www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2497 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (144 dagen geleden)
Bedrijf:

Fujitsu toont belang van betrouwbare technologieën voor de digitale transformatie op Fujitsu Forum 2019

Nieuwste innovaties voor de werkplek, cybersecurity en multicloud

Maarssen/München, 5 november 2019 - Meer dan tienduizend bezoekers zullen deelnemen aan het Fujitsu Forum op zes en zeven november in München. Tijdens het evenement staat de vraag centraal hoe ondernemingen baanbrekende technologieën voor digitale transformatie het best kunnen inzetten en welke rol de co-creatie van vertrouwde ecosystemen daarin speelt.

Het thema van het forum is dit jaar ‘Human Centric Innovation – Driving a Trusted Future’. Fujitsu laat tijdens dit evenement zien hoe nieuwe technologieën binnen een vertrouwd ecosysteem een succesvolle transformatie kunnen ondersteunen. Deskundige sprekers gaan in op het belang van vertrouwen bij het opstellen van nieuwe bedrijfsmodellen en zetten uiteen hoe opkomende technologieën op de meest verantwoorde en ethische manier ingezet kunnen worden.

Fujitsu Laboratories in praktijk
Een belangrijk thema tijdens het forum is het opbouwen van vertrouwen op de werkplek. Senior vertegenwoordigers van Fujitsu Laboratories laten in München zien hoe dit er in de praktijk aan toegaat. Zij demonstreren hoe Fujitsu’s baanbrekende AI-initiatieven worden ondersteund door ethisch verantwoorde technologieën, die verklaarbaar en betrouwbaar zijn. Ook laten zij aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe zij met deze technologieën en in samenwerking met de klant waarde creëren en de digitale transformatie stimuleren.

Ervaar Human Centric Design
Bezoekers kunnen tijdens het forum deelnemen aan een miniworkshop digitale transformatie om een idee te krijgen van de kracht van Fujitsu's unieke samenwerkingsmethode, genaamd Human Centric Experience Design. Deze verkorte sessies volgen dezelfde aanpak als de oorspronkelijke co-creatie workshops die worden uitgevoerd bij klanten wereldwijd en in de Fujitsu Digital Transformation Centers in München, Londen, New York, Sydney, Tokio en Osaka.

Klantencentrum in India
Fujitsu kondigt vandaag aan dat het een ultramodern klantencentrum zal opzetten in Pune in India, die de toepassing van de digitale transformatie moet versnellen. De Fujitsu Gateway biedt uitgebreide demonstraties van de mogelijkheden van Fujitsu’s Global Delivery. Het zal vanaf begin 2020 een centraal verbindingspunt vormen voor klanten wereldwijd die zowel fysiek op locatie welkom zijn als digitaal via Fujitsu global locations. De Gateway zal virtueel de expertise van Fujitsu's netwerk van Global Delivery Centers verbinden met die van lokale teams over de hele wereld en het hoofdkantoor van Fujitsu in Japan.

Innovaties in het Demonstration Center
Het Demonstration Center zal Fujitsu’s nieuwste innovaties belichten voor de werkplek, cybersecurity en multicloud-management. Allen gericht op het versnellen en versoepelen van de digitale transformatie. Bovendien kunnen bezoekers hier aan de slag met de nieuwste servers, opslag- en clientcomputers. Zo kunnen zij oplossingen ontdekken voor het beheer van zelfs de meest complexe hybride infrastructuren.

Innovaties die in dit center aan bod komen, zijn onder andere de twee geheel nieuwe opslagoplossingen: de all-flash ETERNUS AF150 S3 en het hybride opslagsysteem ETERNUS DX900 S5. Met deze oplossingen breidt Fujitsu haar portfolio verder uit om aan de behoeften van elk datacenter te voldoen door de juiste architectuur te bieden voor alle gegevensvereisten en bedrijfsvoorwaarden.

Het vernieuwde portfolio van PRIMERGY servers op instapniveau werd ontwikkeld om de prestaties van de toekomstbestendige workload voor kleine en middelgrote ondernemingen te verbeteren.

Ook wordt op het evenement aandacht besteed aan Infrastructure Manager(ISM) als de krachtige, nieuwe standaard voor het bewaken en beheren van complete IT-landschappen. ISM is een stap richting het software gedefinieerde datacenter.

Verder zullen er meer dan zestig interactieve break-out sessies plaatsvinden, die zich richten op de uitdagingen waarmee verschillende industriële sectoren worden.

Online resources
Over Fujitsu
Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologische producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 132.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujitsu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,0 triljoen yen (US$ 36 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2019. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier worden vermeld, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderhevig aan wijziging zonder voorafgaande melding.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jop Knipping, via jop@mediatic.eu of 06 44478462.
Laatste van Fujitsu  
Fujitsu presenteert end-to-end retailmogelijkheden tijdens Euroshop 2020

Fujitsu en Rice Exchange lanceren eerste blockchainplatform voor rijsthandel

Fujitsu toont belang van betrouwbare technologieën voor de digitale transformatie op Fujitsu Forum 2019
Geplaatst:
Verstreken tijd: 144 dagen
Fujitsu contact  

Logo Fujitsu

Fujitsu sociaal  


Fujitsu tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo Alcadis
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Logo Diamanti
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88019 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7681 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl