www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (231 dagen geleden)
Bedrijf:

Orange versterkt positie internationale positie in retail met ThousandEyes partnership

Embedded software verbetert ervaring eindgebruikers

Parijs, 21 november 2019 – Orange gaat een samenwerking aan met het Amerikaanse ThousandEyes, een internet- en cloud intelligence bedrijf. Het belangrijkste doel van de samenwerking is real-time en end-to-end zichtbaarheid bieden op zowel zijn bedrijfsnetwerken als het Open Transit Internet (OTI).

Gecombineerd met de expertise van Orange op het gebied van data-analyse, biedt het ThousandEyes-platform bedrijven en vervoerders verbeterde digitale ervaringen. Deze worden online geleverd aan Cloud-serviceproviders (CSP's), Internet-serviceproviders (ISP's) en Content-providers (CP's). Orange Business Services, de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group, gaat dit partnerschap aan om haar klanten toonaangevend enterprise-grade beheerd internet, multicloud connectiviteit en SD-WAN zichtbaarheidsservices te bieden.

Een belangrijke doelstelling van Orange Business Services is om haar klanten over de hele wereld te begeleiden in hun cloud- en SD-WAN-transformatie. Het ThousandEyes-platform speelt een cruciale rol in de optimalisatie van de verschillende migratiefasen. Hiermee kan Orange de kwaliteit van de ervaring op zowel het toepassingsniveau als het netwerkniveau bewaken. Daarnaast kan het eventuele prestatieproblemen met het internet snel oplossen. Klanten kunnen inzicht krijgen in de interne en externe afhankelijkheden die van invloed zijn op de ervaring van de eindgebruiker.

Toepassingen in praktijk
Orange heeft het ThousandEyes-platform al met succes bij klanten geïmplementeerd. Voor een Duitse industriële fabrikant is het platform gebruikt om de beste cloud-connectiviteitsoplossing in China te bepalen. Tijdens een prestatiebeoordeling van Office 365 en Microsoft Azure-connectiviteit vergeleek Orange directe connectiviteit via de Next-Gen Hub van Orange Business Services met een alternatieve oplossing via het internet. De resultaten waren duidelijk: Next-Gen Hub bood tot drie keer meer bandbreedte en met meer betrouwbaarheid, waardoor de beste ervaring werd geleverd aan de gebruikers van de klant in China.

"Met de intelligentie van ThousandEyes en de Orange Flexible SD-WAN-oplossing kunnen bedrijven digitale ervaringen via het openbare internet zien en begrijpen en beheren alsof het hun eigen privénetwerk is. Hiermee wordt Internet en Cloud met vertrouwen omarmd," zei Craig Vario, vicepresident, Global Channel Verkoop bij ThousandEyes.

“Doordat multicloud en software gedefinieerde netwerken belangrijke implementatiemodellen voor applicaties en services zijn, is het van cruciaal belang om internet als een vervoerder van deze diensten te zien. Met het ThousandEyes-platform biedt Orange Business Services haar klanten de zichtbaarheid die ze nodig hebben om gebruikers een superieure digitale ervaring te bieden via internet en multicloud. We zijn ervan overtuigd dat het ThousandEyes-platform een cruciale factor zal zijn voor onze flexibele SD-WAN-waardepropositie voor onze wereldwijde klanten,” voegt Anne-Marie Thiollet, vicepresident, Connectivity, Orange Business Services toe.

Dankzij het ThousandEyes-platform kan Orange nu continu de prestaties van gecertificeerde ISP's en hun verbinding met de Orange Next-Gen Hubs monitoren. Daarnaast maakt het platform het mogelijk om OTI-aanwezigheidspunten over de hele wereld te volgen. Daarnaast kunnen ook alle grote cloudserviceproviders en contentproviders gemonitord worden. Hierdoor kan Orange de belofte van het internet van ondernemingen en OTI nakomen. Dit doet zij door online prestatiemetingen in 60 landen aan te bieden en door de dekking de komende maanden te blijven uitbreiden.

Over ThousandEyes
ThousandEyes, internet- en cloudintelligentiebedrijf, biedt als enige een collectief beeld van internet waardoor ondernemingen en serviceproviders kunnen samenwerken om de kwaliteit van elke digitale ervaring te verbeteren. Het ThousandEyes-platform maakt gebruik van gegevens die zijn verzameld vanuit een ongeëvenaarde vloot van uitkijkpunten op het wereldwijde internet. Vanuit datacenters en VPC's en op apparaten van eindgebruikers worden belangrijke afhankelijkheden blootgelegd die van invloed zijn op digitale dienstverlening. Hiermee kunnen bedrijven zien en begrijpen hoe hun klanten en werknemers elke digitale website, applicatie of service ervaren en deze ervaring verbeteren. ThousandEyes staat centraal in de internationale activiteiten van 's werelds grootste en snelst groeiende merken, waaronder 140+ van de Global 2000, 75+ van de Fortune 500, 6 van de 7 Amerikaanse topbanken en 20 van de 25 top SaaS-bedrijven. Voor meer informatie, bezoek www.ThousandEyes.com of volg ons op Twitter op @ThousandEyes.

Over Orange
Orange is een van de grootste telecombedrijven in de wereld, met €41 miljard omzet en wereldwijd 151.000 medewerkers in 2018. 92.000 Medewerkers werken in Frankrijk. Orange heeft meer dan 264 miljoen klanten, waaronder 204 miljoen mobile klanten en 20 miljoen vaste klanten wereldwijd. Orange is gevestigd in 25 landen. Orange is ook leider op het gebied van het leveren van IT- en telecommunicatiediensten aan multinationals onder de naam Orange Business Services. In maart 2015 presenteerde Orange het nieuwe strategische plan Essentials2020. In dit plan staat beschreven dat het doel van Orange is om de klanten centraal te stellen zodat zij volledig kunnen profiteren van het digitale landschap en de kracht kunnen ervaren van de volgende generatie netwerken.

Orange is beursgenoteerd op Euronext Paris (symbool ORA) en op de New York Stock Exchange (symbool ORAN). Voor meer informatie (online en vanaf uw mobiel): www.orange.com, www.orange-business.com of volg ons op Twitter: @presseorange.

Orange en alle andere Orange-producten of -services die in dit persbericht worden vermeld, zijn handelsmerken die eigendom zijn van Orange of Orange Brand Services Limited.

Over Orange Business Services
Orange Business Services, het Orange-onderdeel dat zich wijdt aan B2B-diensten, bedient bedrijven wereldwijd. Als netwerkoperator en integrator van digital services heeft Orange Business Services expertise in huis op het gebied van IoT, Cloud, data, AI-applicatieontwikkeling en cybersecurity. Met deze kennis ondersteunt en beschermt Orange Business Services bedrijven tijdens elke fase van hun datalevenscyclus, van verzameling, transport, opslag en verwerking van data tot het analyseren en delen ervan.

Orange Business Services stelt haar klanten centraal binnen een open, collaboratief ecosysteem. Dit systeem omvat 25.000 werknemers, de expertise en technologie- en zakenpartners van de Orange Group en een selecte groep startups. Orange Business Services telt meer dan drieduizend bekende internationale bedrijven als klant, en meer dan twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk.

Lees meer op https://www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn en Twitter en via onze blogs.

Orange is een van ‘s werelds meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven met een jaarlijkse sales van 41 miljard euro in 2018, en 264 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2018. Orange is beursgenoteerd bij NYSE Euronext Parijs (ORA) en op de New York Stock Exchange (ORAN).

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Elizabeth Mayeri, Orange Business Services, elizabeth.mayeri@orange.com, +1 212 251 2086
Wereldleider in beveiliging van mobiele apparaten en apps, Zimperium, sluit distributie-overeenkomst met Distology

THE BRISTOL GROUP en Guardian360 sluiten partnership voor de levering van continue veiligheidsscans in Duitsland

Frontline Solutions her-certificeert zich voor ISO27001

IFS uitgeroepen tot Leider in Gartner’s 2020 Magic Quadrant for Field Service Management

Slechts 5 procent vindt innovatie in de dienstverlening het belangrijkst bij keuze financiële dienstverlener

Zyxel introduceert tri-mode beheer met nieuwe hybride switch

Heijmans gaat langdurige IT-samenwerking aan met Conclusion

BOYS WITH BRAINS NU IN 17 LANDEN IN EUROPA ACTIEF

Broad Horizon neemt Data Management Professionals over

Razer DeathAdder V2 nu beschikbaar in mini-variant

Tilburgse onderwijsinstellingen slaan handen ineen voor ICT

Oracle Autonomous Database nu beschikbaar in datacenters van klanten

Oracle kondigt 'Oracle Dedicated Region Cloud@Customer' aan
Thunderbolt 4: universele kabelconnectiviteit voor iedereen

Partnership Solipsis Managed Services en Printix maakt locatieonafhankelijk printer-management mogelijk vanuit de cloud

Werknemers bereid tot langere trips als zakenreizen daarmee duurzamer worden

Spotify lanceert ‘Soundtrack Your Workout’

Behoefte aan Tech-oplossingen ter voorkoming van COVID-19 groeit in vastgoedsector

Western Digital vergroot capaciteit enterprise HDD’s naar 18TB

Nederland dreigt toppositie binnen Europese startup ecosystemen te verliezen

ZIVVER lanceert veilig en betaalbaar videobellen

ICT GROUP CONVENES EXTRAORDINARY MEETING OF SHAREHOLDERS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 231 dagen
Orange SA contact  

Logo Orange SA

  + 33 (0)1 44 44 22 22
  infos.groupe@orange.com
  www.orange.com
Orange SA sociaal  


Orange SA tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88816 persberichten
- 5740 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8390 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl