep learning-gebaseerde technologie voor het inkopen van advertenties. In 2019 staat RTB House genoteerd op de 37e plek in de Deloitte Technology Fast 50 in Centraal-Europa. RTB House stond dit jaar tevens op de 24e plaats in de technologiesector in de Financial Times 1000: Europe’s Fastest Growing Companies 2019.

Om verdere groei te faciliteren en de IT-infrastructuur voor de Europese markt uit te breiden, was RTB House op zoek naar een carrier-neutrale aanbieder van colocatie datacenters. Deze colocatie leverancier moest een datacenter in Amsterdam hebben met uitgebreide ruimte om te kunnen groeien. Dit datacenter moest ook geschikt zijn om middels colocatie OCP-hardware te huisvesten. Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter werd aanbevolen aan RTB House door CircleB, de eerste OCP Solution Provider voor Europa die in 2018 officieel werd geautoriseerd door de Open Compute Foundation.

"Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter beantwoordt aan onze unieke OCP stroom- en koelbehoefte. Daarnaast is maincubes in staat om in te spelen op onze behoeften wat betreft duurzaamheid en redundantie,” zegt Bartlomiej Romanski, CTO van RTB House.
"Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter beantwoordt aan onze unieke OCP stroom- en koelbehoefte. Daarnaast is maincubes in staat om in te spelen op onze behoeften wat betreft duurzaamheid en redundantie,” zegt Bartlomiej Romanski, CTO van RTB House.

De eerste OCP-gebaseerde colocatie datacenter racks bij maincubes in Amsterdam staan gepland om in februari 2020 live te gaan.

Colocatie Datacenters Wereldwijd

Door de uitbreiding van de IT-infrastructuur naar het maincubes Amsterdam AMS01-datacenter, kan RTB House zijn bereik in heel Europa verder uitbreiden. RTB House heeft voor zijn deep learning-gebaseerd advertentie inkoopplatform strategisch vier hoofd datacenter locaties over de hele wereld aangewezen. In Europa is Amsterdam de hoofdlocatie, terwijl Ashburn en Phoenix de hoofdlocaties zijn in de Verenigde Staten. Singapore is door RTB House geselecteerd als datacenterlocatie voor Azië. Op elk van deze locaties heeft RTB House een of meer colocatie datacenters geselecteerd om aanwezig te zijn. maincubes AMS01 wordt de tweede datacenterlocatie in Amsterdam voor RTB House.

"Ons eerste datacenter in Amsterdam huisvest traditionele hardware," zegt Bartlomiej Romanski, CTO van RTB House. "Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter zal worden gebruikt voor de inzet van onze OCP-ready apparatuur. Het gebruik van Open Compute-hardware heeft veel voordelen. Het biedt ons onder meer energie-efficiëntie, modulariteit en dus flexibiliteit, maar ook eenvoudig onderhoud. De open specificaties maken het ook mogelijk om de onderliggende componenten beter te begrijpen en het volledige potentieel van de hardware te benutten. Daarnaast is OCP-hardware uniek ontworpen voor grote implementaties. We zijn van plan om onze OCP-gebaseerde IT-infrastructuur met maincubes verder uit te breiden. En maincubes is in staat om ons op dit vlak te faciliteren.”

OCP Datacenter

maincubes AMS01 werd afgelopen zomer geselecteerd als locatie voor het Europese OCP Experience Center. In het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter is het OCP Experience Center beschikbaar als democentrum voor de Europese markt. Het kan ook gebruikt worden om nieuwe 'OCP Accepted' en 'OCP Inspired' datacenter omgevingen en telco oplossingen te testen.

"Onze datacenters, waaronder de AMS01-faciliteit in Amsterdam, zijn perfect in staat om flexibel een grote verscheidenheid aan technologieën te huisvesten, waaronder ook OCP,” zegt Joris te Lintelo, Vice President bij maincubes.
"Onze datacenters, waaronder de AMS01-faciliteit in Amsterdam, zijn perfect in staat om flexibel een grote verscheidenheid aan technologieën te huisvesten, waaronder ook OCP,” zegt Joris te Lintelo, Vice President bij maincubes.

"Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter beantwoordt aan onze unieke OCP stroom- en koelbehoefte," zegt Romanski. "Daarnaast is maincubes in staat om in te spelen op onze behoeften wat betreft duurzaamheid en redundantie. Maar we zijn bovenal zeer gecharmeerd van hun flexibiliteit. De huidige colocatie overeenkomst met maincubes maakt een elastische en schaalbare groei van onze OCP-gebaseerde IT-infrastructuur in Europa mogelijk. De aanwezigheid van maincubes in Frankfurt kan later ook een mooie aanvulling zijn. Het is goed om die optie beschikbaar te hebben."

"Een colocatie omgeving geschikt voor OCP vereist flexibiliteit ten aanzien van zaken als de rack setup, rackload, rackhoogte en vermogensdichtheid, om maar een paar voorbeelden te noemen," zegt Joris te Lintelo, Vice President bij maincubes. "Onze datacenters, waaronder de AMS01-faciliteit in Amsterdam, zijn perfect in staat om flexibel een grote verscheidenheid aan technologieën te huisvesten, waaronder ook OCP. We zijn er trots op dat RTB House maincubes heeft uitgekozen om hun OCP-specifieke IT-infrastructuur te huisvesten en samen met ons verder te kunnen schalen."

RTB House breidt zijn Europese IT-infrastructuur uit en heeft ervoor gekozen om OCP (Open Compute Project) hardware onder te brengen in het Amsterdam AMS01 colocatie datacenter van maincubes.
RTB House breidt zijn Europese IT-infrastructuur uit en heeft ervoor gekozen om OCP (Open Compute Project) hardware onder te brengen in het Amsterdam AMS01 colocatie datacenter van maincubes.

--------------------
Over RTB House

RTB House is een globaal opererend bedrijf dat geavanceerde marketingtechnologieën levert voor topmerken wereldwijd. Het eigen advertentie inkoopplatform is het eerste en enige platform ter wereld welke volledig wordt aangedreven door deep learning algoritmen. Hiermee kunnen adverteerders uitstekende resultaten genereren en hun korte-, middellange- en lange-termijn doelstellingen behalen.

RTB House is opgericht in 2012 en bestaat uit meer dan 500 specialisten op meer dan 30 locaties over de hele wereld: in New York, Londen, Tokio, Singapore, São Paulo, Moskou, Istanbul, Dubai en Warschau. Het bedrijf ondersteunt campagnes voor meer dan 1.600 klanten in EMEA, APAC en Amerika.

Vanaf 2018 heeft RTB House, na een succesvolle implementatie van deep learning in 100 procent van zijn algoritmen, twee divisies ontwikkeld die onafhankelijk van het R&D-team functioneren en gericht zijn op toonaangevende innovatie voor MarTech-oplossingen. Het AI Marketing Lab biedt een omgeving voor het uitvinden en ontwikkelen van MarTech-oplossingen. Daarnaast is het Creatives Lab opgericht om de algemene prestaties van creatieven te onderzoeken en te verbeteren. En om ondersteuning te bieden voor formats zoals dynamic display en video creatives, die ultrafijn kunnen worden afgestemd op de unieke branding behoeften van een klant.

Ga voor meer informatie over RTB House naar https://www.rtbhouse.com/

--------------------
Over maincubes

maincubes maakt deel uit van de Duitse investeerder en vastgoedontwikkelaar Art-Invest, welke onderdeel uitmaakt van het Duitse bouwconcern Zech Group. maincubes exploiteert datacenters in Frankfurt en Amsterdam, en biedt een netwerk van datacenters met hoge beschikbaarheid van verschillende grootte en type in Europa. Daarmee is maincubes in staat om colocatie services en veilige ecosystemen te leveren voor de digitale toekomst van klanten in verschillende industrieën. Via het secureexchange® digitale platform kunnen maincubes’ klanten en partners IT-services wereldwijd gebruiken, zoals IoT, (cyber) security, connectiviteit, alsook cloud services – en hun businessmogelijkheden uitbreiden. maincubes biedt veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke services en een veilig thuis voor data.

Voor meer informatie over maincubes, ga naar: https://www.maincubes.com/.

--------------------
Media Contact:

RTB House
+48 22 100 54 69
pr@rtbhouse.com

maincubes
PR & Communication
+49 69 6976810-39
presse@maincubes.com
Laatste van maincubes B.V.  
CenturyLink sluit maincubes FRA01 datacenter aan op zijn internationale backbone

RTB House selecteert datacenter van maincubes in Amsterdam voor huisvesten van OCP-gebaseerde IT-infrastructuur

Leaseweb breidt wereldwijd datacenter portfolio uit, kiest voor maincubes AMS01 in Amsterdam
Geplaatst:
Verstreken tijd: 52 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
maincubes B.V. contact  

Logo maincubes B.V.

maincubes B.V. sociaal  


maincubes B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl