www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (147 dagen geleden)
Bedrijf:

Fujitsu lanceert Startup Accelerator-programma in Europa

Het programma maakt snellere innovatie en schaalbaarheid mogelijk

Maarssen, 2 oktober 2019 – Fujitsu lanceert vandaag zijn Fujitsu Accelerator-programma in Noord- en West-Europa1. Het biedt de creativiteit van een serie hoogwaardig, geteste en disruptieve technologieproviders om digitale transformatie te stimuleren en creëert marktkansen voor tech startups.

Het Europeses programma maakt gebruik van de co-creatiebenadering van Fujitsu, waarin met behulp van Human Centric Experience Design (HXD) - de digitale transformatie bij klanten wordt ondersteund. Het stimuleert een groeiend ecosysteem van partners en startups, waardoor deze snel kunnen schalen voor bedrijfsomgevingen. Klanten kunnen gebruikmaken van Fujitsu's wereldwijde netwerk van digitale transformatiecentra om dit proces te versnellen.

In 2015 is het Startup Accelerator-programma voor het eerst gelanceerd in Japan. Sindsdien hebben 120 bedrijven hun voordeel ermee gedaan. In oktober 2019 zal Fujitsu een nieuwe aanvraag indienen voor het achtste seizoen.

Web Summit 2019 2
Om de impact van het Europese programma te vergroten, heeft Fujitsu ook zijn deelname aan de Web Summit 2019 (Lissabon, 4-7 november 2019) bevestigd. Het is voor het eerstdat een Japanse onderneming meedoet. Ook een aantal internationale partners van de Fujitsu Accelerator presenteren op deze summit hun technologie aan meer dan 70.000 deelnemers en 2.600 geaccrediteerde media.

24 startup Accelerator-partners
Het Fujitsu Accelerator-programma werkt samen met Get in the Ring, een wereldwijd netwerk van innovatieve organisaties in meer dan honderd landen. Het programma is in eerste instantie op zoek naar 24 startup-partners. Voor de beste match zijn deze bedrijven actief in drie verschillende sectoren: detailhandel, financiële dienstverlening en de publieke sector en zijn ze gespecialiseerd in technologiegebieden zoals AI, analyse en digitale interactiehulpmiddelen.

Kwaliteit voorop
Door het volgen van strenge kwaliteitscontroles, kan Fujitsu oplossingen voor startups afstemmen op specifieke, digitale zakelijke uitdagingen. Daarnaast worden deze meegenomen in bestaande oplossingen voor levering van een wereldwijd schaalbare SaaS-service. Het Accelerator-programma versterkt het ecosysteem van Fujitsu voor connected services die end-to-end innovatie stimuleren. Klanten, wereldwijde ICT-spelers, technologiepartners, onderzoeksinstellingen en de academische wereld zijn via vertrouwde partnerrelaties verbonden met Fujitsu's eigen experts op het gebied van intellectueel eigendom.

Win-win situatie
Naast het mogelijk maken en het versnellen van innovatie voor de klant, stelt het Fujitsu Startup Ecosysteem startups in staat om gevalideerde oplossingen aan klanten wereldwijd te leveren. Fujitsu verwacht dat de meest veelbelovende startups hierdoor zullen groeien. Startups die deelnemen aan het programma profiteren van het grote klantenbestand van Fujitsu, het vertrouwen dat het geniet bij klanten, de wereldwijde dekking en de marktpositie om te groeien, nieuwe initiatieven te ontwikkelen en innovaties te verkopen.

Fujitsu initially seeking 24 startup Accelerator partners.

“Start-ups zijn een grote bron van inspiratie, maar ze schalen vaak niet door, en dat is waar Fujitsu een bijdrage kan leveren. Door onze digitale transformatiecentra krijgen we veel nieuwe, jonge en inspirerende startups te zien die uitstekende oplossingen en technologieën leveren. Dit programma biedt een manier om concepten te identificeren die interessant en waardevol zijn voor onze klanten als onderdeel van co-creatie-ecosystemen”, aldus Pascal Huijbers, Chief Technology Officer, West-Europa bij Fujitsu. “Het nieuwe Fujitsu Startup Ecosysteem vergroot en verdiept dit potentieel door startups met bedrijven te verbinden, hun groei te ondersteunen en onze klanten sneller toegang te geven tot innovatie waarvan zij weten dat die getest, betrouwbaar en ondersteund is.”

Notes to editors
1 Countries in this Fujitsu region are the United Kingdom and Ireland, Spain, The Netherlands, France, Luxembourg, Portugal, Finland and Sweden
2 Web Summit attracts more than 70,000 delegates and speakers, including the CEOs and founders of the world’s biggest companies, the most promising new startups and influential investors. Web Summit is also the world’s largest gathering of international journalists, attracting more than 2,600 global journalists from publications including Bloomberg, Financial Times, Forbes, CNN, CNBC, and the Wall Street Journal.
3 For further details see: https://www.fujitsu.com/pt/microsite/innovation-challenge/index.html
4 Target partner solution areas:
·Financial: Solutions related to fraud management, asset management, compliance as well as wallets or onboarding tools to interact with the end customer.
·Retail: Solutions related to smart inventory and forecast management, personalized customer experience, connected and digital kiosks or fitting rooms as well as frictionless checkout and fraud detection.
·Public: Solutions related to predictive maintenance for government buildings, fraud prevention in the social welfare system as well as easy tools such as chatbots to interact with the public

Online resources
-Innovation challenge microsite: https://www.fujitsu.com/pt/microsite/innovation-challenge/index.html
-FUJITSU ACCELERATOR program in Japan: https://www.fujitsu.com/jp/innovation/venture/en/index.html
-Read the Fujitsu blog: https://blog.global.fujitsu.com/
-Fujitsu pictures and media server: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php
For regular news updates, bookmark the Fujitsu newsroom: https://www.fujitsu.com/emeia/about/resources/news/newsroom.html

Over Fujitsu
Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologische producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 132.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujitsu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,0 triljoen yen (US$ 36 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2019. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Over Fujitsu EMEIA
Fujitsu werkt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika met een groeiend ecosysteem van partners, klanten en lokale gemeenschappen. Met als gedeeld doel het creëren van een 'Human Centric Intelligent Society' die inclusief, duurzaam en vertrouwd is. Met ruim 28.000 medewerkers in de EMEIA-regio ontwikkelt Fujitsu toonaangevende digitale oplossingen gericht op wereldwijde zakelijke en maatschappelijke uitdagingen en tegelijkertijd nieuwe waarde voor klanten realiserend. Zij versnellen hun digitale transformatie door gebruik te maken van de kracht van co-creatie middels het unieke Human Centric Experience Design (HXD). Voor meer informatie bezoek http://www.fujitsu.com/fts/about/

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier worden vermeld, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderhevig aan wijziging zonder voorafgaande melding.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jop Knipping, via jop@mediatic.eu of 06 44478462.
Laatste van Fujitsu  
Fujitsu presenteert end-to-end retailmogelijkheden tijdens Euroshop 2020

Fujitsu en Rice Exchange lanceren eerste blockchainplatform voor rijsthandel

Fujitsu toont belang van betrouwbare technologieën voor de digitale transformatie op Fujitsu Forum 2019
Infor en Snowflake werken samen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met Birst analytics- en BI-platform

Coronavirus stevent af op wereldwijde afvalberg

DATPROF en EPI-USE Labs maken consistent data anonimiseren mogelijk in SAP en non-SAP

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Proofpoint introduceert eerste geïntegreerde oplossingen voor Business Email Compromise (BEC) en Email Account Compromise (EAC)

Fortinet lanceert FortiGate 1800F met NP7-processor voor datacenters

Miguel Milano aangesteld als Chief Revenue Officer bij Celonis, treedt toe als mede-eigenaar
Datto integreert met Intel®: beheer op afstand op basis van Intel vPro®-technologie

Cisco vereenvoudigt security en pakt complexiteit aan met geïntegreerd cloudplatform: Cisco SecureX

Workfront benoemt David Burggraaf tot Chief Technology Officer

Innovatie-enabler Rubix kiest voor strategische PR- en marketingaanpak van Lubbers De Jong TECH PR

Embedded World 2020 – Wibu-Systems op kruispunt van industriële transformatie

Genealogisch computerprogramma Ancestor Tree Manager

Nuance kondigt de beschikbaarheid van Ambient Clinical Intelligence in de VS aan

Motiv ICT Security en KnowBe4 partneren in strijd tegen social engineering

Cisco 2020 CISO Benchmark: meer investeringen in cloudsecurity en automatisering om complexiteit te bestrijden

IT-managers luiden noodklok voor digitale veiligheid door massale route naar de cloud

Ultimum en Baangericht sluiten bijzonder convenant

BlackBerry breidt mogelijkheden EPP en EDR uit met verbeterd CylancePROTECT® en CylanceOPTICS®

Yolt Technology Services biedt open banking-dekking van +90% in Nederland

Liferay benoemt Pieter van der Werf tot General Manager Benelux

Europees Onderzoek: open data aanjager economie

Rabo Frontier Ventures Commits to Speedinvest 3
Geplaatst:
Verstreken tijd: 147 dagen
Fujitsu contact  

Logo Fujitsu

Fujitsu sociaal  


Fujitsu tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo HCC!genealogie
Logo Nuance
Logo Motiv ICT Security
Logo Cisco
Logo Thales
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87805 persberichten
- 5616 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7505 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com