Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (16 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric lost Edge Computing-uitdagingen op met nieuw wandmonteerbaar Micro Data Center

Als eerste op de markt brengt de EcoStruxure™ Micro Data Center C-Series 6U Wall Mount een wandmonteerbaar ontwerp, dat 60 procent minder ruimte inneemt, waardoor ook grotere edge-servers ingebouwd kunnen worden

Hoofddorp, 2 oktober 2019 –  Schneider Electric, leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, kondigt tijdens de Innovation Summit in Barcelona de verdere afstemming van haar datacenteroplossingen op de nieuwe hybrid IT-omgeving aan. Binnen het vandaag aangekondigde portfolio brengt Schneider het eerste EcoStruxure Micro Data Center in zijn soort op de markt in een 6U-wandmontagemodel, ontworpen om grote edge-servers te ondersteunen in een onopvallende kast, die maximale vloeroppervlakte vrijlaat.

EcoStruxure Micro Data Center C-Series 6U Wall Mount
EcoStruxure Micro Data Center C-Series 6U Wall Mount

Snelle, flexibele, beheerbare en configureerbare oplossingen die zeer veilig zijn en de nieuwste managementtechnologie gebruiken

De 6U Wall Mount maakt onderdeel uit van de EcoStruxure Micro Data Center serie;. Dit zijn op zichzelf staande behuizingen van één rack, inclusief bewaking en beheer op afstand, services, fysieke beveiliging, UPS, stroomverdeling en koelapparatuur voor een snelle, eenvoudige en op maat gemaakte manier van ontwerpen, implementeren en beheren van edge computing-oplossingen.

EcoStruxure Micro Data Center 6U Wall Mount gemaakt voor Edge Computing-uitdagingen

Om in de behoeften van de always-on wereld te voorzien, ondergaan bedrijven van elke omvang een digitale transformatie. IT-systemen worden dichter bij de plek gebracht waar data ontstaan en worden verwerkt – een belangrijke trend die edge computing wordt genoemd. Edge computing brengt nieuwe uitdagingen met zich mee door gedistribueerde systemen op locaties zonder IT-personeel, die vaak niet geoptimaliseerd zijn voor IT-systemen en moeten voldoen aan nieuwe cyber- en fysieke beveiligingseisen.

Schneider Electric’s 6U Wall Mount is ontworpen voor edge computing waar ruimte schaars is en bestendigheid een vereiste. Hiermee kunnen grote, zware edge-servers, netwerkapparatuur en de UPS veilig aan een muur worden gemonteerd, zodat deze geen vloeroppervlakte in beslag neemt en tot 60 procent minder ruimte vraagt dan traditionele muurbehuizingen. De beschikbare schokverpakking biedt de mogelijkheid aan partners en integrators om IT vooraf te installeren en daarmee snel en gestandaardiseerd te implementeren. De geïntegreerde stoffilter en ventilator maken de oplossing ideaal voor licht industriële omgevingen. De 6U Wall Mount stelt klanten in staat om kritieke bedrijfsactiviteiten in niet-IT-omgevingen te ondersteunen.

"Met het creatieve ontwerp en de functionaliteiten van de EcoStruxure Micro Data Center 6U Wall Mount zijn we in staat nieuwe mogelijkheden te openen om IT bij de Edge te plaatsen, waardoor digitale transformatie een realiteit wordt", zegt Jim Simonelli, SVP Emerging Businesses, Secure Power Division van Schneider Electric. “

Ontdek meer over deze en andere innovaties van de Innovation Summit Barcelona.

EcoStruxure ™ is onze open, interoperabele, IoT-compatibele systeemarchitectuur en platform. EcoStruxure levert verbeterde waarde rond veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor onze klanten. EcoStruxure maakt gebruik van verbeteringen in IoT, mobiliteit, detectie, cloud, analyse en cyberbeveiliging om innovatie op elk niveau te leveren. Dit omvat Connected Products, Edge Control en Apps, Analytics & Services die worden ondersteund door Customer Lifecycle Software. EcoStruxure ™ is op bijna 500.000 locaties geïmplementeerd met de steun van 20.000+ ontwikkelaars, 650.000 serviceproviders en partners, 3.000 hulpprogramma's en verbindt meer dan 2 miljoen beheerde activa.

Wij hebben wereldwijde services om aan uw zakelijke behoeften te voldoen, van energie- en duurzaamheidsadvies tot het optimaliseren van de levenscyclus van uw operationele systemen. Als klantgerichte organisatie is Schneider Electric uw vertrouwde adviseur om de betrouwbaarheid van bedrijfsmiddelen te verhogen, de totale eigendomskosten te verbeteren en de digitale transformatie van uw onderneming naar duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid te stimuleren.

Over Schneider Electric

Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken. Dat noemen we ‘Life is On’.

www.se.com/nl

*https://www.hiscox.co.uk/cyberreadiness

Gerelateerde bronnen:
Hashtags#EcoStruxure #EdgeComputing #LifeIsOn #InnovationSummit
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van vrijdag 18 oktober 2019  
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Luisterhuis en CB gaan samen

Nuance en Microsoft werken samen om de arts-patiënt ervaring te transformeren

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Sharp breidt BIG PAD-aanbod uit met zes interactieve 4K-schermen  

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4

Naadloze koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

Workday breidt zijn voorsprong in technologie uit met innovaties voor de veranderende wereld van HR

Workday versterkt bestaande technologie met innovaties voor de veranderende wereld van finance

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

IFS onthult blauwdruk voor geëvolueerde architectuur

Samsung Electronics behoudt 6e plaats in Interbrand’s Best Global Brands 2019

50 startups gaan met Constantijn van Oranje mee naar CES2020 in Las Vegas

BlackBerry Cylance integreert met Backstory Chronicle

Dataiku stelt Chief People Officer en Chief Customer Officer aan voor versnelde wereldwijde groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 16 dagen
PR contact  
Logo Archetype Agency BV
Schneider Electric contact  
Logo Schneider Electric
  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Electric sociaal  
Schneider Electric tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau