Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (129 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

HubSpot voegt LinkedIn lead gen-formulieren toe aan gratis HubSpot CRM

Nieuwe mogelijkheid stelt marketeers in staat om lead gen-formulieren te creëren in het gekoppelde HubSpot platform, om gemakkelijker hoge kwaliteit leads te genereren door gerichte advertenties.

Amsterdam - 21 oktober 2019 - HubSpot, het toonaangevende groeiplatform, maakt vandaag bekend dat gebruikers voortaan gratis lead gen-formulieren voor LinkedIn kunnen creëren binnen de gratis HubSpot advertentietool. Deze uitbreiding is een vervolg op de toevoeging van de advertentietool aan het gratis HubSpot CRM in juli van dit jaar, waarmee de mogelijkheden voor bedrijven in de groeifase nog verder worden uitgebreid. Met LinkedIn lead gen-formulieren kunnen marketeers kwalitatieve leads verzamelen uit hun advertenties op LinkedIn door ingevulde formulieren vooraf via het verbonden HubSpot platform klaar te zetten.

Advertenties zijn een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse inbound marketing strategie, maar zijn niet altijd contextueel en soms opdringerig, waardoor ze effectiviteit verliezen. Volgens GlobalWebIndex gebruikt 47% van de internetgebruikers met een adblocker deze omdat ze advertenties ‘irritant en irrelevant’ vinden. Journey-based advertising, een methode waarbij advertenties worden afgestemd op de fase in het aankoopproces waarin het publiek zich bevindt, helpen adverteerders contact te leggen met potentiële klanten door alleen advertenties te laten zien de relevant en behulpzaam zijn. Nu LinkedIn lead gen-formulieren beschikbaar zijn op het alles-in-één platform van HubSpot, kunnen marketeers eenvoudig een journey-based advertentiestrategie opzetten om een klantgerichte advertentie-ervaring leveren aan de doelgroep.

"Advertenties kunnen opdringerig, irrelevant en volledig ineffectief zijn. Of ze kunnen het tegenovergestelde zijn. Door de advertentiestrategie in een CRM onder te brengen en het conversietraject te integreren in LinkedIn, waar de doelgroep zich bevindt, wordt het mogelijk om een betere advertentie-ervaring te leveren aan de doelgroep. Met de introductie van LinkedIn lead gen-formulieren, hoopt HubSpot meer bedrijven de mogelijkheid te bieden om deze ervaring te creëren,” zegt Meghan Keaney Anderson, VP marketing bij HubSpot. “Door HubSpot en LinkedIn samen te gebruiken, kunnen bedrijven het aantal stappen dat kopers moeten doorlopen verminderen en kunnen ze hun eigen ROI verbeteren."

“Alles wat we doen is erop gericht om bedrijven te helpen groeien, daarom hebben we in 2014 besloten om ons eerste gratis product met het CRM te lanceren. We wilden dat mensen eerst de waarde van het product konden zien, voordat ze besloten te kiezen voor een betaalde oplossing. Om dit te laten werken, is het belangrijk dat de waarde propositie gemakkelijk te begrijpen is,” zegt Inken Kuhlmann-Rhinow, Marketing Director EMEA bij HubSpot. “Er zou geen verkoper of dure marketingcampagne nodig moeten zijn om het onder woorden te brengen. Het is een eenvoudige belofte aan de klant. Deze belofte doen we nu aan al onze gebruikers die een van onze gratis Hubs in Service, Marketing of CRM willen gaan gebruiken."

Gebruikers beheren met de HubSpot advertentietool al hun advertenties binnen één systeem, en krijgen daardoor een beter inzicht in de totale klantbeleving. Vanaf vandaag maken ook LinkedIn lead gen-formulieren onderdeel uit van de tool. Dat biedt de volgende mogelijkheden voor gebruikers:
  • Creëren van lead gen-formulieren voor LinkedIn via de HubSpot advertentietool, waarmee leads en klanten kunnen converteren via vooraf opgestelde formulieren zonder dat ze LinkedIn hoeven te verlaten
  • Uitbouwen van gerichte doelgroepen vanuit ieder datapunt binnen het HubSpot CRM, om deze contextuele, behulpzame advertenties te tonen
  • Automatisch synchronisatie van op LinkedIn verzamelde leads met HubSpot, waardoor sales en marketingteams op de juiste wijze kunnen opvolgen
  • Nauwkeurige rapportage van de advertentie-ROI, zodat tijd en geld efficiënt worden ingezet
  • Beheren van advertenties over verschillende platformen zoals LinkedIn, Facebook en Google, allemaal vanaf het alles-in-één platform van HubSpot
  • Combineren van advertentiecampagnes met andere marketingactiviteiten, waaronder e-mailmarketing, automatisering en blogs om zo een volledig beeld te krijgen van de klantbeleving
Bedrijven kunnen direct van start met journey-based advertising door te kijken naar ‘ Look behind the screens’ - een vierdelige videominiserie met uitleg van digitale advertentie-experts van LinkedIn, Facebook, Google en HubSpot.

Voor meer informatie over LinkedIn lead generatie advertenties binnen HubSpot, ga naar https://www.hubspot.com/products/marketing/ads.Bijlagen
101 KB png  LinkedIn Lead Gen Forms.png
41 KB png  LinkedIn Lead Gen Forms 2.pngOver HubSpot
HubSpot is een toonaangevend groeiplatform. Sinds 2006 probeert HubSpot de wereld meer inbound te maken. Vandaag de dag gebruiken meer dan 64.500 klanten in meer dan 100 landen de prijswinnende software, diensten en support van HubSpot voor een transformatie van de manier waarop ze klanten aantrekken, behouden en verwonderen. HubSpot biedt bedrijven met de Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en een krachtig gratis CRM de tools die ze nodig hebben om van klanten fans maken.

HubSpot is door Glassdoor, Fortune, The Boston Globe en The Boston Business Journal aangemerkt als topwerkgever. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Cambridge en heeft verder kantoren in Dublin (EMEA hoofdkantoor), Singapore, Sydney, Tokyo, Berlijn, Parijs, Bogotá en Portsmouth.

Meer informatie over HubSpot is te vinden op www.hubspot.com.

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Naomi van Duin
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: hubspot@yellow-communications.com
www.hubspot.com
Laatste van HubSpot  
HubSpot lanceert nieuw Solutions Partner Program

HubSpot maakt leven enterprise marketeers makkelijker met vernieuwde Marketing Hub Enterprise

HubSpot neemt Belgisch PieSync over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 129 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
HubSpot contact  

Logo HubSpot

HubSpot sociaal  


HubSpot tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo HCC!genealogie
Logo Nuance
Logo Motiv ICT Security
Logo Cisco
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87811 persberichten
- 5616 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7516 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl