www.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (19 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat voegt voorspellende modellen toe aan nieuwste versie van Red Hat Process Automation

Amsterdam, 4 november 2019 - Red Hat, Inc., leverancier van opensourceoplossingen, introduceert de nieuwste versie van Red Hat Process Automation, inclusief nieuwe AI-mogelijkheden en ondersteuning voor het ontwikkelen van proces- en beslissings-gebaseerde bedrijfsapplicaties met behulp van micro-frontend architecturen. Samen met extra verbeteringen van de algemene gebruikerservaring betekent deze versie een verder versterking van de busisiness developer toolbox.

Red Hat Process Automation is een verzameling producten voor het automatiseren van zakelijke beslissingen en processen, door nauwere samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken. Dit helpt IT-organisaties om hun beleid en procedures beter vast te leggen en af te dwingen, de bedrijfsvoering te automatiseren en de resultaten van bedrijfsactiviteiten in heterogene omgevingen te meten, zoals fysieke, virtuele, mobiele en cloudomgevingen.

Applied AI
Red Hat Process Automation ondersteunt nu een toegepaste AI-benadering voor geautomatiseerde besluitvorming. Het stelt gebruikers in staat om voorspellende analyses te integreren in hun applicaties voor het beheren van beslissingen om intelligente, geautomatiseerde systemen te creëren die hen helpen om de veranderende marktdynamiek beter te interpreteren en erop in te spelen.

Met de nieuwste versie van Red Hat Process Automation kunnen klanten voorspellende modellen importeren en uitvoeren die zijn uitgedrukt in Predictive Model Markup Language (PMML). Dit is een industriestandaard voor het integreren en uitwisselen van informatie tussen machine learning-platforms waar de voorspellende modellen worden gemaakt en getraind, en beslissingsmanagementapplicaties die dergelijke modellen gebruiken om regels te automatiseren zodat specifieke bedrijfsresultaten gehaald worden.

Door voorspellende mogelijkheden te integreren in een DMN-beslissingsmodel kunnen gebruikers gegevens automatisch analyseren en erop reageren. Daarnaast biedt het ook meer inzicht in hoe een geautomatiseerd systeem tot een bepaalde conclusie is gekomen. Deze transparantie en controle dragen bij aan een beter begrijpelijke AI en kan organisaties helpen om beter te voldoen aan wettelijke vereisten, zoals de algemene verordening van de Europese Unie inzake gegevensbescherming (GDPR), die specifieke bepalingen bevat over het recht op uitleg voor geautomatiseerde besluitvorming.

Micro-frontend development
Naast de traditionele ontwikkelaars spelen bedrijfsanalisten een steeds belangrijkere rol bij het bouwen en implementeren van applicaties om bedrijfsprocessen en beslissingen te automatiseren. Met Red Hat Process Automation kunnen beide groepen gebruik maken van tooling op maat voor hun specifieke behoeften en expertisen. Ze kunnen het vereiste toezicht behouden en profiteren van een cloud-native architectuur.

Klanten kunnen nu klantinterfaces voor proces- en beslissingsgebaseerde bedrijfsapplicaties ontleden met behulp van een micro-frontend architecturale aanpak door middel van het vernieuwde Red Hat Process Automation app builder component. De microfrontends kunnen onafhankelijk worden beheerd en maken schaalbaarheid, flexibiliteit en controle van de gehele applicatie mogelijk.

De nieuwste versie van Red Hat Process Automation verbetert ook de algehele gebruikerservaring en biedt onder andere:
  • Geautomatiseerde operaties via L2 OpenShift Operators - Niveau twee Operators vereenvoudigt de implementatie en het beheer van Red Hat Process Automation op het Red Hat OpenShift Container Platform. Het biedt geautomatiseerde lifecycle management mogelijkheden voor installatie, kleine versie upgrades en patches. Met behulp van OpenShift Operators kunnen klanten de operationele werkbelasting minimaliseren, installaties up-to-date houden en ongeplande downtime verminderen.
  • Verbeterde zichtbaarheid van processen - Nieuwe mogelijkheden, waaronder heat maps, maken het voor gebruikers eenvoudiger om veelgebruikte procespaden en knelpunten te visualiseren.
  • Continue werking door node failure - De complexe event processing engine kan worden geconfigureerd om over meerdere nodes heen te werken om continue werking mogelijk te maken in het geval van een node failure. Ondersteuning voor een hoge beschikbaarheid van de centrale component op Red Hat OpenShift is beschikbaar als een technology preview in deze release, die verdere bescherming biedt tegen gegevensverlies in het geval dat de OpenShift-node die de centrale instantie van het bedrijf ondersteunt, uitvalt. Het uitvallen van een node onderbreekt de gebruikerssessie niet en veroorzaakt geen verlies van BPMN, DMN of andere artefacten waar de gebruiker mee bezig is.
  • Aanpasbare templates voor de optimalisatie van bedrijfsmiddelen - Nieuwe aanpasbare templates zijn beschikbaar in de business optimizer. Ze zijn gebaseerd op het upstream OptaPlanner-communityproject.
Beschikbaarheid
De nieuwste versie van Red Hat Process Automation is per direct beschikbaar via de Red Hat Customer Portal.

Quotes
Mike Piech, vice-president en algemeen directeur, Middleware, Red Hat.
“Vertrouwen is van fundamenteel belang voor de manier waarop we vandaag de dag zaken doen. Met intelligente, geautomatiseerde systemen die steeds meer klantgerichte activiteiten uitvoeren, is de behoefte aan inzicht in hoe en waarom deze systemen beslissingen nemen belangrijker dan ooit. Red Hat Process Automation stelt klanten in staat om op standaarden gebaseerde voorspellings- en beslissingsmodellen te combineren om niet alleen de efficiëntie, flexibiliteit en intelligentie van hun procesgerichte toepassingen te vergroten, maar ook om een grotere transparantie te bereiken voor een beter verklaarbare AI.”

Neil Ward-Dutton, vice president, European AI and Intelligent Process Automation Practices, IDC.
“Succesvolle digitale transformatie vereist uiteindelijk een transformatie van de interne bedrijfsvoering en besluitvorming, net zoals het een transformatie van de interactie met de klant vereist. AI-technologieën kunnen in deze context op meerdere manieren waarde toevoegen aan automatiseringsprojecten, waardoor transformatie-inspanningen meer use cases kunnen bereiken en meer waarde kunnen opleveren. Voorspellende besluitvorming is van oudsher geïmplementeerd in silo's die gescheiden zijn van het dagelijkse werk, maar de ambities van organisaties eisen steeds vaker dat ze worden samengebracht om intelligente procesomgevingen te creëren.”

Simon Møgelvang Bang, CTO and CSO, Miracle A/S
“Wij zijn enthousiast over de nieuwe release van Red Hat Process Automation, die veel belangrijke verbeteringen bevat die onze klanten direct ten goede kunnen komen. De focus op cloud native en AI is een sprong voorwaarts. Maar voor ons is het meest belangrijke nieuws de nieuwe UI-functies en de bedrijfsoptimalisatiesjablonen, die onze ontwikkelaars en klanten een veel betere ervaring kunnen bieden.”

Tassos Anagnostopoulos, principal solutions architect, Unisystems
“De nieuwste versie van Red Hat's procesautomatiseringstechnologie stelt onze klanten in staat om door middel van een decentrale executie van de processen sneller een cloud-native aanpak te hanteren bij het bouwen van bedrijfsapplicaties. De afstemming met Red Hat OpenShift en de adoptie van een gedistribueerde architectuur samen met de ondersteuningsdiensten van Red Hat maken het voor ontwikkelteams en zakelijke gebruikers gemakkelijker om te profiteren van de flexibiliteit en agility van cloudimplementaties.”

Meer informatie
Volg Red Hat
Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to the ability of the Company to compete effectively; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; delays or reductions in information technology spending; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; risks related to errors or defects in our offerings and third-party products upon which our offerings depend; risks related to the security of our offerings and other data security vulnerabilities; fluctuations in exchange rates; changes in and a dependence on key personnel; the effects of industry consolidation; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; the ability to meet financial and operational challenges encountered in our international operations; and ineffective management of, and control over, the Company's growth and international operations, as well as other factors. In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat, the Red Hat logo and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries.
Eerder van Red Hat, Inc.  
4 nov 2019 Red Hat voegt voorspellende modellen toe aan nieuwste versie van Red Hat Process Automation

23 okt 2019 Red Hat werkt met Vodafone Idea samen om een Network-as-a-Platform te bouwen

17 okt 2019 Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4
Persberichten van vrijdag 22 november 2019  
Company Connect uit Huizen is KPN ÉÉN Excellence Partner

SAS Healthcare-specialist Joost Huiskens promoveert op kankeronderzoek

APC en Schneider Electric uitgeroepen tot Channel Challenger of the Year

Extreme Networks brengt eenvoud in datacenter-operations met nieuwe mogelijkheden voor data fabric automation

Nederlandse werknemer vertrouwt zieke collega niet

KPN Ventures stapt in Dutch Security TechFund van TIIN Capital

OKI Europe stelt nieuwe Managing Director aan

Black Friday helemaal ingeburgerd; 95% jongeren overweegt aankoop
Insight wint Best Software License Partner of the Year tijdens Channel Awards 2019

Samenwerking Relined Fiber Network en Van de Beek Kabels en Leidingen

SymfonyCon Amsterdam: Smile en SensioLabs versterken hun alliantie voor ontwikkeling Symfonie

MarkLogic en Ordina winnen Channel Award

PSV grote winnaar Website van het Jaar 2019

Extreme Networks erkend als Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Networking 2019

Veeam: In 2020 is cloud de ‘new normal’ en neemt het belang van security verder toe

LogRhythm breidt marketingteam uit met Chief Marketing Officer en Vice President of Product

Klanten van Gerhard Schubert GmbH printen specifieke onderdelen voor verpakkingsmachines met behulp van Ultimaker

Newion versterkt het team met John Sjölander

Curvature zet met partnerprogramma Third Party Maintenance breder in de markt

DPA-whitepaper helpt functionaris gegevensbescherming in professionaliseringsslag

Nederlandse consument loopt voorop met kennis van blockchain

Orange versterkt positie internationale positie in retail met ThousandEyes partnership

Fortinet en Siemens bundelen krachten om OT-netwerken optimaal te beveiligen

Nieuwe Kaspersky Sandbox automatiseert bescherming tegen geavanceerde bedreigingen

BlackBerry zorgt voor balans tussen vraag naar productiviteit en veiligheid met vernieuwde UEM Software Suite
Geplaatst:
Verstreken tijd: 19 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Red Hat, Inc. contact  
Logo Red Hat, Inc.
  +31 334503000
  benelux@redhat.com
  www.redhat.com
Red Hat, Inc. sociaal  
Red Hat, Inc. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo SAS Nederland
Logo Schneider Electric
Logo Extreme Networks
Logo XpertHR
Logo MarkLogic
Logo EMERCE
Logo Extreme Networks
Logo Veeam Software
Logo LogRhythm
Logo Ultimaker
Logo Newion
Logo Curvature
Logo NTT Ltd.
Logo OutSystems
Logo NetApp
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87154 persberichten
- 5556 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6666 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl