www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (112 dagen geleden)
Bedrijf:

Insight ontvangt Microsoft Azure Expert Managed Service Provider status

Erkenning voor de optimale ondersteuning die Insight zijn klanten kan bieden bij digitale transformatie 

Amsterdam, 5 november 2019 - Insight Enterprises, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen op het gebied van hard- en software, heeft de status van Microsoft Azure Expert Managed Services Provider (MSP) ontvangen. De Azure Expert MSP-erkenning valideert de capaciteiten van Insight om elk domein van geïntegreerde moderne cloudoplossingen op orde te brengen. “De end-to-end benadering van Insight voor cloudtransformatie stelt bedrijven in staat het maximale uit hun investeringen in mensen, processen en technologie te halen,” aldus Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp. “Kennis, breedte van diensten en herhaalbare, geautomatiseerde implementatie van Azure voldoet aan de hoge normen die we van Azure Expert MSP's verwachten.”

De meer dan 1.000 Azure-technici, ontwikkelaars en technische consultants van Insight, plus meer dan 1.500 serviceprofessionals hebben gezamenlijk meer dan 3.000 technische certificeringen. Ze bieden inzichten, ontwerpen, implementeren en beheren Azure-aangedreven innovatieoplossingen voor een verbeterde klantbetrokkenheid, agile werken, productverbetering en optimalisatie van operationele werkzaamheden.

“De cloud is een opstap naar de meest geavanceerde technologie, en Microsoft Azure vertegenwoordigt de flexibiliteit en schaal waar organisaties naar zoeken om hun workloads slimmer te maken en hun bedrijven richting de toekomst te ontwikkelen,” zei Ken Lamneck, president en CEO van Insight. "We geloven dat we een unieke positie hebben afgedwongen als een drijvende kracht voor verandering voor alle aspecten van moderne IT-transformatie. Het bereiken van Azure Expert MSP-status betekent dat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze samenwerken met een partner die Microsoft beschouwt als een van zijn meest capabele leveranciers van oplossingen wereldwijd.”

Deelname aan het Azure Expert MSP-programma wordt toegekend aan partners die voldoen aan een aantal vereisten, waaronder geverifieerde levering en technische expertise, evenals voltooiing van een succesvolle onafhankelijke audit van de beheerde diensten, apparatuur, processen en technologieën. Aanbieders moeten Microsoft Gold Cloud Platform-competenties hebben, end-to-end beheerde ondersteuning bieden voor Azure en meerdere klantreferenties kunnen leveren voor Azure Managed Services-projecten voor de afgelopen 12 maanden.

Insight heeft 14 Microsoft Gold- en Silver-competenties in de ontwikkeling van applicaties, cloud- en datacentermanagement en optimalisatie van de mobiliteit van medewerkers. Azure speelt een belangrijke rol in elk van de vier oplossingsgebieden van Insight: Digitale innovatie, Cloud + Datacenter Transformatie, Connected Workforce en Supply Chain Optimalisatie.


Over Insight
Vandaag draait alles om technologie. Insight Enterprises Inc. geeft bedrijven van elke omvang de kracht om met Insight Intelligent Technology Solution en diensten de waarde van IT te maximaliseren. Wij zijn een wereldwijde provider van digitale innovatie, transformatie van cloud- en datacenters, een Connected Workforce en optimalisatie van de supplychain. Als Fortune 500-bedrijf helpen we klanten om hun IT vandaag succesvol in handen te nemen zodat ze volledig klaar zijn voor de toekomst. Onze meer dan 6.600 medewerkers helpen klanten om te innoveren en om hun activiteiten te optimaliseren zodat ze slimmer kunnen zakendoen. Van IT-strategie en -ontwerp tot implementatie en beheer daarvan. Ontdek meer op nl.insight.com.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

Jorinde van Brink
Marketing Manager a.i Insight Benelux
Tel. +31 (0)6 – 571 303 542
jorinde.vanbrink@insight.com

Anke van de Vliet
PR voor Insight Nederland
Tel. +31 (0)6 – 3487 3522
info@ankevandevliet.nl
Laatste van Insight  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 112 dagen
Insight contact  

Logo Insight

  +31 (0)20 355 16 62
  nl.insight.com
Insight sociaal  


Insight tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Logo Barracuda Networks
Logo IntraData
Logo Visma
Logo Unisys
Logo LogRhythm
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87782 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7485 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl