www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (95 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NTT Ltd. opent zijn eerste Client Innovation Center (CIC) in Europa

De nieuwe co-innovatieruimte in Brussel toont geavanceerde technologie en zet aan tot innovatieve samenwerking

Amsterdam, 20 november 2019 - NTT Ltd.,de wereldwijde global technology services provider, verwelkomt klanten en partners van over heel Europa voor de opening van het Client Innovation Center (CIC) in Brussel. De gloednieuwe co-innovatieruimte stelt bezoekers in staat om de oneindige mogelijkheden van nieuwe technologie te ervaren, inclusief innovaties die eerder werden gedemonstreerd op het NTT R&D Forum, dat jaarlijks in Tokio wordt gehouden. Het evenement toont inspirerende toepassingen op het gebied van big data, artificial intelligence, machine learning, internet of things (IoT), biosensoren en wearables, virtual en augmented reality, en security en encryptie.

image

Een samenwerkingsomgeving gericht op de toekomst
Ons eerste NTT Ltd. CIC in Europa geeft organisaties binnen de gehele regio toegang tot disruptieve co-innovaties van over de hele wereld. Het toont cases en prototypes – ontwikkeld door NTT R&D en onze co-innovatiepartners – en heeft daarvoor drie doelen:
  • Onze klanten inspireren door hen bewust te maken van technologische ontwikkelingen en toepassingen;
  • organisaties helpen bij het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van digitale transformatie door middel van slimme businessoplossingen;
  • mensen helpen om technologie in te zetten voor een goed doel, daarbij inspelend op thema’s die deel uitmaken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.
Andrew Coulsen, CEO van NTT Ltd. Europe: “Het CIC geeft organisaties in heel Europa toegang tot geavanceerde technologische innovaties en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Het is een plek waar mensen de toekomst ontdekken, ideeën uitwisselen en prototypes beginnen te ontwikkelen, waarmee ze in deze regio nieuwe technologieën en innovaties op de markt brengen. Research and Development is de kern van ons bedrijf: NTT Ltd. heeft zich voorgenomen de komende vijf tot tien jaar gemiddeld meer dan 3,6 miljard dollar per jaar in R&D te investeren, via zijn onderzoeksafdeling NTT R&D, venture capital (NTT VC), co-innovatie (NTT Disruption) en initiatieven zoals het CIC hier in Europa.”

De toekomst in beeld: datagedreven, verbonden, digitaal en veilig
In Brussel zijn zes verschillende technologieën en oplossingen te bewonderen. Elke toepassing van die technologieën en oplossingen is ontworpen in samenwerking met NTT R&D en partners in het bedrijfsleven, de overheid en de academische wereld:
  • Kirari!: een holografische simulatie waarmee je elk evenement ter wereld virtueel bijwoont, ongeacht je locatie, met applicaties voor sport- en culturele evenementen, presentaties en toespraken, onderwijs en opleiding.
  • Flaim Trainer: een virtuele trainingssimulator met biosensoren en realtime scenario-analytics. De simulator biedt de brandweer de mogelijkheid om te trainen voor gevaarlijke scenario's die anders moeilijk na te bootsen zijn en die daarnaast duur en schadelijk zijn voor het milieu. Hiltoe (zie hieronder) is in het pak geïntegreerd als een draagbaar, bio-sensing vest van nanofiber dat elektrocardiogram-meetwaarden (ECG) bijhoudt en deze realtime doorstuurt voor fitnessanalyse van brandweerlieden tijdens de training.
  • Tour de France: een data-analyticsplatform dat gebruikmaakt van machine learning en complexe algoritmes die live en historische racegegevens combineren met andere data-input. Ook biedt het platform inzichten die een volledig nieuwe wielerfanervaring mogelijk maken.
  • Las Vegas: een smart-cityplatform dat gebruikmaakt van geavanceerde sensoren, machine learning en artificial intelligence, zodat de stad de dagelijkse activiteiten op een veel bruikbaardere en efficiëntere manier kan beheren. De slimme data die wordt verzameld maakt het mogelijk om sneller te reageren op noodgevallen en ondersteunt toekomstige infrastructuurplannen.
  • Hitoe: een slim shirt dat realtime data verzameld (hartslag, spieractiviteit), waardoor de prestaties van mensen in moeilijke (werk)omstandigheden beter begrepen én verbeterd kunnen worden.
  • Smart Buildings: een communicatiesysteem tussen gebouwen en de cloud, dat non-stop gebouwdata analyseert en waardevolle nieuwe businessinzichten identificeert. Met deze inzichten kan je energie besparen of het wooncomfort en de veiligheid van bewoners vergroten.
Andrew Coulsen: “De opening van ons CIC voor Europa luidt een nieuw tijdperk van innovatie in voor onze regio. De eerste reeks technologieën, toepassingen en oplossingen die worden gegenereerd via samenwerking in de sector maakt deel uit van NTT’s streven naar een verbonden toekomst. Een toekomst waarin ideeën, mensen en technologie samenwerken om de wereld te veranderen.”

Noot voor de redactie:

Over NTT Ltd.
NTT Ltd. is een wereldwijd opererende technologiedienstverlener die de expertise van marktleiders op dit gebied, waaronder NTT Communications, Dimension Data en NTT security samenbrengt in een bedrijf. Het bedrijf werkt wereldwijd samen met organisaties om resultaten vorm te geven en te bereiken aan de hand van intelligente technologieoplossingen. Intelligent staat bij NTT voor data driven, verbonden, digitaal en veilig. Als wereldwijde IT-provider heeft het bedrijf 40.000 werknemers in een diverse en dynamische werkomgeving, verdeeld over 57 landen. Samen maken zij een verbonden toekomst mogelijk.

Kijk voor meer informatie op hello.global.ntt.
Laatste van NTT Ltd.  
NTT Ltd. ontvangt SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization-status

NTT Ltd. lanceert nieuwe wereldwijde datacenterdivisie ‘Global Data Centers’

NTT Ltd. opent zijn eerste Client Innovation Center (CIC) in Europa
Geplaatst:
Verstreken tijd: 95 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
NTT Ltd. contact  

Logo NTT Ltd.

  +44 203 936 0400
  hello.global.ntt
NTT Ltd. sociaal  


NTT Ltd. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl