www.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (107 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NetApp vindt de klantervaring voor de hybride multicloud opnieuw uit

Bedrijf laat ondernemingen op een nieuwe manier werken met de cloud, zowel on-premises als extern, op basis van zeer gemakkelijke verbruiksmodellen.

Schiphol-Rijk — NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de klantervaring opnieuw heeft uitgevonden middels NetApp® Keystone. Dit programma biedt een reeks flexibele oplossingen voor klanten, die zelf kunnen kiezen of ze hun cloudinfrastructuur willen opbouwen of aanschaffen. Organisaties voeren een digitale transformatie van hun bedrijfsvoering uit om hun voorsprong op de concurrentie te vergroten. In de realtime wereld van nu moeten ze sneller kunnen innoveren en tegelijkertijd kunnen omgaan met de complexe realiteit dat data en resources zich overal bevinden. IT-omgevingen moeten een transformatie ondergaan om deze complexiteit het hoofd te bieden. De branche is zich er weliswaar van bewust dat deze behoeften moeten worden vervuld vanuit een technologisch standpunt, maar verbeteringen in de financieringsmogelijkheden en de upgradeprocedure zijn altijd achter gebleven. Tot nu.

“De hybride multicloud heeft een ongelooflijk potentieel te bieden, maar leidt ook tot steeds complexer wordende omgevingen. Tegelijkertijd zorgen slinkende budgetten ervoor dat enerzijds de orkestratie en het beheer van infrastructuren en anderzijds de financiële kant van de aanschaf van IT-resources stevig moeten worden geoptimaliseerd en gestroomlijnd”, aldus Ashish Nadkarni, Vice President van de Infrastructure Systems, Platforms and Technologies Group bij IDC. “NetApp heeft er, door de introductie van flexibele verbruiksmodellen en producten gericht op automatisering, voor gezorgd dat zijn producten en diensten veel eenvoudiger kunnen worden gebruikt én dat IT-leiders de gehele infrastructuur kunnen moderniseren, bewaken en beheren.”

“In de omgeving van nu bepaalt de cloud de norm voor de klantervaring”, aldus George Kurian CEO van NetApp. “We hebben de Data Fabric-strategie ontwikkeld om de datacenters van onze klanten te vereenvoudigen en moderniseren, en om bedrijven succesvol te laten zijn in de hybrid cloud. De oplossingen die wij vandaag bekend hebben gemaakt borduren daar op voort. De manier waarop de Data Fabric de data-infrastructuur heeft vereenvoudigd en geïntegreerd, wordt door onze nieuwe flexibele verbruiksmodellen mogelijk op bedrijfsniveau.”

NetApp heeft als visie om dataservices vanuit elk oogpunt te vereenvoudigen voor klanten: van de manier waarop ze producten en diensten aanschaffen en afnemen tot de manier waarop die producten en diensten in hun omgevingen worden uitgevoerd en door wie ze worden beheerd. Als leider op het gebied van storagesystemen en -software1en als innovator op het gebied van cloudservices, met een bedrijf dat jaarlijks met bijna 200% groeit, is NetApp als enige in staat om de volledige functionaliteit te bieden die klanten nodig hebben om hun eigen Data Fabric op te zetten en te beheren waarmee ze definanciële, operationele en technische barrières kunnen wegnemen die de implementatie van een hybride multicloud-omgeving in de weg staan.

NetApp Keystone: de klantervaring opnieuw uitgevonden

NetApp Keystoneis een programma dat een reeks flexibele oplossingen biedt voor klanten, die zelf kunnen kiezen of ze hun cloudinfrastructuur willen opbouwen of aanschaffen, zowel on-premises als extern. Met Keystone beschikken klanten over de flexibiliteit om de cloud op hun eigen voorwaarden af te nemen, waarbij ze betalen naar verbruik en profiteren van dynamische schaalbaarheid en operationele eenvoud.

Mogelijkheden vanKeystone:
  • De flexibiliteit om resources deels aan te schaffen en deels af te nemen op basis van een abonnementsmodel
  • De mogelijkheid om elke NetApp-service in elke omgeving uit te voeren: on-premises, in de cloud en via een hybride model
  • De vrijheid om zelf te kiezen hoe alles wordt beheerd: door NetApp, door een partner of intern
  • Een vereenvoudigd eigendomsmodel waardoor resources gemakkelijker kunnen worden aangekocht, bediend en uitgebreid. Verkrijgbaar met de nieuwe systemen van NetApp: de A400, de FAS8300 en de FAS8700.
Keystone is zodanig ontworpen dat het tegemoet komt aan de eisen van een hybride multicloud-wereld waarin IT-teams moeten beschikken over meer keuzemogelijkheden, flexibiliteit en de mogelijkheid om dataservices uit te voeren en af te nemen op de gewenste wijze.

“De Data Fabric-strategie van NetApp heeft een cruciale rol gespeeld in de manier waarop onze klanten hun infrastructuur dankzij ons kunnen moderniseren”, legt Ken Farber uit, President van ePlus Software. “Met Keystone kunnen wij onze klanten helpen hun Data Fabric op te zetten via een verbruiksmodel dat het werken met de hybride multicloud minder complex maakt.”

Uitgelichte wijzigingen in het portfolio

NetApp heeft behalve het nieuwe programma en de nieuwe klantervaring ook een aantal wijzigingen in zijn gehele portfolio aangekondigd, met een reeks nieuwe productlanceringen, verbeteringen en integraties.
  • AIOps.Nieuwe, geïntegreerde oplossing met Active IQ® en Cloud Insights om toegang te krijgen tot het exponentieel groeiende datalake van NetApp met intelligentie uit de IT-infrastructuur, zodat problemen in realtime en met één klik kunnen worden opgelost in de gehele hybride multicloud-omgeving.
  • Databeveiliging en -protectie speciaal ontwikkeld voor de hybride multicloud.Nieuwe dataservices bieden beveiliging en naleving van voorschriften voor essentiële branches, waaronder de overheid, defensie en kritieke infrastructuren, en bieden hoogwaardige protectie en tiering van clouddata, ongeacht de cloud.
  • Nieuwe software en systemen voldoen aan de behoeften van nieuwe en traditionele bedrijfsapplicaties.Nieuwe flashstoragesystemen en -oplossingen en updates van NetAppONTAP® zorgen voor een groot aantal verbeteringen in de performance en vergroten het gemak waarmee bedrijfsapplicaties en moderne applicaties kunnen worden aangestuurd. Bovendien biedt het AFF all-SAN-disksysteem ultramoderne redundantie en baanbrekende performance voor het middensegment.
  • Cloud-agnostische DevOps.NetApp heeft op basis van Kubernetes een vernieuwd model ontworpen om ware applicatieportabiliteit mogelijk te maken en in te spelen op de financiële factoren en zorgen over complexiteit die moderne DevOps met zich meebrengt. Op basis van de eigen transformatie van NetApp, waarbij drie afzonderlijke, interne oplossingen met elkaar werden verbonden, hebben wij een herhaalbare procedure ontwikkeld waarmee alle bedrijven kunnen voorkomen dat ze afhankelijk worden van een bepaalde leverancier, complete infrastructuren in hun geheel kunnen omzetten en beschikken over de flexibiliteit om te bepalen waar workloads worden ondergebracht.
Raadpleeg voor meer informatie de gedeelten “Spotlight Stories” en “Product Appendix” in NetApp Newsroom.

Aanvullende bronnen
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices op basis van de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in on-premises omgevingen, om de digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat zij meer contactmomenten met hun klanten kunnen inplannen, de innovatie kunnen vergroten en hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Kijk voor meer informatie op www.netapp.nl. #DataDriven
Laatste van NetApp  
NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

NetApp ondersteunt het data-driven Ducati-team tijdens het MotoGP-wereldkampioenschap 2020

NetApp promoveert Matt Watts tot CTO EMEA en Johannes Wagmueller tot Lead Solutions Engineering EMEA
Trade Cover Exchange lanceert digitaal platform voor kredietverzekering

Veeam lanceert met nieuwe Veeam Availability Suite v10 volgende-generatie back-upplatform

Cisco Annual Internet Report: in 2023 ondersteunt 5G wereldwijd meer dan 10% van de mobiele verbindingen

VZVZ vernieuwt in uitwisseling in de zorg met partners DXC Technology en Visma Connect

Drukwerkdeal.nl kiest voor Verint Monet om medewerkers optimaal te roosteren

Boeren vinden kennis leveranciers belangrijker dan prijs

Data-integratieplatform van Boomi biedt optimale connectiviteit voor IFS-klanten dankzij 200 ingebouwde connectors

Western Digital’s nieuwe iNAND brengt mobiele toepassingen naar het 5G-tijdperk

Digital Days is de proeftuin voor aanstormend ICT-talent in de Regio Foodvalley

Lexmark verbetert wereldwijd partnerprogramma

Machinebouwers zien nieuwe mogelijkheden om proactief diensten voor klanten te ontwikkelen

bGrid smart building backbone voor Le Doublon-torens in Parijs
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 107 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
NetApp contact  

Logo NetApp

  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  


NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Cisco
Logo DXC Technology
Logo CRM Partners
Logo IFS
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87739 persberichten
- 5612 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7454 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl