www.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (78 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Damco verlengt samenwerking met BluJay en geeft boost aan performance en snelheid

Dordrecht, 23 september 2019 – Damco, een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van lucht- en zeetransport, breidt de samenwerking met BluJay uit. Via een nieuw meerjarig partnership met BluJay, leverancier van supply chain-software en -diensten, blijft Damco het Transportation Management for Forwarders platform gebruiken. Deze oplossing wordt binnenkort verplaatst van on-premise naar de cloud.

Het doel van de nieuwe samenwerking is het verhogen van de efficiëntie, digitaliseren van de interactie met klanten en beter positioneren van het bedrijf. Met het optimaliseren van documentbeheer als hoofddoel ziet Damco mogelijkheden om de productiviteit en winstgevendheid via de oplossingen van BluJay te verbeteren.

Damco's klanten profiteren van de toegenomen snelheid en functionaliteit via de verbetering van onder andere de ervaring rondom boekingen en het indienen van documenten. Naast de upgrade van on-premise naar de cloud, kijkt Damco uit naar de toekomstplannen om geïntegreerde oplossingen toe te voegen aan het platform, zodat klanten de beste service krijgen. Damco is sinds 2011 klant van BluJay en al ruim honderd jaar een van 's werelds grootste leveranciers van expeditiediensten.

“Wij waarderen de jarenlange samenwerking met BluJay’s experts en hebben er vertrouwen in dat zij ons goed ondersteunen bij het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen”, zegt Martin Ring, Global Chief Operations Officer bij Damco.

Ring voegt eraan toe dat de langdurige relatie, samen met de inzet van BluJay om Damco naar het volgende niveau te brengen, een belangrijke rol heeft gespeeld bij de keuze voor BluJay. “We hebben de afgelopen jaren gezien hoe snel de markt verandert – het spel is echt verbeterd en het is van cruciaal belang in onze branche om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen zodat we voorop blijven lopen. Damco gaat gebruikmaken van de voortdurend verbeterde functionaliteit van BluJay’s oplossingen, zodat we ons bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen runnen.”

Damco maakt gebruik van de verschillende mogelijkheden van het BluJay-platform door facturering, betalingen van leveranciers en masterdata in Transportation Management for Forwarders (TMFF) te integreren.

“Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking met Damco voort te zetten. Deze relatie toont duidelijk de meerwaarde aan die klanten na verloop van tijd kunnen realiseren door de juiste oplossingen te implementeren, ondersteund door mensen die zich volledig inzetten", zegt Chris Timmer, Chief Revenue Officer bij BluJay.

Over Damco
Damco is gespecialiseerd in lucht- en zeetransport en zorgt voor een vereenvoudigd end-to-end vrachtbeheer en logistiek beheer voor klanten. Het netwerk van Damco bestaat uit meer dan 2.000 medewerkers wereldwijd. Dit jaar zal Damco investeren in zijn IT-backbone om medewerkers te voorzien van nieuwe digitale oplossingen, zodat zij klanten optimaal kunnen bedienen en verkoopmedewerkers worden ondersteund. Voor meer informatie kijk op www.damco.com.

Over BluJay Solutions

BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken. Voor meer informatie kijk op: www.blujaysolutions.com of volg ons op social media via @myBluJay en LinkedIn.Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Linda van Helden of Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS:
Tel:+31 40 235 46 00
E-mail:blujayNL@teamlewis.com
Tags bij dit bericht  
Eerder van BluJay Solutions  
18 nov 2019 5G in de logistiek: voorbereiden op de toekomst

29 okt 2019 TransMission maakt efficiëntieslag met BluJay’s Transportation Management-oplossing

23 sep 2019 Damco verlengt samenwerking met BluJay en geeft boost aan performance en snelheid
Geplaatst:
Verstreken tijd: 78 dagen
BluJay Solutio.. contact  

Logo BluJay Solutions

  +31 (0)78 6 12 37 44
  www.blujaysolutions.com/nl
BluJay Solutio.. sociaal  


BluJay Solutio.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87268 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6818 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl