www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 158 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Naadloze koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

Verbeterde klantenservice en sales support

Amsterdam/Berlijn, 17 oktober 2019 - - Doxis4 SmartBridge voor Salesforce vormt de brug tussen Enterprise Content Management (ECM) en Customer Relationship Management (CRM). Dankzij intuïtief gekoppelde gegevens en documenten maakt de SER-oplossing het voor Salesforce-gebruikers mogelijk hun klanten een volledig spectrum van diensten te bieden. Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van documentatie en compliance geven de klant met name op het gebied van service een voorsprong ten opzichte van de concurrentie.

De nieuwe connector van het Doxis4-platform maakt alle documenten die relevant zijn voor de klantenservice klaar om op te volgen. Dit geldt ook voor e-mails, facturen, leveringsbonnen en informatie vanuit andere bedrijfstoepassingen die buiten Salesforce worden gegenereerd. Dit geeft organisaties een totaalbeeld (‘360-graden’ beeld) van de klant.

Het leveren van uitgebreide support aan klanten gaat vaak samen met veel administratief werk. Medewerkers vertrouwen voor het vastleggen van hun activiteiten meestal op een CRM-oplossing. Maar al die correspondentie en documenten - zoals contracten, voorstellen of facturen - moeten ook worden beheerd. Een ECM-systeem is dan een essentiële uitbreiding. Het brengt alle relevante informatie over een klant op een praktische en juridisch conforme manier samen. Hierdoor is het handmatig verzamelen van alle klantinformatie, wat tijdrovend en complex is, niet langer nodig.

“Dankzij de connector is het dagelijks werk voor verkoop- en klantenserviceteams eenvoudiger en behalen ze een voorsprong op de concurrentie”, zegt Morad Rhlid, Managing Director van SER Solutions International GmbH. “Wanneer beide systemen met elkaar zijn geïntegreerd, kan alle informatie optimaal worden gebruikt zonder dat de medewerker hoeft te schakelen tussen verschillende applicaties. Ze kunnen nu sneller op klanten reageren; service is holistischer georganiseerd en dus beter. Zelfs werknemers zonder Salesforce-toegang kunnen documenten van Salesforce ophalen via Doxis4, waardoor de oude informatiesilo’s verdwijnen. Het stroomlijnt de samenwerking tussen afdelingen en maakt processen efficiënter.”

“Doxis4 SmartBridge voor Salesforce integreert beide systemen volledig met elkaar. Het levert gestructureerd alle informatie vanuit Doxis4 in de Salesforce-interface. De Salesforce gegevenssets, zoals accounts, opportunities, contactpersonen of leads, kunnen worden gesynchroniseerd met de bijbehorende eFiles in Doxis4. Omgekeerd reageert Doxis4 automatisch wanneer er updates in Salesforce zijn. Bijvoorbeeld wanneer er in Salesforce nieuwe items worden toegevoegd of een nieuw contact wordt geregistreerd, dan maakt Doxis4 automatisch een nieuwe map aan.”

"Met Doxis4 SmartBridge voor Salesforce hebben organisaties een volledig overzicht van alle informatie die is gegenereerd in een zakelijke relatie met klanten en prospects. Een ander voordeel is dat alle Salesforce-documenten compliant en auditbestendig worden opgeslagen in hun zakelijke context. Het systeem herkent en beveiligt ook alle relevante gegevens in het kader van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming", aldus Rhlid.

Over SER Group
SER is een toonaangevende leverancier in de enterprise content management markt. Met meer dan 2.000 projecten werken dagelijks meer dan een miljoen gebruikers met enterprise content management-oplossingen van SER. Al bijna 35 jaar ondersteunt SER middelgrote bedrijven, de publieke sector en organisaties uit tal van industrieën met zijn krachtige ECM-software en in-house professional services. Met een team van ongeveer 550 medewerkers is de SER Group actief op 22 locaties wereldwijd. Meer informatie: www.ser-solutions.com.

Redactionele informatie
Influx PR & Communicatie – Margienke Smit, telefoon: 055 3663034 of e-mail: info@influx-pr.com
Laatste van SER Group  
SER Group stelt kosteloos pragmatische Doxis4 Universal Workspace SaaS-oplossing beschikbaar

SER Software Technology behaalt ISO 9001 certificering

SER Group voor het tweede achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Challenger in Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 158 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
SER Group contact  

Logo SER Group

  +31 20 45 09 195
  info@ser-solutions.nl
  www.ser-solutions.nl
SER Group sociaal  


SER Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers