Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (2 jaar en 58 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Qualys tilt vulnerability management, detectie en respons naar een hoger niveau met haar VMDR oplossing

VMDR levert een cirkel van bescherming vanuit één centraal overzicht met ingebouwde workflows en realtime vulnerability detectie, prioritering, remediation en audit mogelijkheden in hybride IT-omgevingen

Amsterdam, 20 november 2019 - Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, introduceert een nieuwe app: Vulnerability Management, Detection and Response (VMDR). Klanten hebben hiermee één gestroomlijnde workflow om dreigingen te scannen, te onderzoeken, prioriteit te bepalen en te neutraliseren.

VMDR biedt organisaties – ongeacht hun grootte – een complete vulnerability management-workflow om hun stand van zaken met betrekking tot security te versterken. Deze workflow:
  • biedt IT-teams een volledig en continu geüpdatet overzicht van al hun IT-assets (bekend en onbekend);
  • identificeert realtime kwetsbaarheden in deze assets;
  • bepaalt prioriteit voor herstel met behulp van machine learning en context awareness;
  • herstelt de kwetsbaarheid met één klik en volledige audit-tracking;
  • biedt ingebouwde orkestratie workflows.
Scott Crawford, research vicepresident bij 451 Research: “Met VMDR integreert Qualys het belangrijke en hard benodigde overzicht over assets met vulnerability management, zodat IT-teams volledig overzicht hebben over hun IT-assets over de hele wereld, zowel bekend als onbekend. Dit biedt de mogelijkheid om de kwetsbaarheid van deze assets realtime te identificeren en om prioriteit voor herstel te bepalen door realtime indicatoren van dreigingen te combineren met asset context, waardoor met één klik te herstellen en vervolgens het proces te auditen is.”

VMDR bundelt zijn Asset Discovery and Inventory, Vulnerability Assessment inclusief Configuration Controls, Prioritization and Remediation en Audit in één app. De applicatie is moeiteloos op wereldwijde schaal te implementeren en prijsstelling gebeurt per asset. Hierdoor is de app eenvoudig aan te schaffen als volledig gebundelde oplossing, wat implementatie-, beheer- en softwareabonnementskosten enorm verlaagt. De realtime, lichtgewicht cloud agents en virtual scanners zijn gemakkelijk te implementeren en updaten zichzelf.

image

De VMDR-app biedt:

Geautomatiseerde identificatie en categorisering van assets
Weten wat er precies actief is in een internationale hybride-IT-omgeving is cruciaal voor beveiliging. Met Qualys VMDR kunnen klanten bekende en onbekende assets automatisch ontdekken en categoriseren, onbeheerde assets continu identificeren en geautomatiseerde workflows creëren om deze te beheren. Nadat de data is verzameld, kunnen klanten meteen assets en hun kenmerken onderzoeken om zo diepgaand inzicht te krijgen in hardware, systeemconfiguratie, geïnstalleerde software, diensten en netwerkverbindingen.

Realtime detectie van kwetsbaarheden en verkeerde configuratie
Qualys VMDR stelt klanten in staat kwetsbaarheden en kritische verkeerde configuraties automatisch te detecteren per CIS-benchmarks, uitgesplitst per asset. Verkeerde configuraties die geen CVE’s hebben, zijn een belangrijke bron van datalekken en compliance breuken, wat kwetsbaarheden op de assets creëert. Kritische kwetsbaarheden en verkeerde configuraties worden continu geïdentificeerd op de meest uiteenlopende devices, besturingssystemen en applicaties in de branche.

Geautomatiseerd prioriteit voor herstel bepalen
Qualys VMDR maakt gebruik van threat-intelligence- en machine-learningmodellen om geautomatiseerd prioriteit te bepalen voor de meest risicovolle kwetsbaarheden op de meest kritische assets. Indicatoren als Exploitable, Actively Attacked, High Lateral Movement, etc. worden gebruikt om kwetsbaarheden boven water te krijgen die op dat moment risico lopen. Daarnaast helpen machine-learningmodellen kwetsbaarheden aan het licht te brengen die naar verwachting ernstige dreigingen worden op basis van eigenschappen van de kwetsbaarheid, waardoor meerdere niveaus van het bepalen van prioriteit mogelijk zijn.

Patchen en herstellen binnen handbereik
Na het bepalen van prioriteit voor kwetsbaarheden die risico lopen, maakt Qualys VMDR ook snel doelgericht herstel van deze kwetsbaarheden mogelijk – ongeacht de grootte van de omgeving – door de meest relevante vervangende patch in te zetten. Verder houden op policy gebaseerde, geautomatiseerd terugkerende taken systemen up-to-date, wat proactief patchbeheer voor beveiligings- en niet-beveiligingsgerelateerde patches biedt. Deze verkleinen het aantal kwetsbaarheden die het operationele team moet opsporen als onderdeel van een herstelcyclus.

Bevestigen en herhalen
Met Qualys VMDR kunnen gebruikers de levenscyclus voor wat betreft het beheer van kwetsbaarheden voltooien vanuit één overzicht. Pluspunten zijn de realtime op maat te maken dashboards en widgets, ingebouwde trending, betalen per asset en het feit dat er geen software geüpdatet hoeft te worden. Dit alles verlaagt de total cost of ownership aanzienlijk.

Philippe Courtot, voorzitter en CEO van Qualys: “Met VMDR gaan we een stap verder als het gaat om vulnerability management. Dat doen we door de mogelijkheid te bieden om kwetsbaarheden en verkeerde configuraties continu te detecteren en realtime erop te reageren. Zo zijn assets die kwetsbaar of reeds aangetast zijn te herstellen – vanuit één platform met ingebouwde orkestratie. Net zo belangrijk is de nieuwe prijsstelling op basis van assets en het feit dat de app zichzelf updatet. Dat maakt het eenvoudiger om de app aan te schaffen, te implementeren en te beheren, wat de total cost of ownership aanzienlijk verlaagt.”

Beschikbaarheid
Qualys VDMR is beschikbaar vanaf januari 2020.

Extra informatie
Noot voor de redactie:

Over Qualys
 Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier en een toonaangevende leverancier van cloud-based security- en compliance-oplossingen. Het bedrijf heeft meer dan 12.200 klanten en actieve gebruikers in meer dan 130 landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. 
Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing.  

Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds zijn te automatiseren.    

Qualys, opgericht in 1999, was een van de eerste SaaS-securityorganisaties. Het bedrijf heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies, IBM, InfoSys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com

Qualys, het Qualys-logo en QualysGuard zijn handelsmerken van Qualys, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Qualys  
Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Qualys tekent overeenkomst voor de overname van TotalCloud

Qualys en Red Hat verbeteren de beveiliging van het besturingssysteem van de OpenShift-host
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 58 dagen
Qualys contact  

Logo Qualys

  +31 20262 0293
  sales-benelux@qualys.com
  www.qualys.com
Qualys sociaal  


Qualys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl