www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Datum: (250 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

LogRhythm introduceert eerste echt ongelimiteerde Data Plan voor SIEM

Met het eerste licentiemodel met vaste kosten hoeven organisaties niet langer in te leveren op security vanwege onvoorspelbare kosten

Schiphol, 1 oktober 2019 – LogRhythm, het bedrijf achter security operations centers (SOC’s) van grote bedrijven over de hele wereld, lanceert het eerste True Unlimited Data Plan voor zijn NextGen SIEM. In het verleden betaalden organisaties meer naarmate de hoeveelheid data toenam. Hoewel concurrenten eerder claimden ongelimiteerde Data Plans te ondersteunen, zat er altijd een addertje onder het gras. LogRhythm brengt daar verandering in om CISO’s voorspelbaarheid te kunnen bieden – en zo het risico van onbeveiligde data te beperken.

De hoeveelheden big data nemen exponentieel toe, en zo ook het aantal en de ernst van datalekken. Iets waar CISO’s de dupe van kunnen worden, omdat de kosten van het beveiligen van de enorme hoeveelheid data in hun omgeving jaar op jaar kan verdubbelen – of zelfs verdrievoudigen. Om binnen budget te blijven, moeten zij moeilijke en risicovolle beslissingen nemen over welke data zij níét monitoren en beschermen.

“Wij erkennen de financiële last en beveiligingsrisico’s die deze afweging kunnen veroorzaken”, zegt Mark Logan, CEO van LogRhythm. “LogRhythms nieuwe True Unlimited Data Plan lost dit probleem voor CISO’s en CFO’s op doordat zij hun organisatie volledig kunnen beschermen met honderd procent gebruik van data tegen vaste en voorspelbare kosten – geen lagen, geen verrassingen, geen kleine lettertjes. Als leverancier van het grootste pureplay SIEM-platform in de branche voelen we ons verantwoordelijk om de markt te leiden met nieuwe, open en flexibele licentiemodellen.”

2019 is op weg om ‘het slechtste jaar ooit voor datalekken’ te worden. Met meer dan 3,2 miljard gelekte gegevens bestaat er een reëel risico op onbeschermde gegevens. Om organisaties succesvol te beschermen tegen cyberrisico’s, moeten CISO’s zorgen voor een compleet, holistisch inzicht in hun omgevingen.

Vinu Thomas, CTO van Presidio: “Bij Presidio ligt onze focus op het bouwen van agile, veilige digitale oplossingen in een multicloudwereld voor onze klanten. Security is van het grootst mogelijke belang en dat geldt voor de volledige omgeving. Er wordt data gegenereerd aan de rand van het netwerk, bij de toegang, bij campus, vestiging, datacenter en in de cloud. Dus zouden CISO’s geen beperking moeten hebben in de hoeveelheid data en in wat ze beschermen. Toch is dat helaas vaak wel het geval. Met LogRhythms ongelimiteerde Data Plan zijn CISO’s vrij van deze beperkingen, en ook nog tegen een consistente prijs. Ze hoeven niet continu de directie te vragen om extra budget waarmee ze niet eens alles in hun omgeving kunnen beveiligen.”

LogRhythms nieuwe model is beschikbaar voor alle bedrijven over de hele wereld. Nieuwe LogRhythm-klanten kunnen direct starten met een ongelimiteerd Data Plan; bestaande klanten die naar het model willen migreren, kunnen direct overstappen. De permanente licentie-optie van LogRhythm blijft behouden.

“Met dit ongelimiteerde Data Plan kunnen we zeer specifieke oplossingen bieden aan organisaties die interesse hebben in LogRhythms XDR Stack – wat de eisen van hun omgeving ook zijn”, zegt Chris Stolley, Senior Vice-President Partner Alliances van Optiv. “In een wereld waarin de omvang van datastores exponentieel toeneemt, biedt het verwijderen van eventuele beperkingen aan de hoeveelheid gegevens die verzameld kunnen worden onze klanten meer zekerheid door de prijs te normaliseren,. ”

Dit nieuws komt nadat LogRhythm onlangs het enorme succes aankondigde van zijn derde gebruikersconferentie, RhythmWorld, waar zowel nieuwe als bestaande klanten meer informatie kregen over de nieuwste productkenmerken en hoe ze die het best kunnen inzetten. Presentaties en andere informatie van RhythmWorld zijn geüpload naar de online community, zodat alle klanten van het event kunnen profiteren, zelfs als ze niet aanwezig konden zijn. Via dit kanaal – en via hun persoonlijke vertegenwoordiger – kunnen zowel klanten als partners meer informatie verwachten over het ongelimiteerde datamodel, zodat ze kunnen beslissen of migratie de juiste optie voor ze is.

Ga voor meer informatie over LogRhythm naar de website.
Laatste van LogRhythm  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 250 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
LogRhythm contact  

Logo LogRhythm

  1-866-384-0713
  info@logrhythm.com
  logrhythm.com
LogRhythm sociaal  


LogRhythm tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl