www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (87 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

IFS biedt nieuwe gebruikerservaring en API’s ter ondersteuning van open en breed inzetbare bedrijfsapplicatiesuite

Eindhoven, 29 oktober 2019IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, kondigt belangrijke applicatie-innovaties aan waarmee het bedrijf het 'open' aspect van service management, enterprise resource management (ERP) en enterprise asset management (EAM) nieuwe betekenis wil geven. Om zijn aanpak te versterken, heeft IFS zijn technologische basis ontwikkeld met meer dan 15.000 native API’s voor nieuwe mogelijkheden met betrekking tot uitbreidbaarheid, integratie en flexibiliteit.

Als nieuw lid van het OpenAPI-initiatief (OAI) helpt IFS de branche te innoveren met open applicaties die klanten en partners de volledige vrijheid geven om databronnen op een waardevolle manier te ontwikkelen en met elkaar te verbinden. Door prioriteit te geven aan open applicaties, verhoogt IFS zijn voorsprong op het gebied van innovatie en klantgerichtheid en keert het gedwongen winkelnering en lock-in met betrekking tot platforms de rug toe.

IFS biedt native, op OData gebaseerde RESTful API's voor de gehele suite van ERP-, EAM- en servicemanagementproducten. Dit betekent dat het aansluiten, uitbreiden of integreren in de IFS-kern snel en eenvoudig mogelijk is. De API's zijn ontwikkeld in combinatie met de nieuwe state-of-the-art IFS Aurena-gebruikerservaring, die nu beschikbaar is binnen alle IFS-applicaties en voor alle klanten.

“Met deze aanpak geeft IFS zijn klanten 15.000 nieuwe manieren om flexibel te zijn”, zegt Darren Roos, CEO van IFS. “De drijvende kracht achter alles wat we doen is onze niet aflatende inzet om onze klanten keuze en waarde te bieden. Het bieden van 'open' oplossingen is essentieel om deze belofte waar te kunnen maken. We zijn ontzettend enthousiast over het behalen van deze mijlpaal. De kwaliteit, het tempo en de focus van onze productontwikkeling zijn die van een bedrijf dat het beter doet dan andere leveranciers in de bedrijfssoftwaresector."

Christian Pedersen, Chief Product Officer bij IFS: "Wat ons onderscheidt van de concurrentie is het feit dat wat we nu aankondigen, we ook direct kunnen leveren. Hoewel de aanpak en technologieën ‘next-gen’ zijn, zijn de oplossingen dat niet voor IFS. Door zelf duizenden API's te leveren en te gebruiken, zorgen we ervoor dat de API's ook waarde zullen bieden aan onze klanten en partners. We geven hen de vrijheid en de kracht om hun eigen ervaringen met IFS-oplossingen vorm te geven en uit te breiden, en we werken zelf met dezelfde API’s.”

De IFS Aurena-gebruikerservaring werd bij de eerste lancering positief ontvangen. Deze is nu met succes geïntegreerd in de gehele IFS Applications-suite voor service management, ERP en EAM. IFS Aurena maakt gebruik van dezelfde set API's die nu algemeen beschikbaar zijn en biedt een state-of-the-art browsergebaseerde gebruikerservaring die geoptimaliseerd is voor elke rol en elk type gebruiker, waarbij de focus ligt op betrokkenheid en productiviteit van medewerkers.

IFS Aurena biedt klanten een echt responsive design, waardoor de hele suite automatisch kan worden aangepast aan verschillende eindgebruikerskanalen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om native applicaties te ontwerpen en te bouwen, gericht op iOS, Android en Windows, met ondersteuning voor offline-scenario's en apparaat-specifieke mogelijkheden, zoals GPS en camera.

Een van de belangrijkste updates is de ondersteuning van initiatieven voor de naleving van de International Traffic in Arms Regulations (ITAR) in de cloud. Klanten die ITAR-verplichtingen hebben, zoals klanten die actief zijn in of handel drijven met de Amerikaanse lucht- en ruimtevaart, defensie of overheidssector, kunnen met vertrouwen IFS-software implementeren en gebruiken. Dat gebeurt in een onafhankelijk gevalideerde omgeving die gehost wordt in de Microsoft Azure Government Cloud, volledig beheerd door IFS.

Meer informatie over alle oplossingen van IFS vind je op ifs.com/solutions.

Ga voor meer informatie over de technologie achter IFS naar www.ifs.com/corp/solutions/technology.

Noot voor de redactie:

Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. IFS heeft 3.500 medewerkers en ondersteunt meer dan tienduizend gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners.

Kijk voor meer informatie op IFS.com/nl, volg ons op Twitter: @ifs en lees meer in onze IFS Blogs over technologie, innovatie en creativiteit: https://blog.ifs.com/.
Laatste van IFS  
Eerste vestiging SPIE Nederland in recordtempo aangesloten op enterprise-platform van IFS

IFS tekent contract met SBM Offshore

Drie keer meer klantwaarde
Geplaatst:
Verstreken tijd: 87 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
IFS contact  

Logo IFS

  +31 (0)40 292 3 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifsworld.com
IFS sociaal  


IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87561 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7249 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl