www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.com
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (173 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NTT Netherlands uitgeroepen tot Cisco Customer Experience Partner of the Year en Software Partner of the Year

Awards onderschrijven belang van customer experience voor Cisco-partner

Barneveld, 16 oktober 2019 – NTT Netherlands, global systems integrator en managed services provider, is bekroond met zowel een Cisco Customer Experience Partner of the Year-award als een Software Partner of the Year-award. Deze awards worden ieder jaar uitgereikt door Cisco in Nederland aan partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

De Customer Experience Partner of the Year-award ontvangt NTT Netherlands vanwege het succesvol inzetten van een team van Client Succes Managers, die klanten ondersteunen om de waarde van de afgenomen diensten te maximaliseren. Bovendien realiseerde NTT Netherlands een omzetgroei in Cisco-services van 91 procent jaar over jaar. Daarnaast heeft NTT Netherlands een dedicated team opgesteld voor het zelfstandig positioneren, verkopen en ondersteunen van software- en recurring-oplossingen. Hiermee beschikt de organisatie over eigen resources voor codering en automatisering om haar klanten te ondersteunen bij het bouwen van dashboards en het automatiseren van processen met behulp van de beschikbare Cisco API’s.

Jeroen van Hamersveld, managing director van NTT Netherlands: “De beweging van hardware naar software gebaseerde functionaliteit is voor klanten geen vrijblijvende zaak. Iedere organisatie die Cisco-technologie gebruikt, zal daarom de overstap moeten maken naar licentiebeheer. Dat vraagt een grondige voorbereiding en het maken van de juiste keuzes. Om optimaal aan de slag te gaan en te profiteren van alle voordelen die het nieuwe model te bieden heeft is het de rol van de IT systems integrator en Managed services provider om klanten hierbij te ondersteunen. Deze awards zijn een bevestiging dat wij onze klanten op de juiste wijze in deze ontwikkeling ondersteunen.”

Noot voor de redactie:

Over Cisco
Cisco (Nasdaq: CSCO) is wereldwijd leider in technologie en zorgt er sinds 1984 voor dat het internet werkt. De mensen, producten en partners helpen de maatschappij om veilig verbinding te maken en de digitale kansen van morgen vandaag al te benutten. Ga voor meer informatie naar cisco.com of volg @Cisco op Twitter.

Over NTT
NTT is een toonaangevende global technology services provider.
Wij zijn ervan overtuigd dat we samen ambitieuze doelen kunnen bereiken. We hebben de expertise van 28 bedrijven gebundeld tot één toonaangevende leverancier van technology services.

We werken met organisaties over de hele wereld om via slimme technologie-oplossingen resultaat te bereiken. Voor ons betekent slim data-gedreven, verbonden, digitaal en veilig. Als wereldwijde leverancier van technology services hebben wij 40.000 mensen in dienst. Op die manier zijn we waar onze klanten zich ook bevinden, verspreid over 57 landen. Door samen te werken, leveren we duurzame resultaten voor jouw bedrijf en de wereld om ons heen. Innovatie zit in ons DNA. Dat maakt ons anders. Met de technologieën die we integreren en de services die we over de hele wereld leveren, zetten we stappen, stellen we de status quo op de proef en gaan we tot het uiterste. Together we enable a connected future.Ga voor meer informatie naar www.global.ntt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 173 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
NTT Ltd. contact  

Logo NTT Ltd.

  +44 203 936 0400
  hello.global.ntt
NTT Ltd. sociaal  


NTT Ltd. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau