www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (234 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Curvature zet met partnerprogramma Third Party Maintenance breder in de markt

Amsterdam, 21 november 2019 - Curvature, specialist in onafhankelijke IT-support, -producten en -diensten, lanceert een nieuw programma voor partners en resellers in Nederland. Hiermee faciliteert het IT-dienstverleners bij het aanbieden van diensten uit het Curvature-portfolio, waarmee hun klanten vervolgens meer waarde uit hun huidige IT-investeringen kunnen halen en hierdoor financiële ruimte creëren voor nieuwe innovatieve IT-projecten en investeringen.

Met het nieuwe channelprogramma wil Curvature meer partners de mogelijkheid bieden om onafhankelijke IT-ondersteuning (Third Party Maintenance) aan te kunnen bieden. Hiermee kunnen partners hun klanten ondersteunen bij het plannen van hun toekomstige IT-investeringen en kostenbesparingen realiseren binnen de bestaande IT-omgeving. Door met Curvature samen te werken, kunnen de partners hun dienstverlening aan klanten uitbreiden en verbeteren, zonder daarvoor zelf een gespecialiseerde adviestak op te hoeven zetten.

"We hebben ambitieuze groeiplannen voor Nederland, en de lancering van ons nieuwe partnerprogramma is daar een belangrijk onderdeel van. We kunnen onze partners nu toegang bieden tot al onze Third Party Maintenance- en consultancy-diensten," zegt Tom Pappas, VP Sales Europe bij Curvature. "Wij willen ons partnernetwerk in deze regio in de komende 12 maanden verdubbelen door de expertise van honderden Curvature-experts via partners aan te bieden. Zij mogen dat zelfs onder hun eigen vlag doen. Ik verwacht dat dit heel interessant is voor partners die zich willen onderscheiden van de concurrenten door alternatieve IT-support oplossingen aan te bieden richting hun eindklanten.”

Partner Portal
In het afgelopen jaar heeft Curvature al stappen gezet om zijn betrokkenheid bij channelpartners te vergroten. Zo stelde het begin 2019 een speciaal Channel Management Team aan, met de opdracht het bestaande partnerecosysteem uit te breiden. Daarnaast introduceerde Curvature een gloednieuw Partner Portal. Dit is een gebruiksvriendelijke online omgeving, waarmee partners nieuwe deals kunnen registreren en toegang hebben tot nuttige verkooptools, zoals documentatie, opiniestukken en artikelen over trends in de IT-sector.

De nieuwe portal is de afgelopen maanden in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk gelanceerd, en is zeer goed ontvangen door nieuwe partners. Zij roemen het online platform onder andere voor het gebruiksgemak en de snelle reactietijden van het Curvature Channel Team. Internationale partners ervaren bovendien veel voordelen bij het bedienen van klanten in verschillende regio’s en tijdzones. Curvature is wereldwijd actief en heeft het netwerk om klanten waar ook ter wereld optimaal te ondersteunen.”

René den Baars, Channel Manager Netherlands bij Curvature: “Met dit channelprogramma kunnen we onze partners nog beter helpen om nieuwe manieren te vinden om hun marges te vergroten en hun dienstverlening te differentiëren. Denk bijvoorbeeld aan het helpen van eindklanten die hun bestaande IT-omgevingen tijdens complexe cloudmigratietrajecten zo efficiënt mogelijk moeten beheren zonder dure upgrades te hoeven uitvoeren. Zo helpen we onze partners zich te onderscheiden in een zeer competitieve markt."

Voor meer informatie en om te registreren, kunnen nieuwe partners terecht op: http://partners.curvature.com.

###

Over Curvature
Curvature is marktleider op het gebied van onafhankelijke IT-ondersteuning. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf helpt bedrijven en partnerorganisaties, met het onderhouden, beheren en moderniseren van IT-infrastructuur. In een tijd van concurrerende IT-prioriteiten en digitale transformaties moeten bedrijven flexibel, efficiënt en slim zijn in hoe ze investeren in IT en bedrijfsinnovatie. Curvature werkt voor meer dan 15.000 organisaties. Het bedrijf levert 24x7 technische support, geavanceerde hardware-vervanging en lifecycle management van netwerk- en datacenterapparatuur. Ga voor meer informatie naar www.curvature.com.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Louwen:
Telefoon: 020 205 04 29
E-mail: onno@lubbersdejong.nl

image
Tom Pappas, VP Sales Europe bij Curvature
Laatste van Curvature  
Curvature zet met partnerprogramma Third Party Maintenance breder in de markt

Curvature brengt IT Asset Disposition (ITAD) programma op Nederlandse markt

Nieuwe CEO voor Curvature
Geplaatst:
Verstreken tijd: 234 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Curvature contact  

Logo Curvature

  +31 (0) 20 449 9292
  www.curvature.com
Curvature sociaal  


Curvature tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com