www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (310 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Nuance Gatekeeper zet AI-gedreven security en biometrie in om wereldwijd fraudeprobleem aan te pakken

De cloudoplossing bevat onder meer de toonaangevende biometrische technologie van Nuance die jaarlijks meer dan 1 miljard klanten identificeert op digitale- en spraakkanalen

Amsterdam, 3 oktober 2019 - Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN), marktleider op het gebied van oplossingen voor conversationele AI, kondigt vandaag Nuance Gatekeeper aan, ’s werelds meest geavanceerde oplossing voor biometrische authenticatie en fraudedetectie. Gatekeeper is beschikbaar als een volledig schaalbare cloudoplossing, die organisaties in staat stelt de identiteit van klanten vast te stellen en mogelijke fraudeurs te detecteren via spraak- en tekstkanalen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een uitzonderlijke verzameling kenmerken en eigenschappen van een individu.

Nu datalekken aan de orde van de dag zijn en gebruikersnamen en wachtwoorden steeds vaker online worden gedeeld, is het voor fraudeurs steeds makkelijker om toegang te krijgen tot een groot deel van de persoonlijke informatie van een individu. Traditionele beveiligingsmethoden die gebruikmaken van dit soort privégegevens, worden hierdoor buitenspel gezet. Uit een recent onderzoek van Nuance blijkt dat 1 op de 4 mensen in de afgelopen 12 maanden slachtoffer is geworden van fraude door wachtwoorden, waarbij gemiddeld $2000 werd buitgemaakt.

“Met behulp van biometrie zijn we in staat individuele gebruikers te beschermen op basis van wie ze daadwerkelijk zijn, in plaats van op basis van de kennis waarover ze beschikken. Wanneer iemand wordt gehackt, zijn deze biometrische templates veel minder waardevol dan opgeslagen wachtwoorden, omdat ze vrijwel onmogelijk te reproduceren zijn,” zegt Dan Miller, Lead Analyst bij Opus Research. “Organisaties van elke omvang zoeken manieren om fraudeurs voor te blijven. Veel van deze organisaties vinden security-oplossingen op cloudbasis het meest interessant, omdat deze toegankelijk en schaalbaar zijn en realtime updates mogelijk maken, waardoor ook de nieuwste fraudebestrijdingsalgoritmes worden toegepast.”

Opus Research heeft Nuance uitgeroepen tot onbetwiste marktleider op het gebied van toonaangevende biometrische technologie. Met Gatekeeper maakt Nuance deze technologie beschikbaar voor organisaties van elke omvang, om klanten op welk kanaal dan ook veilig en snel te kunnen identificeren. Bovendien stelt Gatekeeper, geavanceerder dan elke eerdere versie van de Nuance Security Suite, organisaties in staat om security op het hoogste niveau te combineren met klantgemak in een toekomstbestendig implementatiemodel. Een overzicht van de belangrijkste updates:
  • Een platform op cloudbasis dat eenvoudig uit te rollen is in de cloud en op locatie.
  • De Nuance Lightning Engine™, de snelste AI-gedreven engine voor stembiometrie op de markt, die slechts een halve seconde audiomateriaal nodig heeft om een gebruiker te identificeren en het klantcontact te personaliseren.
  • Nuance ConversationPrint™, dat nieuwe AI-technieken gebruikt om een gepersonaliseerd model vast te stellen van hoe we typen of spreken. Dit systeem spoort mogelijke fraude op aan de hand van zinsbouw, grammatica en woordenschat.
  • Gedragsbiometrie, waarbij modellen worden gebouwd op basis van uniek gebruikersgedrag, zoals de manier waarop men een toetsenbord gebruikt, de muis beweegt of swipet op een touchscreen. Als dit gedragsmodel niet overeenkomt met dat van een geregistreerd individu, bijvoorbeeld wanneer een fraudeur een chatsessie hackt, kan Gatekeeper de verdachte activiteit markeren en naar een fraudespecialist escaleren.
  • Flexibele integratie met cloud- en legacy-infrastructuren.
Gatekeeper maakt gebruik van een moderne architectuur op cloudbasis, waardoor het programma betrouwbaar en veilig is. De oplossing is bovendien dynamisch schaalbaar en wordt continu verbeterd, waardoor organisaties altijd enkele stappen voor kunnen blijven op fraudeurs. Gatekeeper wordt gelanceerd aan de vooravond van de aankondiging van een uitbreiding van het Intelligent Engagement Platform van Nuance, waarmee organisaties de beschikking krijgen over de bouwstenen voor security en biometrie voor authenticatie en fraudedetectie.

“Biometrie is de identificatiemethode van de toekomt, en is wat ons betreft de heilige graal voor organisaties die hun beveiliging willen verbeteren zonder in te leveren op de klantbeleving,” aldus Brett Beranek, General Manager Security Business, Nuance Enterprise Division. “Met Gatekeeper bieden we organisaties, van groot tot klein, geavanceerde security-lagen door AI op de voorgrond te plaatsen en traditionele biometrie te combineren met nieuwe technologie. En dat allemaal in de cloud.”

De technologie van Nuance wordt vandaag de dag gebruikt door meer dan de helft van ’s werelds grootste financiële instellingen, en door 8 van de 10 grootste telecombedrijven wereldwijd. Meer dan 400 miljoen klanten voltooien jaarlijks meer dan 8 miljard succesvolle authenticaties door gebruik te maken van Nuance biometrie, en bedrijven hebben meer dan 2 miljard aan fraudekosten bespaard na de implementatie van de technologie. De technologie is recentelijk uitgeroepen tot ‘beste AI-applicatie voor financiële dienstverlening” bij de Alconic Awards van Forbes.

Meer informatie over Nuance Gatekeeper.Over Nuance:
Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is pionier en marktleider op het gebied van innovatieve AI-spraakoplossingen die intelligentie toevoegen aan het dagelijks leven. Het bedrijf levert oplossingen die menselijke spraak kunnen begrijpen, analyseren en daarop kunnen reageren om de menselijke intelligentie te versterken en zo productiviteit te verhogen en security te verbeteren. Nuance heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van domain en artificial intelligence. Duizenden bedrijven in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, financiële dienstverlening, telecommunicatie, overheidsorganisaties en detailhandel gebruiken de oplossingen van Nuance om een slimmere, verbonden wereld mogelijk te maken. Ga voor meer informatie naar netherlands.nuance.com.

Contactpersoon voor de media
EMEA-regio
Vanessa Richter
Nuance Communications
Tel.: + 32 9 2398031
E-mail: Vanessa.richter@nuance.com

Yellow Communications
Tijs Mannien
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: nuance@yellow-communications.com
Laatste van Nuance  
Nuance cloudoplossing Dragon Professional Anywhere nu ook beschikbaar voor Nederlandse markt

Nuance kondigt de beschikbaarheid van Ambient Clinical Intelligence in de VS aan

Nuance versnelt toepassing van spraakherkenning in de gezondheidszorg met Dragon Medical One
Geplaatst:
Verstreken tijd: 310 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Nuance contact  

Logo Nuance

  Vanessa Richter
  + 32 9 2398031
  Vanessa.richter@nuance.com
  www.nuance.com/nl-nl
Nuance sociaal  


Nuance tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.com