Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (25 dagen geleden)
Bedrijf:

Orange versterkt positie internationale positie in retail met ThousandEyes partnership

Embedded software verbetert ervaring eindgebruikers

Parijs, 21 november 2019 – Orange gaat een samenwerking aan met het Amerikaanse ThousandEyes, een internet- en cloud intelligence bedrijf. Het belangrijkste doel van de samenwerking is real-time en end-to-end zichtbaarheid bieden op zowel zijn bedrijfsnetwerken als het Open Transit Internet (OTI).

Gecombineerd met de expertise van Orange op het gebied van data-analyse, biedt het ThousandEyes-platform bedrijven en vervoerders verbeterde digitale ervaringen. Deze worden online geleverd aan Cloud-serviceproviders (CSP's), Internet-serviceproviders (ISP's) en Content-providers (CP's). Orange Business Services, de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group, gaat dit partnerschap aan om haar klanten toonaangevend enterprise-grade beheerd internet, multicloud connectiviteit en SD-WAN zichtbaarheidsservices te bieden.

Een belangrijke doelstelling van Orange Business Services is om haar klanten over de hele wereld te begeleiden in hun cloud- en SD-WAN-transformatie. Het ThousandEyes-platform speelt een cruciale rol in de optimalisatie van de verschillende migratiefasen. Hiermee kan Orange de kwaliteit van de ervaring op zowel het toepassingsniveau als het netwerkniveau bewaken. Daarnaast kan het eventuele prestatieproblemen met het internet snel oplossen. Klanten kunnen inzicht krijgen in de interne en externe afhankelijkheden die van invloed zijn op de ervaring van de eindgebruiker.

Toepassingen in praktijk
Orange heeft het ThousandEyes-platform al met succes bij klanten geïmplementeerd. Voor een Duitse industriële fabrikant is het platform gebruikt om de beste cloud-connectiviteitsoplossing in China te bepalen. Tijdens een prestatiebeoordeling van Office 365 en Microsoft Azure-connectiviteit vergeleek Orange directe connectiviteit via de Next-Gen Hub van Orange Business Services met een alternatieve oplossing via het internet. De resultaten waren duidelijk: Next-Gen Hub bood tot drie keer meer bandbreedte en met meer betrouwbaarheid, waardoor de beste ervaring werd geleverd aan de gebruikers van de klant in China.

"Met de intelligentie van ThousandEyes en de Orange Flexible SD-WAN-oplossing kunnen bedrijven digitale ervaringen via het openbare internet zien en begrijpen en beheren alsof het hun eigen privénetwerk is. Hiermee wordt Internet en Cloud met vertrouwen omarmd," zei Craig Vario, vicepresident, Global Channel Verkoop bij ThousandEyes.

“Doordat multicloud en software gedefinieerde netwerken belangrijke implementatiemodellen voor applicaties en services zijn, is het van cruciaal belang om internet als een vervoerder van deze diensten te zien. Met het ThousandEyes-platform biedt Orange Business Services haar klanten de zichtbaarheid die ze nodig hebben om gebruikers een superieure digitale ervaring te bieden via internet en multicloud. We zijn ervan overtuigd dat het ThousandEyes-platform een cruciale factor zal zijn voor onze flexibele SD-WAN-waardepropositie voor onze wereldwijde klanten,” voegt Anne-Marie Thiollet, vicepresident, Connectivity, Orange Business Services toe.

Dankzij het ThousandEyes-platform kan Orange nu continu de prestaties van gecertificeerde ISP's en hun verbinding met de Orange Next-Gen Hubs monitoren. Daarnaast maakt het platform het mogelijk om OTI-aanwezigheidspunten over de hele wereld te volgen. Daarnaast kunnen ook alle grote cloudserviceproviders en contentproviders gemonitord worden. Hierdoor kan Orange de belofte van het internet van ondernemingen en OTI nakomen. Dit doet zij door online prestatiemetingen in 60 landen aan te bieden en door de dekking de komende maanden te blijven uitbreiden.

Over ThousandEyes
ThousandEyes, internet- en cloudintelligentiebedrijf, biedt als enige een collectief beeld van internet waardoor ondernemingen en serviceproviders kunnen samenwerken om de kwaliteit van elke digitale ervaring te verbeteren. Het ThousandEyes-platform maakt gebruik van gegevens die zijn verzameld vanuit een ongeëvenaarde vloot van uitkijkpunten op het wereldwijde internet. Vanuit datacenters en VPC's en op apparaten van eindgebruikers worden belangrijke afhankelijkheden blootgelegd die van invloed zijn op digitale dienstverlening. Hiermee kunnen bedrijven zien en begrijpen hoe hun klanten en werknemers elke digitale website, applicatie of service ervaren en deze ervaring verbeteren. ThousandEyes staat centraal in de internationale activiteiten van 's werelds grootste en snelst groeiende merken, waaronder 140+ van de Global 2000, 75+ van de Fortune 500, 6 van de 7 Amerikaanse topbanken en 20 van de 25 top SaaS-bedrijven. Voor meer informatie, bezoek www.ThousandEyes.com of volg ons op Twitter op @ThousandEyes.

Over Orange
Orange is een van de grootste telecombedrijven in de wereld, met €41 miljard omzet en wereldwijd 151.000 medewerkers in 2018. 92.000 Medewerkers werken in Frankrijk. Orange heeft meer dan 264 miljoen klanten, waaronder 204 miljoen mobile klanten en 20 miljoen vaste klanten wereldwijd. Orange is gevestigd in 25 landen. Orange is ook leider op het gebied van het leveren van IT- en telecommunicatiediensten aan multinationals onder de naam Orange Business Services. In maart 2015 presenteerde Orange het nieuwe strategische plan Essentials2020. In dit plan staat beschreven dat het doel van Orange is om de klanten centraal te stellen zodat zij volledig kunnen profiteren van het digitale landschap en de kracht kunnen ervaren van de volgende generatie netwerken.

Orange is beursgenoteerd op Euronext Paris (symbool ORA) en op de New York Stock Exchange (symbool ORAN). Voor meer informatie (online en vanaf uw mobiel): www.orange.com, www.orange-business.com of volg ons op Twitter: @presseorange.

Orange en alle andere Orange-producten of -services die in dit persbericht worden vermeld, zijn handelsmerken die eigendom zijn van Orange of Orange Brand Services Limited.

Over Orange Business Services
Orange Business Services, het Orange-onderdeel dat zich wijdt aan B2B-diensten, bedient bedrijven wereldwijd. Als netwerkoperator en integrator van digital services heeft Orange Business Services expertise in huis op het gebied van IoT, Cloud, data, AI-applicatieontwikkeling en cybersecurity. Met deze kennis ondersteunt en beschermt Orange Business Services bedrijven tijdens elke fase van hun datalevenscyclus, van verzameling, transport, opslag en verwerking van data tot het analyseren en delen ervan.

Orange Business Services stelt haar klanten centraal binnen een open, collaboratief ecosysteem. Dit systeem omvat 25.000 werknemers, de expertise en technologie- en zakenpartners van de Orange Group en een selecte groep startups. Orange Business Services telt meer dan drieduizend bekende internationale bedrijven als klant, en meer dan twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk.

Lees meer op https://www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn en Twitter en via onze blogs.

Orange is een van ‘s werelds meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven met een jaarlijkse sales van 41 miljard euro in 2018, en 264 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2018. Orange is beursgenoteerd bij NYSE Euronext Parijs (ORA) en op de New York Stock Exchange (ORAN).

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Elizabeth Mayeri, Orange Business Services, elizabeth.mayeri@orange.com, +1 212 251 2086
Eerder van Orange SA  
4 dec 2019 Mars kiest Orange Business Services voor nieuw IAN-project

21 nov 2019 Orange versterkt positie internationale positie in retail met ThousandEyes partnership

28 okt 2019 Internationaal netwerk voor startups, Orange Fab, breidt uit naar Rusland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 25 dagen
Orange SA contact  

Logo Orange SA

  + 33 (0)1 44 44 22 22
  infos.groupe@orange.com
  www.orange.com
Orange SA sociaal  


Orange SA tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BSG Group B.V.
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Dell Boomi
Logo COOLProfs
Logo PEAK-IT
Logo Citrix
Logo Workfront
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo BCT
Logo Descartes
Logo Cegeka
Logo Cisco
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87329 persberichten
- 5575 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6906 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl