Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 49 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed ondersteunt Amazon Web Services bij analyse van cloud- en bedrijfsnetwerkdataverkeer

SteelCentral AppResponse Cloud maakt directe verbinding met nieuwe Amazon Virtual Private Cloud-traffic mirroring voor near realtime netwerkmonitoring en troubleshooting binnen de hybride onderneming

Hoofddorp, 25 september 2019 - Riverbed®, The Digital Performance Company™, lanceert ondersteuning voor Amazon Virtual Private Cloud-traffic mirroring van Amazon Web Services (AWS). Met SteelCentral AppResponse Cloud biedt Riverbed netwerk- en cloudteams op netwerk gebaseerd applicatieperformancemanagement dat snel prestatieproblemen signaleert binnen de gehele hybride onderneming. SteelCentral AppResponse Cloud is onderdeel van het Riverbed Digital Experience Management-platform, dat organisaties in staat stelt om de digitale ervaring van gebruikers te meten, analyseren en beheren.

Hoewel cloudplatforms veel schaalbaarheid en flexibiliteit bieden, zorgen ze ook voor blinde vlekken die de digitale ervaring van een gebruiker kan beïnvloeden. IT-teams zijn vaak niet in staat om problemen in cloudomgevingen te detecteren, voordat deze een gebruiker treffen. Dat komt door het gedistribueerde en tijdelijke karakter van cloud-ecosystemen en het gebrek aan end-to-end inzicht. In een onderzoek onder IT-managers zegt 60 procent dat een eindgebruiker eerder prestatieproblemen signaleert in de cloud dan de IT-afdeling.[1]

SteelCentral AppResponse Cloud maakt verbinding met Amazon VPC traffic mirroring voor het op grote schaal analyseren van applicatie-payloads.Amazon VPC traffic mirroringis een virtuele netwerkvoorziening, die het mogelijk maakt om netwerkverkeer in Amazon VPC te monitoren. Riverbed werkte samen met Amazon Web Services voor een ingebouwde verbinding van SteelCentral AppResponse Cloud met Amazon VPC traffic mirroring. Zo ontstaat een passieve en agentless benadering voor het vastleggen en analyseren van netwerkpakketten in de cloud.

“Riverbed’s SteelCentral AppResponse Cloud gebruikt Amazon VPC traffic mirroring van Amazon Web Services om diepgaand inzicht te bieden in het netwerk en de applicaties in AWS. Operationele teams kunnen zo heel snel prestatieproblemen en hoge latency in de cloud en in hybride netwerken detecteren. Ook kunnen ze meer dan 2.000 applicaties identificeren voor gedetailleerde applicatieanalyse en issues sneller vaststellen en oplossen met geaggregeerd verkeer”, zegt Mike Sargent, Senior Vice President, General Manager, SteelCentral bij Riverbed. “Als voorloper op het gebied van Digital Experience Management en zesvoudig Leider in het Gartner Magic Quadrant for Network Performance Management and Diagnostics zijn we trots om samen met AWS deze belangrijke oplossing op de markt te brengen.”

Met de introductie van Amazon VPC traffic mirroring is SteelCentral AppResponse Cloud in staat om verbinding te maken met een ingebouwde bron van pakketverkeer. Dat biedt betere mogelijkheden voor netwerk- en applicatieperformancemanagement, zoals:
  • Het monitoren van de gezondheid en prestaties van netwerken en netwerkapplicaties
  • Het troubleshooten van netwerk- en applicatieserviceproblemen
  • Netwerkcapaciteitsplanning en -beheer
  • Cloudapplicatie-assessments en migratieplanning
  • Security-monitoring en incident-response
Naast Amazon VPC traffic mirroring ondersteunt SteelCentral AppResponse Cloud ook SteelCentral Agent-packet mirroring, Cisco CSR 1000v, Big Switch Big Monitoring Fabric, Gigamon GigaSECURE Cloud en Keysight/IXIA CloudLens voor packet-capture en troubleshooting op AWS. De update is eind september beschikbaar.

[1] Dimensional Research-rapport, in opdracht van Riverbed: The State of Cloud Monitoring, 2018

###

Volg Riverbed
Over Riverbed 
Riverbed, The Digital Performance Company™, biedt organisaties de mogelijkheid digital performance te maximaliseren binnen elk onderdeel van hun bedrijf, en stelt ze in staat mogelijkheden vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Het omvattende en geïntegreerde Digital Performance Platform™ combineert Digital Experience-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten. Riverbed heeft jaarlijks meer dan 1 miljard dollar aan inkomsten en werkt voor meer dan 30.000 klanten, waarvan 98 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en honderd procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op riverbed.com.
Laatste van Riverbed  
73 procent van C-level denkt dat inzicht in netwerk- en applicatieperformance businessinnovatie stimuleert

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Riverbed ondersteunt Amazon Web Services bij analyse van cloud- en bedrijfsnetwerkdataverkeer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 49 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Riverbed contact  

Logo Riverbed

  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  


Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91793 persberichten
- 6033 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10609 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl