Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 146 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Juniper Networks brengt beheereenvoud naar datacenters met Contrail Insights

Contrail Insights biedt combineert centraal overzicht met intensievere automatisering en integrale bewaking van datacenter-omgevingen

Juniper Networks, leverancier van veilige, door AI aangestuurde netwerken, introduceert Contrail Insights, een nieuwe oplossing voor het beheer van private cloud-datacenters. De oplossing voorziet in bewaking, analyses en probleemoplossing voor netwerken, servers en workloads met Contrail Insights. De bewaking van datacenters wordt steeds complexer nu diverse infrastructurele abstracties, services en software tot cloud-native toepassingen worden gecombineerd. Contrail Insights van Juniper biedt inzicht in alle lagen van de infrastructuur op basis van historische en real-time data. Dit draagt bij aan sneller beheer en verbeteringen van de gebruikservaring en betrouwbaarheid.

Contrail Insights is de laatste toevoeging aan Contrail Enterprise Multicloud. Deze integrale software defined networking (SDN)-oplossing voor multi-cloud-omgevingen voorziet in alles van netwerkvirtualisatie tot microsegmentatie. De centrale beheerconsole biedt volledig geïntegreerde analysemogelijkheden. Dit draagt bij aan een naadloze gebruikservaring, diepgaande inzichten in en optimaal overzicht op de samenhang tussen het overlay- en underlay-netwerk en het gebruik van bronnen in multi-tenantomgevingen.

Nieuwe functies en voordelen van Contrail Insights zijn onder meer:
  • Real-time en historische zichtbaarheid van data: Contrail Insight wordt ondersteund door machine learning-functionaliteit die historische data en real-time telemetriegegevens aanlevert. Deze informatie wordt gebruikt als input voor de bewaking van service levels en het verkrijgen van gedetailleerd overzicht op de datacenter-infrastructuur, van overlay- en underlay-netwerken tot fysieke en virtuele servers en hun workloads. Een intuïtieve en configureerbare heatmap voor de datacentertopologie biedt beheerders zicht op het complete datacenter, met de mogelijkheid om nadere informatie op te vragen voor het analyseren van lokale problemen.
  • Probleemoplossing: Voor het signaleren van problemen zoals hotspots, microbursts, monopolisering van bronnen en noisy neighbours te signaleren in een multi-tenantomgeving of gedeelde private cloud biedt Contrail Insights een nieuwe query-engine aan met tabel- en grafiekweergave die een “top talkers”-ranglijst van bronintensieve IT-activa genereert. In combinatie met drill-downfunctionaliteit voor het filteren van query’s en een koppeling met functionaliteit voor het vinden van de korste netwerktrajecten stellen deze diagnostische mogelijkheden van Contrail Insights technici in staat om proactief een eind te maken aan problemen zoals netwerkopstopping en IT-activa die om bronnen wedijveren.
  • Correlatie van overlay- en underlay-netwerken: De functies voor het met elkaar in verband brengen van overlay- en underlay-netwerken en het vinden van de kortste netwerkroute stellen beheerders in staat om de werkelijke oorzaak van problemen te achterhalen. Dit is onder meer mogelijk door het in kaart brengen van de virtuele infrastructuur voor workloads en netwerkabstracties tot op het niveau van de fysieke infrastructuur. In fysieke underlay-netwerken van datacenters, waarbinnen normaliter load balancing van al overlay-verkeer plaatsvindt, werpen de path finding-functies van Contrail Insights licht op de topology-heatmap. Beheerders kunnen zo snel problemen signaleren en verhelpen die voorheen moeilijk grijpbaar waren.
Ondersteunende citaten:

“Het doet ons een genoegen om klanten een uitgebreidere versie van ContrailEnterprise Multicloud aan te bieden met de toevoeging van Contrail Insights. Cloud-frameworks binnen datacenters zorgen niet alleen voor ingrijpende automatisering van de infrastructuur, maar brengen ook extra beheercomplexiteit met zich mee. We hebben Contrail Insights ontwikkeld om meer overzicht naar probleemoplossing te brengen met krachtige tools voor discovery en analyses binnen alle lagen van het netwerk.”
–      Bikash Koley, Chief Technology Officer, Juniper Networks

“Nu ondernemingen steeds meer hun datacenter willen automatiseren en inzicht willen krijgen in hun netwerken, worden zichtbaarheid en telemetrie de sleutel tot het ondersteunen van een betrouwbaar datacenternetwerk. Met Contrail Insights bouwt Juniper voort op het momentum van Contrail Enterprise Multicloud om real-time telemetrie en analyse over het gehele datacenter netwerk in een enkel glaspaneel te bieden voor een verbeterde netwerkbetrouwbaarheid en gebruikerservaring”.
– Alan Weckel, oprichter en technologisch analist, 650 Group.

Aanvullende informatie
Laatste van Juniper Networks  
Juniper Networks realiseert mijlpaal met langste ‘live’ 400GbE-verbinding

Juniper Networks vereenvoudigt wereldwijd partnerprogramma en richt zijn focus op de door AI aangestuurde onderneming

Juniper Networks brengt beheereenvoud naar datacenters met Contrail Insights
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 146 dagen
Juniper Networ.. contact  

Logo Juniper Networks

  +31 20-712-5700
  www.juniper.net
Juniper Networ.. sociaal  


Juniper Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl