www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2498 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (195 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Freshworks publiceert boek over de principes van Indiaas ‘democratic design’

Freshworks Inc., de aanbieder van customer engagement software, heeft een nieuw boek gepubliceerd dat de opkomende ‘democratic design’-beweging in India onder woorden brengt. ‘Indian democratic design’, dat zowel de ontwerpprincipes als de Indiase bedrijven presenteert die deze hebben geïmplementeerd, werd onthuld tijdens Refresh 19, de jaarlijkse gebruikersconferentie van Freshworks in Las Vegas. ‘Indian democratic design’ presenteert een krachtige set innovatieve ontwerpprincipes voor producten die zijn gebaseerd op eenvoud, onafhankelijkheid, schaling, vakmanschap en betaalbaarheid. Democratisch ontwerp is afgeleid van de rijke culturele historie van India en geworteld in de grootste democratie ter wereld. De beweging biedt eindgebruikers bevredigende, eenvoudig te gebruiken producten en diensten.

Het gelijkheidsbevorderende ontwerpconcept, gestart door de gerenommeerde ontwerper Philippe Starck en daarna geïmplementeerd door IKEA, promoot producten die zijn gemaakt voor de grote massa versus exclusieve producten voor een kleine groep. Of het nu een app betreft voor het delen van ritten, betaalbare hotels, betaalsystemen, cloud-software, of zelfs bier; deze ontwerp- en ontwikkelingsbenadering gericht op de eindgebruiker, is omarmd door het snelgroeiende ecosysteem voor producten en diensten in India.

Marcus Engman, voormalig hoofd Ontwerp bij IKEA, sprak tijdens de boeklancering over hoe democratische ontwerpprincipes bij IKEA het Indiase democratische ontwerp complementeren en hoe beiden de levensvatbaarheid en duurzaamheid van het maken van kwalitatieve, betaalbare producten versterken die zijn afgestemd op de massa.

“Het is voor mij geen verrassing om te merken dat Indiase ontwerpers en ingenieurs dezelfde idealen delen die wij hadden bij IKEA. Ik ben er trots op geassocieerd te zijn met Indiaas democratisch ontwerp en deze opkomende beweging. We hebben dezelfde inspiratiebron; onze gepassioneerde inzet voor en onderzoek naar het alledaagse leven van een groot aantal mensen. Hoe zij leven, werken en ontspannen”, zegt Marcus Engman.

Het boek ‘Indian democratic design’ schetst vijf pilaren van eenvoud, onafhankelijkheid, schaalbaarheid, vakmanschap en betaalbaarheid die de Indiase waarden complementeren en die resulteren in producten die enorme voordelen opleveren voor de mensen:
  1. Eenvoud – democratisch ontworpen producten zijn benaderbaar, eenvoudig te gebruiken en vanzelfsprekend. Een goed ontwerp brengt vorm en functie samen om problemen op de eenvoudigst mogelijke manier op te lossen.
  2. Onafhankelijkheid – wereldwijde producten moeten eenvoudig in te zetten, toe te passen en te onderhouden zijn met minimale assistentie om zoveel mogelijk gebruikers te bereiken.
  3. Schaalbaarheid – democratisch ontworpen producten zijn ontwikkeld met een groot aantal gebruikers in het achterhoofd en moeten daarom werken voor bedrijven van elke omvang.
  4. Vakmanschap – wereldwijde markten en klanten verwachten het best mogelijke product en hoogwaardige ervaringen die perfect zijn vervaardigd.
  5. Betaalbaarheid – betaalbaarheid is de kern van het idee van democratisch ontwerp. Het maken van schaalbare producten die voor iedereen beschikbaar zijn maar ook de schaalvoordelen doorgeven aan de eindgebruiker.
Girish Mathrubootham, CEO en oprichter van Freshworks, ontdekte dat deze principes diepgeworteld zijn in de Indiase cultuur en zich uitstrekken tot allerlei soorten bedrijven die producten maken die zijn ontworpen om aan de behoeften van eindgebruikers overal ter wereld te voldoen.

“Of het nu gaat om de eenvoud van yoga, de onafhankelijkheid van onze swadeshi-beweging, de schaal van de Indiase verkiezingen waarbij meer dan 600 miljoen kiezers wordt verwerkt van het uiterst zuidelijke kustgebied tot de uiterst noordelijke bergtop, de vakmanschap die wordt tentoongesteld door onze vakmensen die onze historische tradities in de scheepsbouw voortzetten of de vindingrijkheid van onze ingenieurs wiens Chandrayaan-2-raket naar de maan werd afgeschoten voor de kosten van een Hollywoodfilm, India verlegt de grenzen van wat mogelijk is,” zegt Girish Mathrubootham, CEO van Freshworks. “Indiaas democratisch ontwerp plaatst de eindgebruikers vooraan in de rij voor nieuwe en opwindende producten die meerwaarde opleveren voor de miljoenen mensen die hierop vertrouwen.”

Ga naar demdesign.in voor meer informatie over de manier waarop bedrijven democratische ontwerpprincipes kunnen integreren in hun werkwijze.
Laatste van Freshworks  
Kunstmatige intelligentie breed ingezet bij Nederlandse klantenservice-afdelingen

Freshworks haalt $ 150 mln. op met financieringsronde en kondigt Customer-for-Life-Cloud aan

Freshworks publiceert boek over de principes van Indiaas ‘democratic design’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 195 dagen
Freshworks contact  

Logo Freshworks

  +49 305 884 9246
  EU-sales@freshworks.com
  www.freshworks.com
Freshworks sociaal  


Freshworks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88040 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl