www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (71 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

Applicaties vervangen mobiele handscanners in de hele supply chain

Geertruidenberg Pure Ingredients, producent van halal snacks en maaltijden, heeft myBrand ingeschakeld voor de ontwikkeling van drie bedrijfskritische applicaties met behulp van het low-code platform OutSystems. De voedselproducent maakt voor diverse processen in haar supply chain gebruik van SAP-add-ons. Dit systeem is echter niet wendbaar en aanpassingen hadden een te lange doorlooptijd. Uiteindelijk koos Pure Ingredients ervoor om samen met myBrand het OutSystems-platform in te zetten om innovatie binnen de organisatie te versnellen. Door de bestaande add-ons te vervangen door een app op basis van OutSystems, kan Pure Ingredients gebruik maken van de bestaande interfaces én de standaard configuratie van SAP.

myBrand is SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner en ontwikkelt in 2019 drie apps voor de voedselproducent:

1. Routeverkoop-app
Pure Ingredients bedient naast het foodservice en full-service retailkanaal, het traditionele retailkanaal door levensmiddelen af te leveren bij de klant met eigen diepvriesauto’s. De routeverkopers gebruiken tijdens de rit handscanners om de verkopen te registreren. Als zij terug op kantoor zijn, worden de verkoopgegevens gesynchroniseerd met SAP. myBrand ontwikkelt nu een applicatie met OutSystems waarmee de routeverkopers alle verkopen kunnen registeren via een smartphone. Deze applicatie wordt volledig geïntegreerd met SAP, waardoor de data real-time gesynchroniseerd worden. De nieuwe app wordt gebruiksvriendelijker, waardoor er veel tijdwinst te behalen is.

2. Goederenontvangst-app
Pure Ingredients gebruikt voor de ontvangst van goederen in haar fabrieken en distributiecentra dezelfde handscanners. Binnen het halalproductieproces is de traceerbaarheid van ingrediënten erg belangrijk. Met de nieuwe add-on wordt het proces efficiënter ingericht en worden de deelprocessen vereenvoudigd. Voor dit proces ontwikkelt myBrand een OutSystems-applicatie waarmee de fabrieksmedewerkers van Pure Ingredients de ontvangst van bestellingen kunnen inboeken met een smartphone, waarna palletlabels worden geprint. De data wordt direct doorgevoerd in SAP.

3. Productie-app
De derde applicatie die myBrand voor Pure Ingredients ontwikkelt is de productie-app. Met deze nieuwe app kunnen productiemedewerkers op basis van de receptuur het verbruik van grondstoffen op batchniveau direct in SAP worden geboekt.

Wil Janssen, CFO bij Pure Ingredients: “SAP is voor ons een belangrijk én betrouwbaar systeem, maar helaas is het niet wendbaar genoeg om kansen in de markt te verzilveren. Via myBrand hoorden we over de mogelijkheden van OutSystems en we werden hier direct enthousiast van. Met OutSystems beschikken wij over een strategisch platform waarmee we nu en in de toekomst onze bedrijfsprocessen verder kunnen digitaliseren, terwijl we onze solide kern behouden. Deze drie applicaties zijn het startschot en myBrand is de aangewezen partner om ons te helpen. Hun vergaande kennis van SAP maakt dat de applicaties perfect aansluiten op onze bestaande processen en systemen. Dit project is een grote stap richting een volledig geïntegreerde digitale omgeving om de snelle groei van het bedrijf te faciliteren en om optimaal in te kunnen spelen op toekomstige kansen in de markt.”

Rembrandt de Vries, Directeur Rapid Application development Platforms bij myBrand: “Pure Ingredients heeft een complexe supply chain die loopt van de ontvangst van onbewerkte ingrediënten in de fabrieken, tot aan de levering van het eindproduct in de keuken van de klant. Met het low-code platform van OutSystems helpen we Pure Ingredients om dat proces verder te digitaliseren. Bovendien integreert OutSystems naadloos met SAP. Door de toevoeging van nieuwe apps wordt dit bronsysteem nóg krachtiger.”

----

Over Pure Ingredients
Geïnspireerd door uiteenlopende windstreken, produceert Pure Ingredients sinds 1993 producten uit verschillende keukens die de basis vormen voor overheerlijke gerechten. Het bedrijf groeide - aanvankelijk onder de naam Mekkafood - snel uit tot marktleider op de halalmarkt. Inmiddels is het aanbod van Pure Ingredients uitgegroeid tot een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan iets anders op tafel wil. Meer informatie is te vinden via: www.pureingredients.eu
Laatste van myBrand  
6 jan 2020 Linda Beukers treedt toe tot directie myBrand als directeur projecten

3 dec 2019 Aviko gaat uitdagend integratieproject aan met myBrand

25 nov 2019 myBrand en MBI digitaliseren processen met OutSystems voor 15% tijdwinst
Geplaatst:
Verstreken tijd: 71 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
myBrand contact  

Logo myBrand

  0162 571535
  info@mybrand.nl
  mybrand.nl
myBrand sociaal  


myBrand tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87536 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7221 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau