www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (25 dagen geleden)
Bedrijf:

Samenwerking Relined Fiber Network en Van de Beek Kabels en Leidingen

Vianen, 21 november 2019: Relined Fiber Network en Van de Beek Kabels en Leidingen slaan de handen ineen. Na een aantal succesvol gerealiseerde projecten hebben beide partijen besloten een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Dankzij de samenwerking kunnen stappen worden gemaakt op het gebied van de aanleg van kwalitatief hoogwaardige zakelijke klantaansluitingen. Op vrijdag 15 november is op het kantoor van Van de Beek de overeenkomst tussen beide partijen getekend.

Het vinden van een goede aannemer is vandaag de dag lastig. Dit heeft alles te maken met het tekort aan aannemers. Omdat Relined haar klanten een snelle oplevering en een hoge kwaliteit wil garanderen, is zij gebaat bij een betrouwbare partner. Eén waar ze op (én met) kan bouwen. De samenwerking tussen Relined en Van de Beek gaat al vele jaren terug. Al diverse projecten zijn samen gerealiseerd, waaronder een project op het bedrijvenpark Agriport in Middenmeer, de plek waar vele internationale multinationals zich vestigen. Middels de samenwerking met Van de Beek kunnen levertijden en kwaliteit ook de komende jaren worden gegarandeerd.

Hoge kwaliteitsstandaarden en betrouwbaarheid

Relined is de onafhankelijke exploitant van onbenutte Dark Fiber capaciteit in bestaande publieke en private glasvezelnetwerken. Mede doordat veel partijen een eigen glasvezelnetwerk hebben aangelegd, beschikt Nederland (en ook Duitsland) over een uitstekende landelijke en fijnmazige glasvezelinfrastructuur. Relined stelt deze onbenutte capaciteit van derden ter beschikking aan de markt, in de vorm van Dark Fiber. We hanteren hierbij hoge kwaliteitsstandaarden en snelle opleveringen. Om o.a. dit laatste te kunnen garanderen zijn wij een samenwerking aangegaan met Van de Beek.

In het verleden hebben wij samen met Van de Beek diverse projecten gedaan en dit verliep altijd naar behoren. Van de Beek heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en dat zien we ook terug in de opleveringen. We zijn dan ook ontzettend blij met deze overeenkomst en kijken uit naar een prettige samenwerking waarbij nóg meer mooie projecten gerealiseerd zullen worden’, aldus Jan Willem Tom, Managing Director bij Relined Fiber Network.

Samenwerking Relined en Van de Beek

Familiebedrijf Van de Beek is sinds 1977 actief binnen de ondergrondse infra en beschikt over de mensen en de middelen om kabel en leiding tracés van A tot Z aan te brengen. Of dit nu is door middel van open ontgraving of met behulp van sleufloze technieken, ze zijn in staat om dit volledig in eigen beheer uit te voeren. Vanwege de korte lijnen binnen het bedrijf kan snel ingespeeld worden op de wensen van de klant en door het vaste personeelsbestand is veel ervaring aanwezig. Dit is dan ook de reden dat Relined in het verleden al meerdere keren gebruik heeft gemaakt van de diensten van Van de Beek én nu een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan.

Werkzaamheden die Van de Beek uit zal gaan voeren voor Relined omvatten onder andere de aanleg van kabels, montage en gestuurd boren. Met het laatste worden afstanden tot honderden meters overbrugt. Sleufloos en met een minimum aan overlast voor mens en milieu. Dit specialisme vraagt om de kennis en technieken welke Van de Beek in huis heeft. Deze methode wordt - waar nodig - dan ook zeker ingezet.

Voor Relined hebben wij in het verleden verschillende werkzaamheden uitgevoerd, wat heeft geleid tot de realisatie van vele succesvolle projecten. Deze samenwerking verliep altijd erg soepel! Net als Relined kijken wij uit naar een prettige samenwerking. Op naar mooie projecten en veel tevreden klanten!’, aldus Arie van de Beek, Directeur bij Van de Beek Kabels en Leidingen.

Meer informatie over ons Dark Fiber netwerk vindt u op: www.relined.eu.

Meer informatie over Van de Beek Kabels en Leidingen vindt u op: www.beekbedrijven.nl


[EINDE PERSBERICHT]

---

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Eindhoven-Voorbij van Relined Fiber Network:
T: +31 (0)347 358 010
E: l.eindhoven@relined.eu
Eerder van Relined Fiber Network  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 25 dagen
Relined Fiber .. contact  

Logo Relined Fiber Network

  +31 (0)347 358 010
  info@relined.nu
  relined.eu
Relined Fiber .. sociaal  


Relined Fiber .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BSG Group B.V.
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Dell Boomi
Logo COOLProfs
Logo PEAK-IT
Logo Citrix
Logo Workfront
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo BCT
Logo Descartes
Logo Cegeka
Logo Cisco
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87329 persberichten
- 5575 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6906 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl