www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 103 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

  • De Nieuwe SteelConnect EX-oplossing is een unieke combinatie van toonaangevende SD-WAN, applicatieversnelling en netwerkbeveiliging
  • Riverbed voert ook verbeteringen door in NPM-oplossingen met zeer grote schaalbaarheid en next-generation cloudmonitoring-mogelijkheden, voor compleet inzicht in en controle over multi-cloud-, private-cloud- en hybrid-cloudomgevingen
Hoofddorp, 18 november 2019 – Riverbed®, The Digital Performance Company™, introduceert SteelConnect EX: een hoogwaardige WAN Edge Infrastructure-oplossing met toonaangevende SD-WAN, geïntegreerde applicatieversnelling en geavanceerde netwerksecurity-services die de uitdagingen van netwerktransformatie voor ’s werelds grootste en meest complete netwerken aankan. De oplossing, die vanaf nu breed beschikbaar is, is een significante mijlpaal in de evolutie van Riverbeds SD-WAN-portfolio.

De digitale transformatie blijft voor nieuwe uitdagingen zorgen voor bedrijfsnetwerken en de IT-professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn. Grote bedrijven raken steeds meer versnipperd en verplaatsen bedrijfskritische applicaties steeds vaker naar de cloud. Daardoor is er een toenemende vraag naar modernisering van het WAN en de manier waarop apps worden geleverd. Om te voldoen aan de behoeften van moderne digitale ondernemingen, implementeren IT-managers hybride WAN-topologieën die on- en off-premises-infrastructuur combineren, verbonden door private en publieke transporttypes. Maar met traditionele benaderingen van netwerken worden deze hybride omgevingen steeds complexer om te beheren, te beschermen en te optimaliseren voor wat betreft prestaties en kosten.

SD-WAN wordt vaak gezien als middel om een eind te maken aan de complexiteit van het beheren van hybride en internet-only WAN’s, voor meer flexibiliteit en lagere WAN-circuit-kosten. Maar in grotere bedrijven wordt SD-WAN nog beperkt geïmplementeerd, vooral doordat SD-WAN-oplossingen niet altijd in staat zijn om direct aan legacynetwerken gekoppeld te worden tijdens een gefaseerde uitrol van SD-WAN.

Het next-generation netwerk met Riverbed
Bij het ontwikkelen van een strategie voor het moderniseren van een WAN moeten IT-managers rekening houden met de implicaties van en eisen voor omvangrijke public-cloud-workloads en SaaS-applicaties, breed beschikbare connectiviteit voor mensen, locaties en dingen, en netwerkverkeer dat van private links verplaatst naar het openbare internet. Hier is een radicale verschuiving van traditionele netwerken naar een next-generation netwerk voor nodig.

Met SteelConnect EX zet Riverbed een nieuwe standaard voor SD-WAN in grote bedrijven dat het implementeren van SD-WAN meer mainstream zal maken in zowel grote als kleine bedrijven. Riverbeds unieke combinatie van toonaangevende SD-WAN en geavanceerde netwerkbeveiliging met toonaangevende applicatieversnelling stelt grote organisaties in staat om SD-WAN op grote schaal (5.000 locaties) te implementeren en opereren binnen ’s werelds meest complexe en veilige netwerken. Een hoogwaardige routing-stack zorgt ervoor dat de SD-WAN-oplossing van Riverbed naadloos kan samenwerken met legacynetwerken. Met de SD-WAN-services implementeren organisaties hybride en internet-gebaseerde topologieën, zonder concessies aan operationele efficiëntie of WAN-betrouwbaarheid.

Productoplossingen in SteelConnect EX zijn onder meer:
  • SteelConnect EX SD-WAN. Deze oplossing stelt bedrijven in staat hun WAN-capaciteit kostenefficiënt uit te breiden, de uitrol van nieuwe locaties en applicaties te versnellen en de bedrijfsvoering voor hybride en online WAN-topologieën te stroomlijnen.
  • SteelConnect EX App Acceleration zorgt voor toonaangevende applicatieversnelling en daarmee voor optimale gebruikerservaringen door app-prestaties 33 keer of meer te boosten voor on-premises-, cloud- en SaaS-applicaties. SteelConnect EX werkt direct samen met huidige fysieke en virtuele SteelHead-applicaties. En met de beschikbaarheid van SteelConnect EX wil Riverbed zijn toonaangevende mogelijkheden voor applicatieversnelling en optimalisering in het eerste kwartaal van 2020 integreren in het SteelConnect EX-platform voor een converged SD-WAN Edge-oplossing.
  • SteelConnect EX Security maakt volledig geïntegreerde en gelaagde securityservices mogelijk om beveiliging van alle vestigingen te verbreden en vereenvoudigen. Deze geavanceerde suite van netwerksecurity-services biedt een breed scala aan securityfuncties, zoals Next-Generation Firewall (NGFW), Secure Web Gateway (SWG), Antivirus (AV), en Intrusion Detection and Protection Services (IDS/IPS). Zo maakt de oplossing de securitystrategie van grote bedrijven toekomstbestendig voor wanneer ze directe toegang tot online applicaties op externe locaties uitbreiden.
Dante Malagrino, Chief Development Officer bij Riverbed: “Met SteelConnect EX bieden we de meest complete en krachtige digitaal-netwerkoplossing in de markt. Het helpt bedrijven flexibeler en efficiënter te werken, en ondersteunt ze bij innovatie en groei. SteelConnect EX bevat de schaalbaarheid, performance en beveiliging om te voldoen aan de eisen van de meest complexe netwerken. Met een bewezen staat van dienst in WAN-expertise, eersteklas support en professionele dienstverlening, zetten we hiermee de nieuwe standaard om digitale netwerken te stimuleren en digitale transformatie te versnellen.”

SteelConnect EX is naar verwachting vanaf november 2019 beschikbaar.

Networkprestatiebeheer in een cloudomgeving
Riverbed voert ook verbeteringen door in zijn network performance management-oplossing (NPM) met nieuwe mogelijkheden voor cloudmonitoring, voor compleet inzicht in en controle over IT-efficiëntie en prestaties in multi-cloud-, private-cloud- en hybrid-cloud-omgevingen.
  • Naast Amazon Web Services (AWS), breidt SteelCentral AppResponse Cloud zijn uitgebreide netwerk- en applicatie-inzicht uit naar AWS GovCloud West- en Microsoft Azure-omgevingen.
  • Riverbed voegt meer flexibiliteit, schaalbaarheid en power toe aan SteelCentral NetProfiler Virtual en SteelCentral Flow Gateway Virtual voor flow-gebaseerde monitoring van gevirtualiseerde, private- en public-cloud-omgevingen. Hiermee beschikken klanten over de flexibiliteit om te kiezen voor het deployment-model dat het best past bij hun behoeften, zonder in te leveren op mogelijkheden.
  • SteelCentral NetIM 2.0, een volledig opnieuw ingerichte oplossing voor het monitoren van infrastructuren, maakt gebruik van een moderne container-architectuur voor aanzienlijk betere prestaties, zeer grote schaalbaarheid en cloud-ready inzet.
  • AppResponse Cloud en SteelCentral NetProfiler werken samen om packet-gebaseerde en flow-gebaseerde monitoring mogelijk te maken, voor een geconsolideerd en compleet inzicht in netwerkprestaties in on-premises-, virtuele en cloudomgevingen.
Volg voor live demonstraties en meer informatie over Riverbed SteelConnect EX de Raising the Bar on Enterprise SD-WAN-webinar.

###

Volg Riverbed
Over Riverbed
Riverbed, The Digital Performance Company™, biedt organisaties de mogelijkheid digital performance te maximaliseren binnen elk onderdeel van hun bedrijf, en stelt ze in staat mogelijkheden vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Het omvattende en geïntegreerde Digital Performance Platform™ combineert Digital Experience-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten. Riverbed heeft jaarlijks meer dan 1 miljard dollar aan inkomsten en werkt voor meer dan 30.000 klanten, waarvan 98 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en honderd procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op riverbed.com.
Laatste van Riverbed  
73 procent van C-level denkt dat inzicht in netwerk- en applicatieperformance businessinnovatie stimuleert

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Riverbed ondersteunt Amazon Web Services bij analyse van cloud- en bedrijfsnetwerkdataverkeer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 103 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Riverbed contact  

Logo Riverbed

  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  


Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91793 persberichten
- 6033 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10609 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers