www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (228 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Bol.com stimuleert ontwikkeling medewerkers door inzet Studytube

Webwinkel focust op toegankelijkheid L&D

Amsterdam, 21 oktober 2019 – Webwinkel bol.com kiest voor Studytube als centraal leerplatform voor zijn medewerkers. Het bedrijf wil het opleidingsaanbod voor de ruim 1.800 medewerkers naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat het leeraanbod voor alle medewerkers toegankelijk is.

Per januari 2020 kunnen alle medewerkers van bol.com middels het platform van Studytube opleidingen, (interne) trainingen en micro-learnings volgen. Voorheen bood de webwinkel al actief trainingen aan voor medewerkers via interne kanalen. Vanwege de aanhoudende groei van de organisatie en de toenemende focus op Learning & Development (L&D) wil bol.com een schaalbaar en compleet leerplatform inzetten om medewerkers verder te begeleiden in hun ontwikkeling.

“De belangrijkste reden om de samenwerking met Studytube aan te gaan is om enerzijds het vinden en boeken van trainingen te vergemakkelijken voor onze medewerkers en anderzijds de workload achter de schermen te verminderen”, aldus Claartje Jozephs, Manager L&D bij bol.com. “Ons personeelsbestand blijft groeien en we merken dat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van de aangeboden trainingen. Met het leerplatform van Studytube maken we het medewerkers makkelijker om passende trainingen te vinden en te volgen. Maar ook de personalisatie-mogelijkheden en het uitgebreide aanbod van externe opleiders zijn belangrijke redenen voor ons geweest om voor Studytube te kiezen.”

Bol.com zet al langere tijd in op een ‘agile journey’, wat inhoudt dat teams zo autonoom mogelijk werken. Hier voegt het bedrijf nu een professionalisering op het gebied van L&D aan toe. “Ons streven is om van het leerplatform een platform te maken dat gedragen wordt binnen de organisatie. Dat kan als de gebruikerservaring goed is”, aldus Jozephs. “En op dat gebied is Studytube sterk. Het is een platform dat intuïtief werkt en hierdoor worden medewerkers gestimuleerd om op ontdekking te gaan.”

Studytube biedt bol.com een compleet leerplatform waar niet alleen het eigen trainingsaanbod van bol.com wordt opgenomen, maar waar ook de trainingen van externe aanbieders te volgen zijn. “Zo kunnen onze medewerkers continu werken aan hun kennis, soft-skills en doelen, die aansluiten bij hun rol binnen bol.com”, zegt Jozephs.

Na een uitgebreid selectietraject koos bol.com voor Studytube. “Studytube biedt een compleet leerplatform aan waarmee we het leren binnen organisaties optimaal faciliteren en stimuleren”, aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. “Een divers en relevant leeraanbod, een goede gebruikerservaring en het bieden van de juiste expertise en begeleiding staan bij ons voorop – zowel voor de L&D-managers als eindgebruikers. We kijken er naar uit om samen met hen het volledig potentieel van de medewerkers te benutten.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Studytube

Wij willen dat alle werknemers hun volledig potentieel realiseren. Wij faciliteren het leren in organisaties optimaal en nemen belemmeringen weg voor groei en ontwikkeling.

Hiervoor biedt Studytube een leerplatform met toegang tot meer dan 50.000 verschillende leerinterventies. Variërend van microlearnings tot klassikale trainingen bij één van de 1.000 aangesloten opleiders. Zo ingericht dat je als werkgever gemakkelijk kunt bepalen wie wat leert. Volledig digitaal, dus geen administratieve processen.

Het platform is intuïtief en nodigt medewerkers uit om op ontdekking te gaan, naar verschillende leervormen, om samen te werken en elkaar te inspireren. Kortom, alles voor de ontwikkeling onder één dak. Op dit moment maken meer dan 200 organisaties gebruik van Studytube.

www.studytube.nlVoor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Linda van Helden of Tessa Meusen van LEWIS:
Tel: +31 (0)40 235 4600
Email: StudytubeNL@teamlewis.com
Laatste van Studytube B.V.  
Sterke toename in gevolgde online trainingen bij Studytube

Niet-lerende organisatie bestaat over tien jaar niet meer

Bol.com stimuleert ontwikkeling medewerkers door inzet Studytube
Geplaatst:
Verstreken tijd: 228 dagen
Studytube B.V. contact  

Logo Studytube B.V.

  020 - 233 02 17
  info@studytube.nl
  www.studytube.nl
Studytube B.V. sociaal  


Studytube B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl