www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 5 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Samen met Dell EMC is de oplossing voor campusnetwerken ontwikkeld

Californië, 17 oktober 2019Cumulus Networks, innovatieleider op het gebied van open, moderne en schaalbare netwerken, maakt de beschikbaarheid bekend van Cumulus Linux en NetQ. Deze oplossingen maken het mogelijk om de voordelen van open en gedesaggregeerde netwerken uit te breiden van datacenters naar campusnetwerken op basis van één fabric. Door gebruik te maken van een open netwerktechnologie neemt de complexiteit af, wordt het netwerkbeheer vereenvoudigt en neemt de betrouwbaarheid en de prestaties van het netwerk toe.  
 
Samenwerking met Dell EMC
Campusnetwerken hebben te lijden onder complexiteit, legacy architecturen en legio onnodige functies. Cumulus Networks past een open, moderne en gedesaggregeerde aanpak toe op campusnetwerken op basis van een oplossing die het samen met Dell EMC heeft ontwikkeld. Door het bundelen van hun krachten zijn Cumulus Networks en Dell EMC in staat om de architecturen van campusnetwerken te vereenvoudigen, een uniform beheermodel aan te bieden, het beheer te stroomlijnen met automatisering en orchestration en de OpEx te reduceren. Dat laatste is mogelijk door het terugdringen van de gemiddelde oplossingstijd en een einde te maken aan de noodzaak van het verlengen van dure ondersteuningscontracten met legacy leveranciers. 
 
“Om gelijke pas te kunnen houden met de ontwikkelingen rond multicloudomgevingen wordt de complete IT-infrastructuur, van de netwerkrand tot het core-netwerk en de cloud, gemigreerd naar open, geautomatiseerde en softwaregedefinieerde oplossingen”, zegt Drew Schulke, vice president Product Management bij Dell EMC Networking. “Door Cumulus Linux op de Dell EMC PowerSwitch-hardware te laten draaien kunnen onze gezamenlijke klanten beschikken over nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van moderne, schaalbare, flexibele en efficiënte campusnetwerken.”  
 
"De voordelen van open netwerktechnologie worden door steeds meer organisaties in Nederland overwogen en geadopteerd", zegt Robby van Roosmalen, Sales Director Nederland bij Cumulus Networks. “Ik ben verheugd om onze propositie van het Datacenter uit te breiden naar de Campus en daarmee één Linux Networkbesturingssysteem te bieden dat in beide gevallen kan worden gebruikt. Dit houdt in dat de bestaande (Cumulus) Linux-kennis verder wordt benut en de bestaande automatisering tools en -methodieken (van Server, Datacenter tot Campus) hergebruikt worden. Dit resulteert in een drastische vermindering van de operationele druk en zorgt voor meer controle over het volledige netwerk. " 
 
Naturalis en Cumulus Networks 
“Naturalis is een instituut dat zich bezighoudt met biodiversiteit. Dat betekent dat onze IT-afdeling ondersteuning moet bieden voor een divers scala aan bedrijfsprocessen. Daarom was het voor ons van cruciaal belang om te kiezen voor een zo simpel en flexibel mogelijke netwerkoplossing. Met Cumulus hebben we een DevOps-aanpak kunnen toepassen op de implementatie en het beheer van ons netwerk”, zegt David Heijkamp, hoofd IT bij Naturalis. “Dankzij Cumulus kunnen we de bewakings- en automatiseringstools die we van ons datacenter kennen nu ook inzetten voor het campusnetwerk. We introduceerden deze technologie op hetzelfde moment dat we een nieuw museum bouwden. Het was een opgave om het netwerk in een bijzonder kort tijdsbestek in te richten, en Cumulus leverde een cruciale bijdrage aan het succes van deze implementatie. We konden simpelweg de bekende werkende code op de switches toepassen en er een bak koffie bij pakken. Twintig minuten later was alles klaar! Cumulus Linux heeft voor een positieve verandering binnen onze IT-afdeling gezorgd en maakt ons werk rond het campusnetwerk er een stuk eenvoudiger op."  
 
Er is een scala essentiële functies per direct beschikbaar, zoals 802.1x voor authenticatie en security, automation en Power over Ethernet (PoE). Kijk voor de complete lijst op de website. Voor meer informatie over de samenwerking tussen Naturalis en Cumulus Networks, klik hier.  
 


Over Robby van Roosmalen
Robby van Roosmalen is sinds juni 2019 aangesteld als Sales Director Nederland en Oost-Europa bij Cumulus Networks. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Op dit moment focust hij zich voornamelijk op het uitbreiden van de zakelijke klanten en het opbouwen van een solide partnerkanaal. Van Roosmalen heeft uitgebreide ervaring in verkoop en marketing in het verkoop- en resellerkanaal. Voordat hij bij Cumulus Networks kwam werken, was hij werkzaam bij meer dan 3 jaar bij Zerto als Enterprise Account Manager. Hiervoor had hij commerciële functies bij AnylinQ en NetApp. 
 
Over Cumulus Networks
Cumulus Networks levert netwerksoftware voor het ontwerpen, beheren en exploiteren van moderne datacenters en campusnetwerken die simpel, open, flexibel, veerkrachtig en schaalbaar zijn. Cumulus Linux is de enige open netwerksoftware waarmee organisaties op betaalbare en efficiënte wijze een netwerk kunnen ontwikkelen en beheren zoals ’s werelds grootste exploitanten van datacenters en campusnetwerken dat doen. Dit is mogelijk door het ontsluiten van vertical network stacks. In combinatie met Cumulus NetQ, een uiterst schaalbare reeks van tools voor netwerkbeheer, kunnen organisaties de implementatie van open netwerken bespoedigen en de gemiddelde oplossingstijd verkorten. Cumulus Networks heeft wereldwijd meer dan 1.800 klanten en heeft durfkapitaal ontvangen van onder meer Andreessen Horowitz, Battery Ventures, Sequoia Capital, Telstra Ventures, Peter Wagner en vier van de oorspronkelijke oprichters van VMware. Ga voor meer informatie naar www.cumulusnetworks.com   
 
Meer informatie:
Marcommit
Juul Klaassen
cumulus@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730
Laatste van Cumulus Networks  
SURFsara ziet werkzaamheden vereenvoudigen na implementatie Cumulus Linux

Cumulus Networks voegt Lifecycle Management toe aan NetQ

Cumulus Networks, Dell Technologies en de Nationale Politie bundelen krachten om agenten op straat met real-time data te wapenen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 5 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Cumulus Networ.. contact  

Logo Cumulus Networks

Cumulus Networ.. sociaal  


Cumulus Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo NetApp
Logo Shippeo
Logo XPLUS
Logo Arcserve
Logo NLdigital
Logo Luzac
Logo Enable-U
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo myBrand
Logo Unit4
Logo Nextmoves
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89534 persberichten
- 5810 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8916 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers