Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 114 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Video: een Panasonic Toughbook gaat met een weerballon de stratosfeer in

Panasonic, Microsoft en NetMotion organiseerden samen met het Britse Centrica een stresstest waarbij een Toughbook de stratosfeer in werd gestuurd voor een Microsoft Teams call. Zo wilden zij productduurzaamheid, netwerkconnectiviteit en applicatieprestaties boven het prachtige Engelse platteland testen.

NetMotion, een belangrijke speler op het gebied van connectiviteits- en beveiligingsoplossingen voor mobiele werknemers overal ter wereld, heeft de resultaten van een stresstest gepubliceerd, die is uitgevoerd samen met Panasonic en Microsoft in het Verenigd Koninkrijk. Bij deze test werd een Panasonic Toughbook® aan een weerballon vastgebonden en vervolgens de stratosfeer in gezonden, terwijl er een Microsoft Teams-oproep werd uitgevoerd. Na probleemloos over te schakelen van een Wi-Fi-verbinding naar een 4G LTE mobiel netwerk op 330 meter hoogte, en vervolgens het gesprek op een duizelingwekkende hoogte van bijna 3000 meter voort te zetten, kwam de Toughbook uiteindelijk terug op aarde toen de ballon ergens boven Herefordshire op ongeveer 30.000 meter hoogte ontplofte. Door deze producten ver over hun normale grenzen heen te laten gaan, wilde het team bewijzen dat veldwerkers overal ter wereld echt op deze oplossingen kunnen vertrouwen om hun werk te ondersteunen.

Een buitengewone ervaring
"Het behouden van de connectiviteit is ongelooflijk belangrijk voor de overgrote meerderheid van de mobiele werknemers, waardoor dit experiment een kans is om te laten zien wat we doen voor klanten", zegt Daniel Creasey, UK & Ireland Marketing Manager bij Panasonic Toughbook. "De Toughbook-serie is intrinsiek robuust, en is ontworpen om trillingen, schokken en extreme temperaturen te weerstaan. Zelfs na een val van 30.000 meter bleef de tablet ongedeerd."

"Een constante netwerkverbinding is essentieel voor het succes van onze buitendienstmedewerkers", zegt Stuart Carver, Mobile Device Specialist bij Centrica. "De oplossingen van Panasonic, NetMotion en Microsoft sluiten perfect op elkaar aan waardoor zij een stabiele verbinding in elke situatie garanderen. Deze test was een briljante manier om dat te bewijzen."

"Tests als deze zoeken echt de grenzen van hardware en software op", zegt Achi Lewis, Country Manager UK bij NetMotion. "Hoewel ik niet zou verwachten dat de gemiddelde persoon zijn grenzen zo ver zal verleggen, is het goed om te weten dat onze apparaten, applicaties en kritische netwerkverbindingen alle uitdagingen aankunnen die zij tegen kunnen komen.”

Bekijk de volledige “Toughbook & Teams Take Flight” video hier.

Bericht voor de redactie

Contact voor de pers
Koen Uijt de Haag
PR Consultant
koen.uijtdehaag@wisse-worldcom.nl
+31 (0)26 443 15 23

Lisbeth Lashmana
Marketing Manager Benelux
toughbook.benelux@eu.panasonic.com
+32 (0)2 481 03 73

Over NetMotion Software
NetMotion Mobile Performance en Operational Intelligence-oplossingen geven IT-teams de mogelijkheid te monitoren, te waarschuwen en dynamisch beslissingen te nemen met behulp van real-time data en analyses. Duizenden ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op de oplossingen van het bedrijf om de prestaties, zichtbaarheid en veiligheid voor hun mobiele werknemers te verbeteren. NetMotion heeft talrijke prijzen ontvangen voor haar technologie en klantenondersteuning. Het bedrijf ontvangt consequent een indrukwekkende klanttevredenheid Net Promotor Score (NPS) van 91, aanzienlijk hoger dan de NPS-gemiddelden in de technologie- en telecomindustrie. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Seattle, Washington. Voor meer info bezoek http://www.netmotionsoftware.com/.

Over Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
Het is ons doel om technologie onzichtbaar te laten werken, zodat bedrijven succes kunnen hebben. We zijn van mening dat

technologie gewoon moet werken. Dat bedrijven succesvol kunnen zijn als ze zich op hun klanten kunnen concentreren en erop kunnen vertrouwen dat alle technologieën, die hun werkzaamheden ondersteunen, in harmonie werken. Daarom streven wij ernaar producten en oplossingen te ontwikkelen die zo zijn afgestemd op de manier waarop onze klanten werken, dat zij bijna onzichtbaar zijn. Het zijn werkpaarden die op de achtergrond het succes van het bedrijf mogelijk maken.

PSCEU bestaat uit zes divisies:
  • Broadcast & ProAV biedt u de vrijheid uw verhaal te vertellen met hoogwaardige producten en oplossingen die een soepele werking en buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen in een assortiment op afstand bedienbare camera's, switchers, studiocamera's en ENG P2HD. De VariCam-modellen uit het assortiment filmcamera's en de EVA1 zijn geschikt voor true 4K en HDR (High Dynamic Range), waardoor ze de ideale oplossing zijn voor de productie van film, televisie, documentaires en live evenementen.
  • Communication Solutions biedt ’s werelds meest toonaangevende telefoonsystemen, SIP-eindapparatuur en professionele "netwerkscanners" die ervoor zorgen dat u zich volledig op de communicatie kan richten in plaats van op de verbinding.
  • Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe helpt mobiele professionals productiever te werken met zijn assortiment rugged Toughbook-notebooks, tablets voor bedrijven, handheld-apparaten en elektronische Point-of-Sales (EPOS)-systemen. Als Europese marktleider had Panasonic in 2018 een omzetaandeel van 48% voor rugged en duurzame notebooks en tablets (VDC Research, maart 2019).
  • Industrial Medical Vision vervaardigt toepassingen voor verschillende sectoren, zoals geneeskunde, biowetenschappen, ProAV en de industrie. Het productportfolio bevat volledige en OEM-camerasystemen die het mogelijk maken te zien wat onzichtbaar is.
  • Security Solutions kan dankzij jarenlange ervaring kwalitatief hoogwaardig CCTV-materiaal leveren dat als bewijsmateriaal kan worden gebruikt. De systemen zorgen voor optimale afbeeldingskwaliteit, ongeacht de omgevingsfactoren, dankzij de buitengewoon betrouwbare, geavanceerde technologie van onze camera's en opnamesystemen en zorgen ervoor dat u zich veilig kunt voelen.
  • Visual System Solutions biedt het meest uitgebreide assortiment professionele schermen en projectoren, en biedt professionals in de audiovisuele sector de vrijheid die zij nodig hebben om te creëren. De divisie domineert de Europese markt voor projectoren met een hoge helderheid met een omzetaandeel van 39% (Futuresource >5klm boekjaar 2017, 3e kwartaal, excl. 4K & digitale cinema).
Over Panasonic
Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Het bedrijf, dat in 2018 100 jaar bestond, heeft zich internationaal uitgebreid tot een conglomeraat met wereldwijd 582 dochterondernemingen en 87 gelieerde ondernemingen, met een totale netto-omzet van 62,5 miljard euro in het boekjaar dat afliep op 31 maart 2019. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.
Laatste van Panasonic  
Circet Benelux rust 250 Nederlandse field service engineers uit met Toughbook CF-20

Panasonic introduceert nieuwe tablet voor mobiele werkers: Toughbook G2

Digitaal verbonden op de bouwplaats met Toughbook
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 114 dagen
Panasonic contact  

Logo Panasonic

  073-6402802
  info@panasonic.nl
  www.panasonic.nl
Panasonic sociaal  


Panasonic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91785 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10606 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers