Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 172 dagen geleden)
Bedrijf:

SymfonyCon Amsterdam: Smile en SensioLabs versterken hun alliantie voor ontwikkeling Symfony

Utrecht, 21 november 2019 - Afgelopen januari kondigden Smile en SensioLabs hun alliantie aan als een verenigende kracht binnen het open source-ecosysteem met hoge expertise op het gebied van PHP en Symfony. De partijen presenteren zich nu samen als sponsor van SymfonyCon 2019 op 21-23 november in Amsterdam.


© Symfony

Smile, de Europese leider in digitale en open source-oplossingen, en SensioLabs, de bedenker van het open source webontwikkelingsraamwerk Symfony, hebben samen actief bijgedragen aan vele initiatieven om open-sourcegemeenschappen in Europa te versterken. Dit geldt ook voor Nederland, waar Smile en SensioLabs afgelopen juni met succes de Amsterdamse PHP meet-up presenteerden met Fabien Potencier, oprichter van Symfony.

De gezamenlijke betrokkenheid in Nederland zetten Smile en SensioLabs voort door het symposium SymfonyCon Amsterdam 2019 sterk te ondersteunen. Het grootste Symfony-evenement ter wereld vindt plaats van 21 tot 23 november in de Beurs van Berlage, Amsterdam. SymfonyCon Amsterdam 2019 brengt meer dan 1.600 ontwikkelaars en CTO's uit 50 landen bijeen voor het meest enerverende Symfony evenement van het jaar.

De deelname aan SymfonyCon Amsterdam 2019 is voor Smile en Sensiolabs een mooie gelegenheid om de alliantie te versterken, de Symfonygemeenschap te ontmoeten en expertise te delen met deelnemers. Smile en SensioLabs ondersteunen de internationale gemeenschap van Symfony en dragen bij aan nieuwe projecten in lijn met hun gemeenschappelijke open source DNA.

Gregory Pascal, COO van SensioLabs, is blij met dit evenement: "SymfonyCon Amsterdam 2019 is een geweldig feest voor de Symfonygemeenschap, Smile en SensioLabs. Bovendien is het met meer dan 1.600 deelnemers de grootste SymfonyCon ooit. Deze gemeenschap is nog nooit zo levendig is geweest en dat is buitengewoon."

"De digitale transformatie van onze klanten wordt ondersteund door slimme digitale gebruikerservaring en efficiënte open technologieën zoals Symfony. Smile en SensioLabs brengen dit samen op internationale schaal en we zijn trots om deel te nemen aan het Amsterdam SymfonyCon. We kijken ernaar uit om Nederlandse communities en bedrijven te ontmoeten", zegt Jean-Philippe Balança, internationaal directeur van Smile.

Over Smile
Smile is expert in digitale en opensource projecten, van advies tot ontwerp en uitvoering. Met vestigingen in zeven landen is Smile Europees leider op het gebied van digitale en opensource-services. Met de realisatie van de meest innovatieve oplossingen en software, leveren bijna 1.700 enthousiaste medewerkers hun bijdrage aan honderden strategische digitale projecten voor belangrijke Franse en Europese ondernemingen. Smile blinkt uit in opensourceproducten, componenten en frameworks, evenals zakelijke uitdagingen. Dankzij de vier pijlers van het bedrijf – Digital/E-business, Business Apps, Infrastructure en Embedded/IoT – en een complete lijn geïntegreerde services – consulting, digital agency, training, ontwikkeling en integratie, onderhoud en outsourcing – biedt Smile zijn klanten ondersteuning in iedere fase van de digitale transformatie. In 2017 bedroeg de omzet van Smile ruim 84 miljoen euro.

Meer informatie op smile.eu

Over SensioLabs
SensioLabs is de maker van het opensource framework Symfony, dat een wereldwijde referentie is geworden in web development. SensioLabs ondersteunt bedrijven die PHP en Symfony hebben geselecteerd als hoeksteen van hun web development. Dit doen ze met een aanbod van advies, expertise, training, diensten en ondersteuning op maat om de effectiviteit van developers te verbeteren, het succes van web development projecten te waarborgen en technische teams te ontwikkelen.

SensioLabs is actief in Frankrijk, Duitsland en de VS. Daarnaast is SensioLabs actief in 20 landen via een uitgebreid netwerk van meer dan 55 gecertificeerde aangesloten partners. SensioLabs telt meer dan 100 medewerkers en consultants. sensiolabs.com/
Laatste van SMILE  
SMILE versterkt aanbod in zakelijke applicaties door nieuwe strategische distributieovereenkomst met WSO2

SymfonyCon Amsterdam: Smile en SensioLabs versterken hun alliantie voor ontwikkeling Symfony

Keensight Capital neemt meerderheidsbelang in Smile
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 172 dagen
SMILE contact  

Logo SMILE

  Koen Van Houtum
  +31 (0) 346 557 07
  www.smile.eu
SMILE sociaal  


SMILE tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl