Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (72 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel’s visuele dreigingsanalyseservice vereenvoudigt complexe en tijdrovende monitoring van bedrijfsnetwerken

Hoofddorp, 11 november 2019 - Zyxel kondigt geavanceerde nieuwe functies aan voor zijn SecuReporter Cloud Analytics Service. Deze dienst is een integraal onderdeel van Zyxel ATP-firewalls en wordt van toepassing op alle USG-firewalls met een licentiebundel van één jaar vanaf oktober 2019. Met deze service kunnen mkb’s snel actie ondernemen tegen netwerkbedreigingen.

Cyberdreigingen blijven evolueren en mkb’s (en managed services providers) staan onder grote druk om risico’s te weren en een goede werking van hun netwerken veilig te stellen. Gebrek aan tijd en expertise vormen vaak de belangrijkste barrière voor mkb’s bij het identificeren en managen van bedreigingen.

Zyxel’s SecuReporter is een cloudgebaseerde visuele analyse- en rapportageservice, ontworpen om een centraal overzicht te bieden van cybersecurity analyses en -rapporten, en bedreigingsgegevens te verzamelen en te correleren. Beveiligingsinzichten worden gepresenteerd in grafieken, diagrammen en tabellen die gemakkelijk te begrijpen en interpreteren zijn.

Juiste handelswijze door nauwkeurige inzichten
De nieuw toegevoegde functionaliteiten bieden geavanceerde analyse- en rapportagemogelijkheden voor beter geïnformeerde en nauwkeurige acties. Sandboxing, botnetfiltering en IP-reputatieanalyses* vormen de ruggengraat van een uitgebreide dreigingsanalyse. Gebruikers kunnen met deze verbeterde mogelijkheden eenvoudig forensische rapporten uitvoeren, botnets identificeren, ontdekken welke interne host is gecompromitteerd en identificeren welke bedreiging het netwerk aanvalt.

Een intuïtief dashboard en uitgebreide rapportagefunctionaliteit combineert beveiligingsintelligentie en geautomatiseerde datacorrelatie met realtime traffic-analyse. Rapporten kunnen worden geïndividualiseerd en indien nodig automatisch worden gegenereerd of dagelijks, wekelijks of maandelijks worden ingepland. Verschillende niveaus van drill-down mogelijkheden bieden gebruikers verbeterde analyses, afhankelijk van wat ze nodig hebben. Bovendien kan SecuReporter worden aangepast aan de behoeften van individuele bedrijven. Waarschuwingen kunnen worden aangepast en ingesteld volgens verschillende drempels en voorwaarden.

“Bedrijven hebben moeite om het enorme aantal complexe bedreigingen bij te houden die van buitenaf hun netwerk aanvallen. Onze verbeterde analyseservice helpt bedrijven om risico's en bedreigingen voor hun netwerk gemakkelijk te identificeren," aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux.

IP-reputatiefilter voor robuuste realtime netwerkveiligheid
Eerder introduceerde Zyxel al de IP Reputation Filter, een cloudgebaseerde beveiligingsservice die bedrijven uitzonderlijke bescherming biedt tegen een veelheid aan netwerkbedreigingen. Omdat gecompromitteerde IP-adressen in een mum van tijd van goedaardig in kwaadaardig kunnen veranderen, kan het voor bedrijven zonder intern IT-team moeilijk zijn om een effectief beveiligingsbeleid te voeren. Het IP-reputatiefilter biedt meerdere verdedigingslagen, een gebruiksvriendelijk ontwerp en toegang tot een groeiende database van kwaadaardige IP's van Webroot, een Carbonite-bedrijf. Daarmee is het de ideale oplossing voor bedrijven in het mkb die volledige en probleemloze bescherming nodig hebben.
  • De IP-reputatiefilter, gebundeld met de Gold Security Pack-licentie voor ZyWALL ATP-firewalls, wordt ondersteund door de volgende producten met firmwareversie ZLD4.35: ATP100 (beschikbaar in Q4 2019) & ATP200 voor SB; ATP500 voor SMB; ATP800 voor MB.
  • SecuReporter Cloud Analytics Service is compatibel met de ATP- en USG-serie firewalls van Zyxel die op de nieuwe firmware ZLD4.35 draaien.
* Sandboxing, botnetfiltering en IP-reputatieanalyses zijn alleen beschikbaar op ATP-firewalls

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T: +31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
Laatste van ZyXEL  
14 jan 2020 Zyxel Nebula krijgt een nieuwe gebruikersinterface met strak dashboard en krachtigere functies

2 dec 2019 Wifi 6-technologie helpt scholen hun digitaal potentieel waar te maken

18 nov 2019 Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity
Geplaatst:
Verstreken tijd: 72 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87535 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7219 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl