www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlContentbureau
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (17 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NetApp vindt de klantervaring voor de hybride multicloud opnieuw uit

Bedrijf laat ondernemingen op een nieuwe manier werken met de cloud, zowel on-premises als extern, op basis van zeer gemakkelijke verbruiksmodellen.

Schiphol-Rijk — NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de klantervaring opnieuw heeft uitgevonden middels NetApp® Keystone. Dit programma biedt een reeks flexibele oplossingen voor klanten, die zelf kunnen kiezen of ze hun cloudinfrastructuur willen opbouwen of aanschaffen. Organisaties voeren een digitale transformatie van hun bedrijfsvoering uit om hun voorsprong op de concurrentie te vergroten. In de realtime wereld van nu moeten ze sneller kunnen innoveren en tegelijkertijd kunnen omgaan met de complexe realiteit dat data en resources zich overal bevinden. IT-omgevingen moeten een transformatie ondergaan om deze complexiteit het hoofd te bieden. De branche is zich er weliswaar van bewust dat deze behoeften moeten worden vervuld vanuit een technologisch standpunt, maar verbeteringen in de financieringsmogelijkheden en de upgradeprocedure zijn altijd achter gebleven. Tot nu.

“De hybride multicloud heeft een ongelooflijk potentieel te bieden, maar leidt ook tot steeds complexer wordende omgevingen. Tegelijkertijd zorgen slinkende budgetten ervoor dat enerzijds de orkestratie en het beheer van infrastructuren en anderzijds de financiële kant van de aanschaf van IT-resources stevig moeten worden geoptimaliseerd en gestroomlijnd”, aldus Ashish Nadkarni, Vice President van de Infrastructure Systems, Platforms and Technologies Group bij IDC. “NetApp heeft er, door de introductie van flexibele verbruiksmodellen en producten gericht op automatisering, voor gezorgd dat zijn producten en diensten veel eenvoudiger kunnen worden gebruikt én dat IT-leiders de gehele infrastructuur kunnen moderniseren, bewaken en beheren.”

“In de omgeving van nu bepaalt de cloud de norm voor de klantervaring”, aldus George Kurian CEO van NetApp. “We hebben de Data Fabric-strategie ontwikkeld om de datacenters van onze klanten te vereenvoudigen en moderniseren, en om bedrijven succesvol te laten zijn in de hybrid cloud. De oplossingen die wij vandaag bekend hebben gemaakt borduren daar op voort. De manier waarop de Data Fabric de data-infrastructuur heeft vereenvoudigd en geïntegreerd, wordt door onze nieuwe flexibele verbruiksmodellen mogelijk op bedrijfsniveau.”

NetApp heeft als visie om dataservices vanuit elk oogpunt te vereenvoudigen voor klanten: van de manier waarop ze producten en diensten aanschaffen en afnemen tot de manier waarop die producten en diensten in hun omgevingen worden uitgevoerd en door wie ze worden beheerd. Als leider op het gebied van storagesystemen en -software1en als innovator op het gebied van cloudservices, met een bedrijf dat jaarlijks met bijna 200% groeit, is NetApp als enige in staat om de volledige functionaliteit te bieden die klanten nodig hebben om hun eigen Data Fabric op te zetten en te beheren waarmee ze definanciële, operationele en technische barrières kunnen wegnemen die de implementatie van een hybride multicloud-omgeving in de weg staan.

NetApp Keystone: de klantervaring opnieuw uitgevonden

NetApp Keystoneis een programma dat een reeks flexibele oplossingen biedt voor klanten, die zelf kunnen kiezen of ze hun cloudinfrastructuur willen opbouwen of aanschaffen, zowel on-premises als extern. Met Keystone beschikken klanten over de flexibiliteit om de cloud op hun eigen voorwaarden af te nemen, waarbij ze betalen naar verbruik en profiteren van dynamische schaalbaarheid en operationele eenvoud.

Mogelijkheden vanKeystone:
  • De flexibiliteit om resources deels aan te schaffen en deels af te nemen op basis van een abonnementsmodel
  • De mogelijkheid om elke NetApp-service in elke omgeving uit te voeren: on-premises, in de cloud en via een hybride model
  • De vrijheid om zelf te kiezen hoe alles wordt beheerd: door NetApp, door een partner of intern
  • Een vereenvoudigd eigendomsmodel waardoor resources gemakkelijker kunnen worden aangekocht, bediend en uitgebreid. Verkrijgbaar met de nieuwe systemen van NetApp: de A400, de FAS8300 en de FAS8700.
Keystone is zodanig ontworpen dat het tegemoet komt aan de eisen van een hybride multicloud-wereld waarin IT-teams moeten beschikken over meer keuzemogelijkheden, flexibiliteit en de mogelijkheid om dataservices uit te voeren en af te nemen op de gewenste wijze.

“De Data Fabric-strategie van NetApp heeft een cruciale rol gespeeld in de manier waarop onze klanten hun infrastructuur dankzij ons kunnen moderniseren”, legt Ken Farber uit, President van ePlus Software. “Met Keystone kunnen wij onze klanten helpen hun Data Fabric op te zetten via een verbruiksmodel dat het werken met de hybride multicloud minder complex maakt.”

Uitgelichte wijzigingen in het portfolio

NetApp heeft behalve het nieuwe programma en de nieuwe klantervaring ook een aantal wijzigingen in zijn gehele portfolio aangekondigd, met een reeks nieuwe productlanceringen, verbeteringen en integraties.
  • AIOps.Nieuwe, geïntegreerde oplossing met Active IQ® en Cloud Insights om toegang te krijgen tot het exponentieel groeiende datalake van NetApp met intelligentie uit de IT-infrastructuur, zodat problemen in realtime en met één klik kunnen worden opgelost in de gehele hybride multicloud-omgeving.
  • Databeveiliging en -protectie speciaal ontwikkeld voor de hybride multicloud.Nieuwe dataservices bieden beveiliging en naleving van voorschriften voor essentiële branches, waaronder de overheid, defensie en kritieke infrastructuren, en bieden hoogwaardige protectie en tiering van clouddata, ongeacht de cloud.
  • Nieuwe software en systemen voldoen aan de behoeften van nieuwe en traditionele bedrijfsapplicaties.Nieuwe flashstoragesystemen en -oplossingen en updates van NetAppONTAP® zorgen voor een groot aantal verbeteringen in de performance en vergroten het gemak waarmee bedrijfsapplicaties en moderne applicaties kunnen worden aangestuurd. Bovendien biedt het AFF all-SAN-disksysteem ultramoderne redundantie en baanbrekende performance voor het middensegment.
  • Cloud-agnostische DevOps.NetApp heeft op basis van Kubernetes een vernieuwd model ontworpen om ware applicatieportabiliteit mogelijk te maken en in te spelen op de financiële factoren en zorgen over complexiteit die moderne DevOps met zich meebrengt. Op basis van de eigen transformatie van NetApp, waarbij drie afzonderlijke, interne oplossingen met elkaar werden verbonden, hebben wij een herhaalbare procedure ontwikkeld waarmee alle bedrijven kunnen voorkomen dat ze afhankelijk worden van een bepaalde leverancier, complete infrastructuren in hun geheel kunnen omzetten en beschikken over de flexibiliteit om te bepalen waar workloads worden ondergebracht.
Raadpleeg voor meer informatie de gedeelten “Spotlight Stories” en “Product Appendix” in NetApp Newsroom.

Aanvullende bronnen
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices op basis van de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in on-premises omgevingen, om de digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat zij meer contactmomenten met hun klanten kunnen inplannen, de innovatie kunnen vergroten en hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Kijk voor meer informatie op www.netapp.nl. #DataDriven
Tags bij dit bericht  
Eerder van NetApp  
20 nov 2019 NetApp en Google Cloud zetten volgende stap in strategisch partnership om innovatie in de Cloud te stimuleren

18 nov 2019 NetApp Reports Second Quarter of Fiscal Year 2020 Results

4 nov 2019 NetApp vindt de klantervaring voor de hybride multicloud opnieuw uit
Persberichten van woensdag 20 november 2019  
NTT Ltd. opent zijn eerste Client Innovation Center (CIC) in Europa

OutSystems lanceert AI-assistent voor applicatieontwikkeling

NetApp en Google Cloud zetten volgende stap in strategisch partnership om innovatie in de Cloud te stimuleren

Qualys tilt vulnerability management, detectie en respons naar een hoger niveau met haar VMDR oplossing

Lenovo en Schneider Electric kondigen strategische samenwerking aan op het gebied van slimme duurzame productie

Multifunctionele Toughbooks zijn ideaal gereedschap voor de zeevaart

Hoe kun je data gebruiken om te groeien in e-commerce?

BlackBerry zorgt voor balans tussen vraag naar productiviteit en veiligheid met vernieuwde UEM Software Suite

Advanced Persistent Threats in 2020: abuse of personal information and more sophisticated attacks are coming

Experts delen unieke kennis in Amsterdam

Verzekeringsarchitect ADD vereenvoudigt bescherming van fysieke en virtuele machines met SentinelOne

TIE Kinetix completes transition to FLOW with substantially increased order intake
Erniesoft wint FD Gazellen Award 2019

HPS Connectivity Solutions (HPS) verkoopt meerderheidsbelang aan SLTN Inter Access (SLTN) 

AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

Nederlandse professionals zijn het meest bekend met 3D-printtechnologie

Cumulus Networks introduceert vierde generatie geavanceerde software voor Open Networking

Anoma van Eeden gestart als SVP of Global Marketing bij Foleon

Freshworks haalt $ 150 mln. op met financieringsronde en kondigt Customer-for-Life-Cloud aan

Havenbedrijf Rotterdam en ICT Group sluiten contract voor Container Exchange Route

F5 werkt samen met Rakuten Mobile aan veilige uitrol 5G-netwerk

VALUEBLUE OPGENOMEN IN GARTNERS MAGIC QUADRANT

Orange Business Services breidt SD-WAN-portfolio uit met Fortinet Secure SD-WAN

PERSONALIA: Bob Bomer nieuwe CFO van Amac

Siemens voegt materiaalmodellering toe aan Simcenter met overname van MultiMechanics

Thuiswinkel.org stuurt brandbrief over online identificatie naar minister
Geplaatst:
Verstreken tijd: 17 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
NetApp contact  
Logo NetApp
  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  
NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo NTT Ltd.
Logo OutSystems
Logo NetApp
Logo Qualys
Logo Schneider Electric
Logo AVM GmbH
Logo Ultimaker
Logo Cumulus Networks
Logo Foleon
Logo Freshworks
Logo NetApp
Logo Riverbed
Logo Workiva
Logo ZyXEL
Logo NTT Ltd.
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87130 persberichten
- 5552 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6649 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau