www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (26 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

Dit jaar zullen er volgens Strategy Analytics' Connected Computing Devices (CCD) wereldwijd 173,3 miljoen tablets verkocht worden. Dankzij de snelle digitaliseringhebben tablets niet alleen de harten van consumenten gestolen, maar worden ze steeds meer gebruikt in het bedrijfsleven. Een tablet betekent een professionele meerwaarde voor het werk van marktonderzoekers, salesverantwoordelijken, mobiele managers, professionals in de gezondheidszorg en diverse technici die werken op locatie.

In een professionele context moet een tablet echter vaak aan andere criteria voldoen dan voor persoonlijk gebruik van de consument. Daarom bestaan er speciale professionele tablets voor mobiele werknemers. Deze modellen worden vaak overgeslagen bij de selectie, omdat ze duurder en minder aantrekkelijk zijn. Dat is op het eerste oog volkomen te begrijpen, maar op langer termijn niet duurzaam. Wie overweegt om één of meerdere tablets aan te schaffen voor professioneel gebruik, doet er goed aan verder te kijken dan de hype. Dankzij de steeds veranderende gedigitaliseerde wereld, bieden professionele tablets een hoop mogelijkheden voor een breed scala aan bedrijven.

“We zien nog te vaak dat mobiele werknemers moeten werken met hardware die niet geschikt is voor de werkomstandigheden”, aldus Margot Lannoy, Country Manager Benelux van Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe. “Mobiele werknemers werken in uiteenlopende omstandigheden en zij hebben hardware nodig om in deze ruwe omstandigheden goed te kunnen presteren. Wanneer apparatuur niet bestand is tegen wisselende of ruwe werkomstandigheden worden de voordelen van het digitaliseringstraject binnen een korte periode tenietgedaan. Bedrijven doen er goed aan om ook budget te reserveren voor de aanschaf van adequate hardware om optimaal te kunnen profiteren van de efficiëntievoordelen en de verhoogde productiviteit die het digitaliseringsproces met zich meebrengt.”

Aan de hand van onderstaande ja/nee-vragen is gemakkelijk te achterhalen of een consumententablet volstaat voor de beoogde werkactiviteiten. Als het antwoord op de tien onderstaande vragen meer “ja” dan “nee” is, volstaat in principe een consumententablet. Als “nee” in de meerderheid is, heeft uw mobiele medewerker een professionele tablet nodig om zijn/haar activiteiten naar behoren uit te voeren.

1. Blijft de tablet vooral op dezelfde plaats liggen voor gebruik?
73% van de schadegevallen bij consumententablets worden veroorzaakt door stoten en valpartijen (SquareTrade Inc., 2012). Zeven op de tien tablets met schade zaten overigens in een beschermende case.

2. Wordt de tablet vooral binnen gebruikt?
De meeste consumententablets zijn onleesbaar in direct zonlicht en schakelen zich uit als ze te warm of te koud worden. Ook zijn ze maar beperkt bestand bij blootstelling aan water of stof.

3. Wordt de tablet tijdens het werk met blote handen bediend?
Consumententablets maken veelal gebruik van een capacitief scherm dat niet reageert op handschoenen of andere objecten.

4. Kan de tablet zonder dataverbinding nog efficiënt gebruikt worden voor het werk?
Op locatie is de signaalsterkte vaak te zwak voor consumententablets om verbinding te kunnen maken met de backoffice.

5. Heeft de gebruiker voor zijn werk genoeg aan softwaretoepassingen op de tablet zonder aangepaste poorten en slots?
Consumententablets ondersteunen vaak geen barcode scanners, Hi-Res camera’s, USB- en seriële poorten, of SD-kaartslots.

6. Kan de gebruiker ongehinderd doorwerken als de batterij van zijn tablet leeg is op locatie?
De lege batterij van een consumententablet kan niet zomaar vervangen worden door de gebruiker op locatie. Bij professionele tablets kan dat wel.

7. Staat er steeds een back-up van alle data van de tablet op een externe server of in de Cloud?
Het flash RAM-geheugen van een gewone tablet is compact en werkt snel, maar biedt niet dezelfde zekerheid tegen datacorruptie of –verlies als een verwijderbare HDD.

8. Vindt u uw bedrijfsdata voldoende beveiligd met een viercijferige pincode of een visueel patroon?
De beveiligingsopties van een consumententablet zijn niet gelijkwaardig aan mogelijkheden van professionele tablets zoals authenticatie via een digitale vingerafdruk, een smartcard of RFID.

9. Bent u bereid te investeren in de ontwikkeling van een specifieke app voor iOS of Android?
De meeste volwaardige professionele applicaties zijn enkel ready-made te verkrijgen voor de klassieke besturingssystemen.

10. Bent u bereid om uw tablet na twee jaar af te schrijven?
De gemiddelde en algemeen aanvaarde levensduur van een consumententablet is slechts twee jaar.

Ga voor meer informatie over Panasonic Toughbook naar www.toughbook.eu.

Tim van der Kallen
PR Consultant
tim.van.der.kallen@wisse-worldcom.nl
+31(0) 26 4431523

Lisbeth Lashmana
Marketing Manager Benelux
toughbook.benelux@eu.panasonic.com
02 481 03 73

Over Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
Het is ons doel om technologie onzichtbaar te laten werken, zodat bedrijven succes kunnen hebben.We zijn van mening dat technologie gewoon moet werken. Dat bedrijven succesvol kunnen zijn als ze zich op hun klanten kunnen concentreren en erop kunnen vertrouwen dat alle technologieën, die hun werkzaamheden ondersteunen, in harmonie werken. Daarom streven wij ernaar producten en oplossingen te ontwikkelen die zo zijn afgestemd op de manier waarop onze klanten werken, dat zij bijna onzichtbaar zijn. Het zijn werkpaarden die op de achtergrond het succes van het bedrijf mogelijk maken.

PSCEU bestaat uit zes divisies:
  • Broadcast & ProAVbiedt u de vrijheid uw verhaal te vertellen met hoogwaardige producten en oplossingen die een soepele werking en buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen in een assortiment op afstand bedienbare camera's, switchers, studiocamera's en ENG P2HD. De VariCam-modellen uit het assortiment filmcamera's en de EVA1 zijn geschikt voor true 4K en HDR (High Dynamic Range), waardoor ze de ideale oplossing zijn voor de productie van film, televisie, documentaires en live evenementen.
  • Communication Solutionsbiedt ’s werelds meest toonaangevende telefoonsystemen, SIP-eindapparatuur en professionele "netwerkscanners" die ervoor zorgen dat u zich volledig op de communicatie kan richten in plaats van op de verbinding.
  • Panasonic Mobile Solutions Business Division Europehelpt mobiele professionals productiever te werken met zijn assortiment rugged Toughbook-notebooks, tablets voor bedrijven, handheld-apparaten en elektronische Point-of-Sales (EPOS)-systemen. Als Europese marktleider had Panasonic in 2018 een omzetaandeel van 48% voor rugged en duurzame notebooks en tablets (VDC Research, maart 2019).
  • Industrial Medical Visionvervaardigt toepassingen voor verschillende sectoren, zoals geneeskunde, biowetenschappen, ProAV en de industrie. Het productportfolio bevat volledige en OEM-camerasystemen die het mogelijk maken te zien wat onzichtbaar is.
  • Security Solutionskan dankzij jarenlange ervaring kwalitatief hoogwaardig CCTV-materiaal leveren dat als bewijsmateriaal kan worden gebruikt. De systemen zorgen voor optimale afbeeldingskwaliteit, ongeacht de omgevingsfactoren, dankzij de buitengewoon betrouwbare, geavanceerde technologie van onze camera's en opnamesystemen en zorgen ervoor dat u zich veilig kunt voelen.
  • Visual System Solutionsbiedt het meest uitgebreide assortiment professionele schermen en projectoren, en biedt professionals in de audiovisuele sector de vrijheid die zij nodig hebben om te creëren. De divisie domineert de Europese markt voor projectoren met een hoge helderheid met een omzetaandeel van 39% (Futuresource >5klm boekjaar 2017, 3e kwartaal, excl. 4K & digitale cinema).
Over Panasonic
Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Het bedrijf, dat in 2018 100 jaar bestond, heeft zich internationaal uitgebreid tot een conglomeraat met wereldwijd 582 dochterondernemingen en 87 gelieerde ondernemingen, met een totale netto-omzet van 62,5 miljard euro in het boekjaar dat afliep op 31 maart 2019. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.
Tags bij dit bericht  
Eerder van Panasonic  
25 okt 2019 Specialistische hardware verhoogt rendement digitalisering

18 okt 2019 10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

10 sep 2019 Panasonic Toughbook 55: Eerste semi-robuuste modulaire notebook
Persberichten van woensdag 13 november 2019  
Citrix benoemt Bronwyn Hastings tot Senior Vice President van het wereldwijde verkoopkanaal en ecosysteem

Sartorius verbetert leverbetrouwbaarheid en klantervaring met Celonis Process Mining

Interxion stelt Hans Horn aan als Manager Channel & New Business Nederland

KnowBe4 lanceert nieuw partnerprogramma en partnerportaal

Grote organisaties in EMEA kiezen voor Workday Human Capital Management om hun zakelijke activiteiten te transformeren

Grote organisaties in EMEA kiezen voor Workday Financial Management

Dataplace neemt Datacenter Nedzone over 

ICT-Partners West vestigt zich in Hoofddorp

Sitecore gebruikt de kracht van AI voor het automatiseren van personalisering op schaal

Dell Technologies On Demand biedt op gebruik gebaseerde en as-a-service-modellen

Dell Technologies zet stap naar autonome infrastructuur met Dell EMC PowerOne

Dell Technologies stelt zich nieuwe doelen voor maatschappelijke verandering in 2030

Op 1 januari gaat nieuw btw-identificatienummer in

Helft consumenten verwacht in 2024 meeste online aankopen via mobiel te doen
NEG-ITSolutions, HP Gold Services Partner of the Year

Nieuwe devolo Magic 2 LAN triple: snelste Powerline-adapter met drie Gigabit LAN-poorten

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

Cisco Meraki vereenvoudigt netwerkbeveiliging voor het mkb

Pure Storage versterkt innovatiecommitment met opening R&D-faciliteit in Praag

Global Knowledge neemt Hodac Training B.V. over

Team Dimension Data wordt NTT Pro Cycling

Sitecore presenteert SaaS-strategie en kondigt op Symposium 2019 updates aan voor Experience Platform en Content Hub

Women in the Boardroom-rapport: vrouwen nemen slechts 16,9 procent van bestuursfuncties wereldwijd in

Hilversum klaar voor Gigabit-internet
Geplaatst:
Verstreken tijd: 26 dagen
Panasonic contact  
Logo Panasonic
  073-6402802
  info@panasonic.nl
  www.panasonic.nl
Panasonic sociaal  
Panasonic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Citrix
Logo Interxion
Logo KnowBe4
Logo Workday
Logo Workday
Logo Sitecore
Logo devolo
Logo myBrand
Logo Cisco
Logo Pure Storage
Logo NTT Ltd.
Logo Sitecore
Logo Box Netherlands
Logo SER Group
Logo ZyXEL
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87067 persberichten
- 5549 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6628 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nl