www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (58 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Transportbeheersoftware van Infor Nexus ondersteunt nu ook transport via meerdere vervoermiddelen door samenwerking met QAD Precision

Barneveld, 25 september 2019 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, gaat een samenwerking aan met QAD Precision, leverancier van softwareoplossingen voor transportbeheer. De wereldwijde transportbeheeroplossing van Infor Nexus biedt daardoor nu ook multi-carrier pakketverzendingsmogelijkheden. Infor Nexus is het grootste zakelijke, single-instance, multi-enterprise supply chain cloudnetwerkplatform ter wereld.  

Infor Nexus combineert de kracht van het toonaangevende supply chain management-netwerk met IoT en Infor Coleman AI om wereldwijde bedrijven te helpen intelligentere, meer autonome supply chains te creëren. De ‘Infor Nexus Network Transportation Management’-oplossing orkestreert wereldwijde logistieke activiteiten via meerdere vervoermiddelen, vervoerders en etappes — en gaat verder dan de mogelijkheden van conventionele TMS-software (transport management systeem) — om de operationele prestaties, het inzicht in de supply chain en de totale uitgaven voor de vracht te beheersen. Dankzij de samenwerking met QAD Precision is het verzenden van pakketten nu ook mogelijk. Het is een aanvulling op opties als uitgebreide multi-mode rating, planning, en optimalisatie, die al in Infor Nexus beschikbaar zijn.

Steve Gardner, president van QAD Precision, licht toe: “QAD Precision en Infor Nexus geloven beide in de kracht van digitale transformatie om onze klanten te helpen bij het beheren van kritieke bedrijfsprocessen. Deze samenwerking biedt Infor Nexus-klanten een naadloze integratie van hun wereldwijde transportbeheersysteem met het wereldwijde multi-carrier netwerk van QAD Precision voor pakketverzending en tracking.”

“De pakketvolumes blijven groeien en het verzenden en volgen van pakketten via meerdere koeriers is voor veel internationale ondernemingen missiekritiek geworden,” aldus Gardner. “We kijken ernaar uit om met Infor Nexus samen te werken en zijn van mening dat deze samenwerking een uitstekende oplossing is voor de uitdagingen van Infor's wereldwijde zakelijke klanten.”

Rod Johnson, EVP & GM, Americas bij Infor: “Infor Nexus maakt aanzienlijke prestatieverbetering mogelijk door digitale transformatie in de meest complexe supply chain-activiteiten. Bedrijven die streven naar een next-generation supply chain-netwerk dat realtime, intelligent en zelf-orkestrerend is, kunnen profiteren van de wereldwijde logistieke mogelijkheden van onze netwerktransportbeheeroplossing. Deze draagt bij aan een betere controle van vrachtuitgaven, geoptimaliseerde koeriersserviceniveaus en de multi-party-synchronisatie die noodzakelijk is om aan de belofte van de klant te voldoen. Deze nieuwe samenwerking breidt onze multimodale dekking uit met het snelgroeiende segment van pakketverzending.”

Volgens de marktanalyse van QAD Precision groeit de wereldwijde verzending van pakketten aanzienlijk. Tussen 2012 en 2016 steeg het gemiddeld met 5,8 procent en in 2017 met 17,3 procent. Kostenbeheer in combinatie met leveringen die veilig en conform afspraak zijn, worden steeds belangrijker voor supply chains met belangrijke verzendonderdelen.

De Infor Nexus Network Transportation Management-oplossing wordt tijdens Inforum 2019 getoond en gedemonstreerd. Inforum is het jaarlijkse klantenevent van Infor dat dit jaar van 23 tot 26 september in New Orleans plaatsvindt. Ga voor meer informatie naar: https://www.infor.com/products/infor-nexus.

Over QAD Precision
QAD Precision, een divisie van QAD Inc., (NASDAQ: QADA) (NASDAQ: QADB), biedt softwareoplossingen voor het verhandelen, verzenden en transporteren van goederen via een geïntegreerd platform. Marktleiders in elke regio van de wereld vertrouwen op de wereldwijde supportcentra van QAD Precision om duizenden vervoerders in te zetten en elke dag miljoenen transacties te beheren. De open architectuur is makkelijk te integreren met ERP- (enterprise resource planning) en warehouse managementsystemen en legacy oplossingen. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd en ondersteunt bedrijven om de verzendkosten te minimaliseren en de ‘first-mile’ en ‘last-mile’ leveringen te optimaliseren, de naleving van gratis handelsovereenkomsten te automatiseren, vertragingen bij de douane te voorkomen en de risico’s van dynamische handelsomgevingen te beperken om hun concurrentievoordeel te maximaliseren. De klanten van QAD Precision zijn actief in verschillende markten, waaronder de financiële, publieke en logistieke sector, maar ook in life sciences, geavanceerde technologie, retail en educatie. Voor meer informatie, zie: www.qadprecision.com.

Over Infor
Infor is een wereldwijde leider in zakelijke, branchespecifieke cloudsoftware. Met 17.300 medewerkers en 68.000 klanten in meer dan 170 landen is de software van Infor software is ontworpen voor groei en vooruitgang. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

Infor customers include:
 • De top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 9 van de top 10 hightechbedrijven
 • 14 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsnetwerken
 • 19 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 18 van de top 20 automotive leveranciers
 • 14 van de top 20 industriële distributeurs
 • 13 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 17 van de top 20 wereldwijde banken
 • 9 van de 10 grootste wereldwijde hotelmerken
 • 7 van de top 10 wereldwijde luxemerken
Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050 428

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you.  This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision.  Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as “anticipate,” “believe,” “expect,” “intend,” “may,” “plan,” “project,” “predict,” “should,” “will,” and/or similar expressions.  Many factors can affect Infor’s product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor.  This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates.  Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.

Eerder van Infor  
Persberichten van donderdag 21 november 2019  
Insight wint Best Software License Partner of the Year tijdens Channel Awards 2019

Samenwerking Relined Fiber Network en Van de Beek Kabels en Leidingen

SymfonyCon Amsterdam: Smile en SensioLabs versterken hun alliantie voor ontwikkeling Symfonie

MarkLogic en Ordina winnen Channel Award

PSV grote winnaar Website van het Jaar 2019

Extreme Networks erkend als Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Networking 2019

Veeam: In 2020 is cloud de ‘new normal’ en neemt het belang van security verder toe

LogRhythm breidt marketingteam uit met Chief Marketing Officer en Vice President of Product

Klanten van Gerhard Schubert GmbH printen specifieke onderdelen voor verpakkingsmachines met behulp van Ultimaker

Newion versterkt het team met John Sjölander

Curvature zet met partnerprogramma Third Party Maintenance breder in de markt

DPA-whitepaper helpt functionaris gegevensbescherming in professionaliseringsslag

Nederlandse consument loopt voorop met kennis van blockchain

Orange versterkt positie internationale positie in retail met ThousandEyes partnership

Fortinet en Siemens bundelen krachten om OT-netwerken optimaal te beveiligen

Nieuwe Kaspersky Sandbox automatiseert bescherming tegen geavanceerde bedreigingen

BlackBerry zorgt voor balans tussen vraag naar productiviteit en veiligheid met vernieuwde UEM Software Suite
NTT Ltd. opent zijn eerste Client Innovation Center (CIC) in Europa

OutSystems lanceert AI-assistent voor applicatieontwikkeling

NetApp en Google Cloud zetten volgende stap in strategisch partnership om innovatie in de Cloud te stimuleren

Qualys tilt vulnerability management, detectie en respons naar een hoger niveau met haar VMDR oplossing

Lenovo en Schneider Electric kondigen strategische samenwerking aan op het gebied van slimme duurzame productie

Multifunctionele Toughbooks zijn ideaal gereedschap voor de zeevaart

Hoe kun je data gebruiken om te groeien in e-commerce?

Advanced Persistent Threats in 2020: abuse of personal information and more sophisticated attacks are coming

Experts delen unieke kennis in Amsterdam

Verzekeringsarchitect ADD vereenvoudigt bescherming van fysieke en virtuele machines met SentinelOne

TIE Kinetix completes transition to FLOW with substantially increased order intake
Geplaatst:
Verstreken tijd: 58 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Infor contact  
Logo Infor
  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  
Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo MarkLogic
Logo EMERCE
Logo Extreme Networks
Logo Veeam Software
Logo LogRhythm
Logo Ultimaker
Logo Newion
Logo Curvature
Logo NTT Ltd.
Logo OutSystems
Logo NetApp
Logo Qualys
Logo Schneider Electric
Logo AVM GmbH
Logo Ultimaker
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87146 persberichten
- 5553 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6659 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com