www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 133 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Datto organiseert zijn grootste Europese conferentie voor Managed Service Providers ooit

Meer dan 850 MSP’s komen bijeen op DattoCon19 in Parijs om bedrijfskritieke IT-problemen voor het mkb te bespreken en binnen de MSP-community te netwerken

(DattoCon) Parijs, 22 oktober 2019 -- Datto, Inc., de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen geleverd via Managed Service Providers (MSP’s), opent DattoCon19 in Parijs met een boodschap van ‘steun’ en ‘investering’ voor de zich sterk ontwikkelende Europese MSP-community. De vijfde editie van de jaarlijkse Europese partnerconferentie van het bedrijf verwelkomt ruim 850 MSP’s uit 26 landen, waarmee het de grootste DattoCon ooit in Europa is.

Volgens Canalys was er tussen 2016 en 2018 ieder jaar een stijging van 25 procent in de uitgaven van het mkb aan managed services van IT-providers. De toename van het aantal bezoekers van DattoCon met meer dan zeventig procent ten opzichte van vorig jaar weerspiegelt deze groei. Dit onderstreept ook de wens voor meer educatie, best practices, oplossingen en de kans om te netwerken binnen de Europese channel.

“Europese MSP’s spelen de rol van strategisch IT-adviseur voor het mkb. Zij zetten continuity- en securityoplossingen in om de toegang tot data en applicaties te beschermen in een omgeving die onderhevig is aan strikte wet- en regelgeving, en waarin bewezen is dat cyberaanvallen en datalekken kunnen voorkomen”, zegt Tim Weller, CEO van Datto. “Het doel van Datto is om de efficiëntie en groei van deze MSP’s te stimuleren. Dat doen we middels een open omgeving waarin we technologieën bieden met het gebruiksgemak waarvan we weten dat kleinere bedrijven dit nodig hebben, en die MSP’s waarderen, zodat ze hun groeiende klantenbestand kunnen beheren.”

“De energie en kennisdeling op dit evenement ten tijde van de huidige transformatie van de IT-industrie is uitzonderlijk”, zegt Mark Simon, Managing Director EMEA bij Datto. “Een belangrijk uitgangspunt voor Datto is de uitbreiding van het MSP-ecosysteem. Het organiseren van dit evenement gaat hand in hand met onze investering in een sterke partnercommunity in heel Europa.”

Datto heeft verschillende nieuwe producten aangekondigd tijdens het evenement, waaronder de volgende.
  • Cloud Continuity voor pc’s, nu beschikbaar in Europa en Canada. Deze oplossing biedt image-based, alles-in-een business continuity voor pc’s op basis van Datto’s eigen technologie, waarvoor octrooi is aangevraagd. De tool maakt doorlopende back-ups en beschermt kritieke data tegen ransomwareaanvallen, onbedoelde verwijdering en in het geval van verloren of gestolen apparaten. MSP’s kunnen nu een volledig pc-image of individuele files herstellen zonder dat er een lokaal apparaat voor nodig is. Zij hebben toegang tot betrouwbare back-ups en kunnen eenvoudig images virtualiseren in de Datto Cloud.
  • Updates van Datto Networking, waaronder een nieuwe, native integratie met Datto RMM, die ondersteuning van eindgebruikers stroomlijnt door het aantal verschillende beheerportals terug te brengen. Partners kunnen nu eenvoudig performance beoordelen, apparaten in een netwerk identificeren en poorten op afstand beheren vanuit de nieuw ontworpen RMM-interface – allemaal zonder extra kosten.
  • Gebruik van single sign-on (SSO) met Datto RMM biedt MSP’s een centraal punt voor het beheren van RMM-gebruikerstoegang. Door slechts eenmalig te hoeven inloggen, verminderen MSP’s het aantal inlogschermen wanneer zij schakelen tussen Datto-oplossingen. Als onderdeel van Datto’s toewijding om MSP’s te helpen de IT-omgeving van hun klanten te beveiligen, wordt twee-factorauthenticatie (2FA) verplicht voor alle RMM-gebruikers om hun accounts te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Ook wordt een gratis bibliotheek met scriptcomponenten geïntroduceerd voor Datto RMM-gebruikers, met maandelijkse updates en allemaal beschikbaar zonder extra kosten voor Datto RMM-gebruikers.
  • De SIRIS 4-lijn van apparaten voor Business Continuity and Disaster Recovery (BCDR) is nu compleet door de introductie van SIRIS 4 Business. De nieuwe Intel Skylake CPU’s zijn nog krachtiger en het corrigerend geheugen draagt bij aan betrouwbaardere back-ups. Een andere Continuity-update is Recovery Launchpad, een gloednieuw cloudherstelprogramma met een netwerkconfiguratie-interface waarmee MSP’s hun klanten na een calamiteit sneller weer aan het werk krijgen. Nieuw is ook de Universal Backup-ondersteuning voor elk systeem dat op VMware draait, zoals VoIP en beveiligingssystemen. Hierdoor krijgen MSP’s de mogelijkheid niet alleen belangrijke datasystemen van hun klanten te beschermen, maar ook alle andere bedrijfskritische systemen.
  • De nieuwste release van Autotask PSA bevat een nieuwe integratie met Microsoft Active Directory, die automatisch de lijst met contactpersonen in Autotask PSA bijwerkt. Dit zorgt voor meer accurate facturatie en verbeterde beveiliging. De release bevat ook een revisie van de gebruikersinterface van Configuration Items, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd bij het beheren van de talloze soorten apparaten en assets die in kaart worden gebracht met de RMM-tool van de MSP.
  • SaaS-bescherming biedt een nieuw, gestroomlijnd proces voor het onboarden van klanten, waardoor het voor MSP’s makkelijker wordt nieuwe klanten toe te voegen. Ook is uitgebreide ondersteuning aangekondigd voor Microsoft Teams-back-up met inbegrip van Files, Conversations en Calendar.
Om aan de eisen van het Europese mkb te blijven voldoen, werft Datto in Europa doorlopend senior managers en medewerkers, met een speciale focus op Success Teams. Hierdoor kunnen nieuwe MSP-partners de potentie van de technologieën realiseren, hun omzet verbeteren en efficiënt groeien. Datto heeft op dit moment bijna driehonderd medewerkers in dienst, verspreid over acht kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, DACH, Nordics en de Benelux, en blijft op zoek naar nieuw talent. Datto heeft recent een nieuw datacenter in München geopend en breidt zijn kantoren uit naar Kopenhagen voor een sterkere aanwezigheid in de Scandinavische regio.

###

Over Datto
Als ’s werelds toonaangevende leverancier van IT-oplossingen geleverd door managed service providers (MSP’s) gelooft Datto dat er geen limiet zit aan wat kleine en middelgrote bedrijven kunnen bereiken met de juiste technologie. Datto biedt business continuity en disaster recovery, netwerken, businessmanagement en back-up- en synchronisatieoplossingen en heeft daarnaast een uniek ecosysteem van partners gecreëerd. Dit ecosysteem levert Datto-oplossingen aan bedrijven overal ter wereld. Sinds zijn oprichting in 2007 heeft Datto honderden awards in ontvangst mogen nemen voor zijn snelle groei, uitstekende producten, superieure technische support en voor het bevorderen van een fijne werkplek. Het internationale hoofdkantoor van Datto staat in Norwalk, Connecticut (VS). Ook heeft het bedrijf vestigingen in Australië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Nederland, Singapore en het Verenigd Koninkrijk. Bezoek voor meer informatie datto.com
Laatste van Datto  
Datto benoemt Radhesh Menon als nieuwe Chief Product Officer

Datto integreert met Intel®: beheer op afstand op basis van Intel vPro®-technologie

Datto organiseert zijn grootste Europese conferentie voor Managed Service Providers ooit
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

SMS gateway van Spryng: Momenteel een uitkomst voor retailers

Lightspeed introduceert ‘Winkelen op afspraak’ en biedt retailers zekerheid rondom heropening

'Nieuw' kabinet toont vertrouwen techkampioenen

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Rockwell Automation wederom in de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld

WRSTBND's nieuwe contactloze platform ondersteunt op veilige wijze live concerten en evenementen

Zeven op de tien organisaties rapporteert nieuwe security-uitdagingen als gevolg van de pandemie, maar slechts een derde beschouwt cybersecurity als topprioriteit voor 2021

Appronto breidt team flink uit

TP Vision bevestigt: Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

KnowBe4-onderzoek: in organisaties met een goede security-cultuur vertonen medewerkers veiliger gedrag

Een derde werknemers overweegt nieuwe baan als gevolg van pandemie

Micro Focus Universe 2021, High Tech – Low Drama evenement voor 40.000 klanten

Macaw wil Duitse markt verder veroveren en neemt digital agency netzkern over

Caspar Visch nieuwe CFO Global Talk

Maandalert Woningmarkt | maart 2021, Verhuisbewegingen en prijsontwikkeling
Studie: Marketing voor MKB in 2021 – Budgetten, Trends en toekomstige investeringen

Cisco Webex-innovatie doorbreekt taalbarrières met real-time vertaling

Enrise ontwikkelt bakplatform Bakken.nl voor Dr. Oetker

NavInfo zet AIRI in voor AI-ontwikkelingen en -diensten voor autonoom rijden en smart cities

Bakkerij Amstelveld gebruikt AI van Pegamento voor controle op kwaliteit brood

VRR kiest voor Thinkwise enterprise low-code platform om eigen ERP te realiseren

Twee derde van (thuis)werkend Nederland staat weer te popelen om naar kantoor te gaan

Superfood retailer KoRo in zee met Descartes om aan hoge ordervolumes te voldoen

Ictivity behaalt Gold-status bij F-Secure

Citrix® voltooit overname van Wrike

Razer organiseert allereerste Razer DevCon

Leica Geosystems ontwikkelt 3D scanoplossing met Spot-robot

Ruim helft tech-vrouwen zag afgelopen twee jaar gendergelijkheid verbeteren, maar de reis naar gelijkheid is nog niet voorbij

KnowBe4 stelt Jan van Vliet aan als Vice President Rest of Europe

Lexmark voegt nieuwe mfp’s met ondersteuning voor cloud fax toe aan de Lexmark Go Line-serie

O’Neill beschermt volledige IT-omgeving met SentinelOne

CM.com Acquires Dutch Fintech Company PayPlaza

Corporate Finance International ziet fusies, overnames en deelnemingen in de ICT-markt in 2020 een weg vinden
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 133 dagen
Datto contact  

Logo Datto

  +31 20 888 61 00
  EMEApartners@datto.com
  www.datto.com
Datto sociaal  


Datto tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Logo Ictivity
Logo Citrix
Logo Poly
Logo Roche Diabetes Care
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90524 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9808 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers