www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 88 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

Datamanagementleverancier introduceert nieuw licentiemodel voor software

Commvault, leverancier van zakelijke software voor gegevensbeheer in de cloud en op locatie, introduceert verbeteringen van de functionaliteit en gebruikservaring van Commvault Activate™. Dit is de oplossing voor data governance en het verwerven van inzicht in data.

Commvault Activate biedt organisaties verbeterd overzicht op hun data, dringt de risico’s terug en identificeert mogelijkheden voor het optimaliseren van de opslagefficiëntie. Verbeteringen zijn de toevoeging van mechanismen voor bestandstoegang aan File Storage Optimization en nieuwe mogelijkheden voor het redigeren van informatie in Sensitive Data Governance.

Commvault introduceert daarnaast een flexibel licentieplan. Alle componenten van Commvault Activate blijven beschikbaar op basis van een gebruikerslicentie. Organisaties kunnen daarnaast nu ook op flexibele wijze onderdelen van Commvault Activate (File Storage Optimization, Sensitive Data Governance en eDiscovery) aanschaffen op basis van het aantal beheerde terabytes (voor bestanden en VM-data) of per gebruiker (voor e-mail- en Microsoft Office 365-data). De licenties voor Commvault Activate kunnen naar behoefte worden uitgebreid.

“Bedrijven moeten tegenwoordig voorbereid zijn op uiterst complexe problemen rondom compliance, data governance en storage-optimalisatie. Dit is nodig voor het voorkomen van torenhoge boetes als gevolg van overtredingen van de wet- en regelgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming. Dit helpt hen bovendien met het terugdringen van onnodige IT-kosten en het winnen van het vertrouwen van klanten”, zegt Ranga Rajagopalan, vice President Product Management bij Commvault. “Het afgelopen jaar heeft Commvault Activate onze klanten geholpen met het analyseren van hun data. Op basis van de resulterende inzichten hebben ze hun ongestructureerde data geoptimaliseerd, de risico’s rond gevoelige informatie gereduceerd en hun data governance verbeterd. We kunnen nu verder bouwen op dit succes met meer mogelijkheden voor data governance, een vereenvoudigde gebruikservaring en een nieuwe tariefstructuur. Zo wordt het nog eenvoudiger voor klanten om datarisico’s om te zetten in datavoordelen met Commvault Activate.”

Commvault voegt daarnaast Entitlement Management toe aan zijn oplossing Activate File Storage Optimization. Deze component biedt organisaties meer grip op gevoelige en bedrijfskritische informatie. Ze kunnen daarnaast wijzigingen aanbrengen om de toegang tot bestanden in te perken. Verder is de gebruikerservaring van File Storage Optimization gestroomlijnd door het samenvoegen van de dashboards in het Commvault Command Center. Dit zorgt voor eenvoudigere rapportage en beheer. Gebruikers krijgen zo sneller toegang tot de verschillende weergaven tijdens het evalueren van de opslagdistributie en het identificeren van dataduplicatie en verweesde bestanden voor clients of groepen clients.

Als gebruikers bestanden exporteren met Activate Sensitive Data Governance zijn er nu opties beschikbaar voor het redigeren van informatie. Organisaties die verzoeken om inzage in data op basis van de GDPR moeten inwilligen en aan vergelijkbare eisen willen voldoen kunnen deze functie gebruiken voor het redigeren van gevoelige informatie binnen bestanden en e-mailberichten.

De nieuwe flexibele tariefopties zullen vanaf begin november beschikbaar zijn via het wereldwijde partnernetwerk van Commvault.
Laatste van Commvault Systems International BV  
Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

Commvault onthult eenvoudig en lucratief partnerprogramma

Commvault en DMP bundelen krachten in EMEA
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 88 dagen
Commvault Syst.. contact  

Logo Commvault Systems International BV

  +31 30 711 7200
  www.commvault.com
Commvault Syst.. sociaal  


Commvault Syst.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl