ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 66 dagen geleden)
Bedrijf:

F-Secure benoemt NewChannel als Benelux distributeur voor zakelijke security oplossingen

Europese security leveranciers krijgen uiteindelijk de voorkeur

Zoetermeer, 30 september 2019 – F-Secure en NewChannel B.V. kondigen vandaag de start van de samenwerking aan waarbij de zakelijke cybersecurity oplossingen van F-Secure via het reseller netwerk van NewChannel voor de Benelux beschikbaar komen. F-Secure is al meer dan 30 jaar een vooraanstaande ontwikkelaar van beveiligingsoplossingen en kan bogen op vele succesvolle aanbevelingen en awards van gerespecteerde onderzoeksinstanties. De partners van NewChannel vinden in deze nieuwe samenwerking een bundeling van expertise en innovatieve software die hen bijstaat in de groeiende cyber security behoefte bij hun klanten.

Rob Vissers, Country Sales Manager bij F-Secure zegt “uit te kijken naar de samenwerking met NewChannel om het F-Secure partnernetwerk verder uit te bouwen. NewChannel heeft een uitstekend netwerk en kennis van de security markt en met de ondernemersgeest en pro-activiteit zien wij mogelijkheden om de complexere onderdelen van ons portfolio in de Nederlandse markt te pushen. Hierbij moet je denken aan onze “Cloud Protection for SalesForce” en “Detection & Response” oplossingen”.

"F-Secure is wellicht de oudste en beste onbekende security vendor die er is, een soort best kept secret. F-Secure staat aan de basis van vele technologische, innovatieve en zeer krachtige security oplossingen en treedt op eigen titel steeds vaker zelf op de voorgrond. Finland staat wereldwijd bekend om zijn integriteit en stabiliteit en dat is wat je zoekt in zakelijke cyber security oplossingen die jouw bedrijf, groot of klein, 100% zekerheid en betrouwbaarheid moeten bieden. F-Secure zorgt voor het tijdig identificeren van risico’s, het voorkomen en oplossen ervan tot het begeleiden van security processen.", zegt Martin Meerman, medeoprichter van NewChannel.

Maar ook het feit dat F-Secure een Europese ontwikkelaar is en alle systemen binnen de EU zijn gehuisvest, wordt een steeds belangrijker kenmerk. Geen buitenlandse invloeden of gegevens die altijd ter beschikking moeten blijven voor inzage door overheden en dit is niet alleen van belang voor hele grote multinationals. F-Secure biedt ons en onze reseller partners niet alleen de juiste cyber security technologieën, maar ook de volledige ondersteuning voor een succesvolle implementatie en positionering.

F-Secure biedt zowel antwoord op de traditionele malware aanvallen als op zeer geavanceerde moderne aanvalstechnieken, voorkomt gegevensverlies, zorgt voor patch management en biedt een gebruiksvriendelijke beheer- en rapportageomgeving, zowel lokaal als via de cloud beschikbaar. F-Secure combineert haar expertise en jarenlange hands-on ervaring met moderne kunstmatige intelligentie en geavanceerde machine learning om bedrijven te helpen hun internet-activiteiten optimaal te beveiligen en continuïteit te garanderen. Het zakelijke partner programma met bijbehorende portals biedt resellers alle tools om succesvol te kunnen zijn voor hun klanten en hen de best mogelijk cyber security oplossingen te bieden.

Over F-Secure
Niemand heeft zoveel verstand van cybersecurity als F-Secure. Wij ontwikkelen al drie decennia lang baanbrekende beveiligingsoplossingen en beschermen tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen.

Met ongeëvenaarde ervaring op het gebied van endpoint bescherming, detectie en incidentrespons beschermt F-Secure bedrijven en consumenten tegen alles van geavanceerde cyberaanvallen en datalekken tot ransomware-epidemieën. De geavanceerde technologie van F-Secure combineert de kracht van machine learning met de menselijke expertise van de professionals van zijn internationaal gerespecteerde Security Labs. We noemen deze unieke beveiligingsaanpak Live Security.

Over NewChannel
NewChannel B.V. is een toonaangevende Value Add Distributeur gericht op het leveren van beveiligings-en management oplossingen via een breed en ervaren reseller kanaal in de Benelux. https://www.newchannel.nl/


///   Einde persbericht   ///

Voor  meer  informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

NewChannel B.V.
Koraalrood 153
2718 SB  Zoetermeer
Nederland

Telefoon: +31 (0)79 – 3030 144
Website: www.newchannel.nl
Laatste van NewChannel  
Flexibel en effectief wachtwoord management nu beschikbaar voor MSP/MSSP

SecurityHive stelt NewChannel aan als value-add distributeur voor indirecte verkoop

NewChannel bouwt aan gecertificeerd Clavister reseller kanaal in Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 66 dagen
NewChannel contact  

Logo NewChannel

  +31 (0)79 3030 144
  info@newchannel.nl
  www.newchannel.nl
NewChannel sociaal  


NewChannel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl