www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (65 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity

ATP100 firewall: verbeterde beveiliging tegen een breed scala aan cyberbedreigingen

Hoofddorp, 18 november 2019 – Veel mkb-organisaties hebben moeite het groeiende risico op cyberaanvallen bij te houden. Uit onderzoek blijkt bovendien dat 43% van de datalekken in het mkb plaatsvindt. Als oplossing hiervoor introduceert Zyxel zijn nieuwe ZyWALL ATP100 firewall, die kleine bedrijven met minder dan 25 werknemers hierbij helpt. Dankzij de ingebouwde cloudgebaseerde beveiligingsservice haalt deze firewall intelligentie uit een voortdurend uitbreidende wereldwijde database met cyberbeveiligingsinformatie, waarmee bedrijven tegen bedreigingen beschermd worden.

Met zijn cloudgebaseerde beveiligingsservices biedt de ATP100 meerlaagse bescherming en kan met Cloud Query op afstand miljarden threat detection signatures herkennen. Deze steeds groeiende database met informatie over bedreigingen wordt geanalyseerd door een AI-gestuurd algoritme. Dit helpt bedrijven actieve bedreigingen te identificeren en malware te stoppen voordat deze zich kan verspreiden.

"Cybersecurity-aanvallen kunnen een groot effect hebben op kleine bedrijven, die vaak niet de juiste middelen of infrastructuur hebben om zich tegen bedreigingen te verdedigen", aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. "De ATP-firewall van Zyxel voorziet in deze behoefte door middel van cloudgebaseerde beveiliging. Dit biedt kleine bedrijven verbeterde beveiliging, zonder daarvoor dure hardware aan te schaffen."

Minimale inspanning, maximaal effect
Verder beschikt de firewall over het IP Reputation Filter van Zyxel, dat automatisch de meeste netwerkbedreigingen van kwaadaardige IP's screent en blokkeert. Deze preventieve functie vermindert de benodigde systeembronnen aanzienlijk, evenals de eisen die aan hardware worden gesteld. Bovendien bespaart het bedrijven tijd, omdat ze niet langer tijd kwijt zijn aan het configureren van beveiligingsbeleid om IP's één voor één te blokkeren.

Enkele oplossing voor meerlaags beveiliging
Belangrijk voor kleine bedrijven met een beperkt budget; de Zyxel ATP100 tackelt een breed scala aan bedreigingen, zoals aanvallen van botnets en biedt de mogelijkheid om IP's per dreigingsniveau te blokkeren. Bovendien hebben klanten van het Gold Security Pack toegang tot een nieuwe reeks functies om hun firewall aan te passen en te monitoren op de bedreigingen die voor hen het belangrijkst zijn. Deze omvatten webaanvallen, exploits en bronnen van spam. Met deze uitgebreide functies biedt de ZyWALL ATP100 complete zakelijke beveiliging als een alles-in-één oplossing.

Uitgebreid assortiment firewalls voor bedrijven - van klein tot groot
De ATP100 sluit zich aan bij Zyxels ZyWALL ATP200, ATP500 en ATP800 Firewall-familie. Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment biedt beveiliging voor kleine bedrijven met minder dan 25 werknemers. De IP Reputation Filter is beschikbaar voor alle ATP-firewalls en gateways met firmware ZLD4.35, die in oktober 2019 wordt uitgebracht. De release van de nieuwe ZLD4.35-firmware van Zyxel brengt twee-factor admin-authenticatie, AP Controller 3.40, Microsoft Azure-integratie en meer dan 20 verbeteringen voor beveiliging en gebruiksgemak voor alle ATP-firewalls.

Ga voor meer informatie over de ATP100 van Zyxel naar: www.zyxel.com/products_services/ATP-Firewall-ZyWALL-ATP100

###

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van ZyXEL  
14 jan 2020 Zyxel Nebula krijgt een nieuwe gebruikersinterface met strak dashboard en krachtigere functies

2 dec 2019 Wifi 6-technologie helpt scholen hun digitaal potentieel waar te maken

18 nov 2019 Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity
Geplaatst:
Verstreken tijd: 65 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87535 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7219 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com