www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2498 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (195 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Freshworks realiseert met Freshsucces geïntegreerd klantenbeeld voor alle afdelingen

Nieuwe software draagt bij een verbeteren klantsucces

Freshworks Inc., de aanbieder van customer engagement software, kondigt Freshsuccess aan, managementsoftware voor klantsucces. Daarmee levert Freshworks een geïntegreerd klantbeeld voor marketing, sales, support en klantsucces. Alle go-to-market teams hebben nu toegang tot uniforme, holistische data van accounts én individuele contactpersonen. Ze kunnen de meest actuele gegevens en ´customer health´-informatie opvragen om risico-accounts te identificeren en klanten die een koopsignaal afgeven.

Met Freshsuccess krijgen gebruikers een gedetailleerde gedragsanalyse de klanthistorie om een ‘health score’ aan te maken en te configureren. Daarmee kunnen bedrijven hun klantenbestand uitbreiden, waarschuwingen identificeren en klantretentie verhogen. Daarnaast helpt Freshsuccess teams bij het operationaliseren van klantsucces op andere belangrijke manieren:
 • Customer succes-teams optimaal organiseren, zodat iedereen al zijn klantgerichte activiteiten centraal kan beheren, zoals waarschuwingen, workflows en taken.
 • Bedrijfsinformatie stroomlijnen en gedragstrends gemakkelijk identificeren om waardevolle klanteninzichten te verkrijgen.
 • Waarschuwingen automatiseren en teamleden informeren wanneer belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden die veranderingen in de health van het account aanduiden
 • AI/ML benutten om verkoopkansen te helpen voorspellen.
 • Tijdige meldingen ontvangen die exacte acties voorstellen voor specifieke contactpersonen die wellicht gefrustreerd zijn, hulp nodig hebben of openstaan voor nieuwe productsuggesties.
Freshsuccess is vanaf januari 2020 algemeen beschikbaar.

“Onze customer-for-life visie hervormt de klantbetrokkenheid, waardoor geprofiteerd kan worden van het continue klanttraject,” zegt Girish Mathrubootham, oprichter en CEO van Freshworks. “Zinvol klanteninzicht stopt niet bij marketing, verkoop en support. We moeten voortdurend betrokken blijven om een klant voor het leven te krijgen. Met de integratie van Freshsuccess kunnen bedrijven bruikbare gegevens benutten vanuit ons volledige suite, waaronder Freshmarketer, Freshsales en Freshdesk, voor voorspellende analytics, customer intelligence en workflow management om klanten proactief te begeleiden, te closen, te behouden en te laten groeien.”

Master Customer Record van Freshsuccess helpt teams kritische informatie op accountniveau en inzichten te benutten om de klantrelatie te verdiepen. Alle klantgerichte teams binnen een onderneming kunnen hiermee hun accountstrategieën aanscherpen om de tevredenheidsniveaus te optimalseren en verkoopkansen over de afdelingen, regio’s en bedrijfseenheden voor upsell en cross-sell verhogen.

Dankzij het Master Customer Record van Freshsuccess wordt een betere afstemming op accountniveau gerealiseerd met belangrijke voordelen voor de hele organisatie, zoals:
 • De customer health en het waarschuwingssysteem kunnen binnen de gehele organisatie worden benut voor een consistente, contextuele betrokkenheid richting de klant.
 • Marketeers kunnen snel ambassadeurs identificeren, referenties bouwen en de sterkste verticals herkennen.
 • De verkoopafdeling kan kansen voor cross-sell en upsell benutten en de ‘health score’ van het account bepalen voor sterke en relevante referenties.
 • De ondersteuning van professionals zorgt voor een betere context bij ticket-triage en escalatie.
 • Financiële teams halen additionele inzichten uit de omzetrapportages om toekomstige inkomstenrisico’s in kaart te brengen.
 • Product managementafdelingen krijgen meer grip op customer engagement door informatie over levenscyclusfasen, -niveaus en andere kenmerken op accountniveau.
“De echte waarde van 360-graden klanteninzicht is niet het koppelen van gegevens, maar het gebruiken van de mogelijkheid om alle contactmomenten met klanten in kaart te brengen binnen marketing, verkoop en support,” zegt L. Nicole France, vicepresident en principal analyst bij Constellation Research. “Het werken met meerdere stakeholders binnen één account vergroot deze uitdaging. Een gedeeld totaaloverzicht van wat er binnen een account gebeurt – en niet alleen met individuele contacten – maakt het mogelijk consistente, samenhangende en positieve ervaringen te creëren op elk punt van het klanttraject. Dat is het recept voor tevreden klanten en winstgevende, duurzame relaties.”
Laatste van Freshworks  
Kunstmatige intelligentie breed ingezet bij Nederlandse klantenservice-afdelingen

Freshworks haalt $ 150 mln. op met financieringsronde en kondigt Customer-for-Life-Cloud aan

Freshworks publiceert boek over de principes van Indiaas ‘democratic design’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 195 dagen
Freshworks contact  

Logo Freshworks

  +49 305 884 9246
  EU-sales@freshworks.com
  www.freshworks.com
Freshworks sociaal  


Freshworks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88040 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl