Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2498 volgen @ICTberichten
Datum: (232 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Samen met Dell EMC is de oplossing voor campusnetwerken ontwikkeld

Californië, 17 oktober 2019Cumulus Networks, innovatieleider op het gebied van open, moderne en schaalbare netwerken, maakt de beschikbaarheid bekend van Cumulus Linux en NetQ. Deze oplossingen maken het mogelijk om de voordelen van open en gedesaggregeerde netwerken uit te breiden van datacenters naar campusnetwerken op basis van één fabric. Door gebruik te maken van een open netwerktechnologie neemt de complexiteit af, wordt het netwerkbeheer vereenvoudigt en neemt de betrouwbaarheid en de prestaties van het netwerk toe.  
 
Samenwerking met Dell EMC
Campusnetwerken hebben te lijden onder complexiteit, legacy architecturen en legio onnodige functies. Cumulus Networks past een open, moderne en gedesaggregeerde aanpak toe op campusnetwerken op basis van een oplossing die het samen met Dell EMC heeft ontwikkeld. Door het bundelen van hun krachten zijn Cumulus Networks en Dell EMC in staat om de architecturen van campusnetwerken te vereenvoudigen, een uniform beheermodel aan te bieden, het beheer te stroomlijnen met automatisering en orchestration en de OpEx te reduceren. Dat laatste is mogelijk door het terugdringen van de gemiddelde oplossingstijd en een einde te maken aan de noodzaak van het verlengen van dure ondersteuningscontracten met legacy leveranciers. 
 
“Om gelijke pas te kunnen houden met de ontwikkelingen rond multicloudomgevingen wordt de complete IT-infrastructuur, van de netwerkrand tot het core-netwerk en de cloud, gemigreerd naar open, geautomatiseerde en softwaregedefinieerde oplossingen”, zegt Drew Schulke, vice president Product Management bij Dell EMC Networking. “Door Cumulus Linux op de Dell EMC PowerSwitch-hardware te laten draaien kunnen onze gezamenlijke klanten beschikken over nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van moderne, schaalbare, flexibele en efficiënte campusnetwerken.”  
 
"De voordelen van open netwerktechnologie worden door steeds meer organisaties in Nederland overwogen en geadopteerd", zegt Robby van Roosmalen, Sales Director Nederland bij Cumulus Networks. “Ik ben verheugd om onze propositie van het Datacenter uit te breiden naar de Campus en daarmee één Linux Networkbesturingssysteem te bieden dat in beide gevallen kan worden gebruikt. Dit houdt in dat de bestaande (Cumulus) Linux-kennis verder wordt benut en de bestaande automatisering tools en -methodieken (van Server, Datacenter tot Campus) hergebruikt worden. Dit resulteert in een drastische vermindering van de operationele druk en zorgt voor meer controle over het volledige netwerk. " 
 
Naturalis en Cumulus Networks 
“Naturalis is een instituut dat zich bezighoudt met biodiversiteit. Dat betekent dat onze IT-afdeling ondersteuning moet bieden voor een divers scala aan bedrijfsprocessen. Daarom was het voor ons van cruciaal belang om te kiezen voor een zo simpel en flexibel mogelijke netwerkoplossing. Met Cumulus hebben we een DevOps-aanpak kunnen toepassen op de implementatie en het beheer van ons netwerk”, zegt David Heijkamp, hoofd IT bij Naturalis. “Dankzij Cumulus kunnen we de bewakings- en automatiseringstools die we van ons datacenter kennen nu ook inzetten voor het campusnetwerk. We introduceerden deze technologie op hetzelfde moment dat we een nieuw museum bouwden. Het was een opgave om het netwerk in een bijzonder kort tijdsbestek in te richten, en Cumulus leverde een cruciale bijdrage aan het succes van deze implementatie. We konden simpelweg de bekende werkende code op de switches toepassen en er een bak koffie bij pakken. Twintig minuten later was alles klaar! Cumulus Linux heeft voor een positieve verandering binnen onze IT-afdeling gezorgd en maakt ons werk rond het campusnetwerk er een stuk eenvoudiger op."  
 
Er is een scala essentiële functies per direct beschikbaar, zoals 802.1x voor authenticatie en security, automation en Power over Ethernet (PoE). Kijk voor de complete lijst op de website. Voor meer informatie over de samenwerking tussen Naturalis en Cumulus Networks, klik hier.  
 


Over Robby van Roosmalen
Robby van Roosmalen is sinds juni 2019 aangesteld als Sales Director Nederland en Oost-Europa bij Cumulus Networks. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Op dit moment focust hij zich voornamelijk op het uitbreiden van de zakelijke klanten en het opbouwen van een solide partnerkanaal. Van Roosmalen heeft uitgebreide ervaring in verkoop en marketing in het verkoop- en resellerkanaal. Voordat hij bij Cumulus Networks kwam werken, was hij werkzaam bij meer dan 3 jaar bij Zerto als Enterprise Account Manager. Hiervoor had hij commerciële functies bij AnylinQ en NetApp. 
 
Over Cumulus Networks
Cumulus Networks levert netwerksoftware voor het ontwerpen, beheren en exploiteren van moderne datacenters en campusnetwerken die simpel, open, flexibel, veerkrachtig en schaalbaar zijn. Cumulus Linux is de enige open netwerksoftware waarmee organisaties op betaalbare en efficiënte wijze een netwerk kunnen ontwikkelen en beheren zoals ’s werelds grootste exploitanten van datacenters en campusnetwerken dat doen. Dit is mogelijk door het ontsluiten van vertical network stacks. In combinatie met Cumulus NetQ, een uiterst schaalbare reeks van tools voor netwerkbeheer, kunnen organisaties de implementatie van open netwerken bespoedigen en de gemiddelde oplossingstijd verkorten. Cumulus Networks heeft wereldwijd meer dan 1.800 klanten en heeft durfkapitaal ontvangen van onder meer Andreessen Horowitz, Battery Ventures, Sequoia Capital, Telstra Ventures, Peter Wagner en vier van de oorspronkelijke oprichters van VMware. Ga voor meer informatie naar www.cumulusnetworks.com   
 
Meer informatie:
Marcommit
Juul Klaassen
cumulus@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730
Laatste van Cumulus Networks  
SURFsara ziet werkzaamheden vereenvoudigen na implementatie Cumulus Linux

Cumulus Networks voegt Lifecycle Management toe aan NetQ

Cumulus Networks, Dell Technologies en de Nationale Politie bundelen krachten om agenten op straat met real-time data te wapenen
Luminis al 10 jaar lang IT-partner van The Learning Network

Snowflake kondigt nieuwe fase van samenwerking met Salesforce aan om zakelijke transformaties van klanten met data te versterken

Snowflake onthult de Data Cloud, zodat organisaties kunnen verbinden, samenwerken en waarde kunnen toevoegen met data

NetApp Reports Fourth Quarter and Fiscal Year 2020 Results

Databricks verwelkomt Paul Leventis als nieuwe Senior Director Software Engineering & Site Lead

Voor driekwart van de finance professionals is datagedreven bedrijfsvoering een meerjarenplan

Razer zet de gaming-community aan het werk in de strijd tegen COVID-19

Accon avm vervangt 1100 mobiele telefoons voor Nokia smartphones omwille van veiligere bedrijfscommunicatie

Bereidheid tot volgen van opleiding binnen de zorgsector groot

Derde werknemers vermoedt dat collega’s bewust sjoemelen met declaraties

Onderzoek Proofpoint: 72% van de Nederlandse bedrijven kampte afgelopen jaar met minstens één cyberaanval
Staples introduceert 'Plan C' en helpt organisaties bij de veilige terugkeer naar de werkplek en met aanpassingen aan ´het nieuwe normaal´

Panasonic produceert prototype beademingsapparatuur voor COVID-19 patiënten

Bynder neemt video-creatie en distributie platform We Adapt over

Poly introduceert Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms voor slimme, eenvoudige en consistente samenwerking

Nutanix autoriseert Arrow Electronics als officieel opleider

Netwerkbeheerders spelen sleutelrol in creatie omzet uit nieuwe diensten voor edge-computing

Ruim helft Nederlanders heeft vriendschappelijke band met collega’s

Pega introduceert Pega Process Fabric - het 'platform voor platforms' dat taken tussen enterprise systemen stroomlijnt

Dataiku en Snowflake sluiten partnership voor cloud enterprise AI-oplossingen

Capgemini en Audi starten nieuwe joint venture XL2

Lineas stapt over op endpoint-bescherming van SentinelOne

VMware introduceert elastische infrastructuur voor AI/ML-applicaties met VMware vSphere 7

Dedrone en BlackBerry werken samen tegen ongeautoriseerde droneactiviteiten

Trendship wil lef en ondernemerschap tonen

Thierry Delaporte nieuwe CEO & Managing Director Wipro

Dell Technologies versnelt inzet van AI in public en private clouds

LANCOM LW-600: nieuw Wi-Fi 6 access point met rookmelder-design

Nieuws! Serie interviews met de beste ‘Digital Transformers’ in de markt

Plus500 gaat partnerschap aan met BSC Young Boys, kampioen van de Zwitserse Super League

Hybride voordeel met de nieuwe Razer Ornata V2

Matrix42 helpt zorgpersoneel op COVID-19-afdelingen door licenties te schenken voor video call devices
Geplaatst:
Verstreken tijd: 232 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Cumulus Networ.. contact  

Logo Cumulus Networks

Cumulus Networ.. sociaal  


Cumulus Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88531 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8142 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl