www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (79 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Freshworks realiseert met Freshsucces geïntegreerd klantenbeeld voor alle afdelingen

Nieuwe software draagt bij een verbeteren klantsucces

Freshworks Inc., de aanbieder van customer engagement software, kondigt Freshsuccess aan, managementsoftware voor klantsucces. Daarmee levert Freshworks een geïntegreerd klantbeeld voor marketing, sales, support en klantsucces. Alle go-to-market teams hebben nu toegang tot uniforme, holistische data van accounts én individuele contactpersonen. Ze kunnen de meest actuele gegevens en ´customer health´-informatie opvragen om risico-accounts te identificeren en klanten die een koopsignaal afgeven.

Met Freshsuccess krijgen gebruikers een gedetailleerde gedragsanalyse de klanthistorie om een ‘health score’ aan te maken en te configureren. Daarmee kunnen bedrijven hun klantenbestand uitbreiden, waarschuwingen identificeren en klantretentie verhogen. Daarnaast helpt Freshsuccess teams bij het operationaliseren van klantsucces op andere belangrijke manieren:
 • Customer succes-teams optimaal organiseren, zodat iedereen al zijn klantgerichte activiteiten centraal kan beheren, zoals waarschuwingen, workflows en taken.
 • Bedrijfsinformatie stroomlijnen en gedragstrends gemakkelijk identificeren om waardevolle klanteninzichten te verkrijgen.
 • Waarschuwingen automatiseren en teamleden informeren wanneer belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden die veranderingen in de health van het account aanduiden
 • AI/ML benutten om verkoopkansen te helpen voorspellen.
 • Tijdige meldingen ontvangen die exacte acties voorstellen voor specifieke contactpersonen die wellicht gefrustreerd zijn, hulp nodig hebben of openstaan voor nieuwe productsuggesties.
Freshsuccess is vanaf januari 2020 algemeen beschikbaar.

“Onze customer-for-life visie hervormt de klantbetrokkenheid, waardoor geprofiteerd kan worden van het continue klanttraject,” zegt Girish Mathrubootham, oprichter en CEO van Freshworks. “Zinvol klanteninzicht stopt niet bij marketing, verkoop en support. We moeten voortdurend betrokken blijven om een klant voor het leven te krijgen. Met de integratie van Freshsuccess kunnen bedrijven bruikbare gegevens benutten vanuit ons volledige suite, waaronder Freshmarketer, Freshsales en Freshdesk, voor voorspellende analytics, customer intelligence en workflow management om klanten proactief te begeleiden, te closen, te behouden en te laten groeien.”

Master Customer Record van Freshsuccess helpt teams kritische informatie op accountniveau en inzichten te benutten om de klantrelatie te verdiepen. Alle klantgerichte teams binnen een onderneming kunnen hiermee hun accountstrategieën aanscherpen om de tevredenheidsniveaus te optimalseren en verkoopkansen over de afdelingen, regio’s en bedrijfseenheden voor upsell en cross-sell verhogen.

Dankzij het Master Customer Record van Freshsuccess wordt een betere afstemming op accountniveau gerealiseerd met belangrijke voordelen voor de hele organisatie, zoals:
 • De customer health en het waarschuwingssysteem kunnen binnen de gehele organisatie worden benut voor een consistente, contextuele betrokkenheid richting de klant.
 • Marketeers kunnen snel ambassadeurs identificeren, referenties bouwen en de sterkste verticals herkennen.
 • De verkoopafdeling kan kansen voor cross-sell en upsell benutten en de ‘health score’ van het account bepalen voor sterke en relevante referenties.
 • De ondersteuning van professionals zorgt voor een betere context bij ticket-triage en escalatie.
 • Financiële teams halen additionele inzichten uit de omzetrapportages om toekomstige inkomstenrisico’s in kaart te brengen.
 • Product managementafdelingen krijgen meer grip op customer engagement door informatie over levenscyclusfasen, -niveaus en andere kenmerken op accountniveau.
“De echte waarde van 360-graden klanteninzicht is niet het koppelen van gegevens, maar het gebruiken van de mogelijkheid om alle contactmomenten met klanten in kaart te brengen binnen marketing, verkoop en support,” zegt L. Nicole France, vicepresident en principal analyst bij Constellation Research. “Het werken met meerdere stakeholders binnen één account vergroot deze uitdaging. Een gedeeld totaaloverzicht van wat er binnen een account gebeurt – en niet alleen met individuele contacten – maakt het mogelijk consistente, samenhangende en positieve ervaringen te creëren op elk punt van het klanttraject. Dat is het recept voor tevreden klanten en winstgevende, duurzame relaties.”
Tags bij dit bericht  
Eerder van Freshworks  
27 nov 2019 Kunstmatige intelligentie breed ingezet bij Nederlandse klantenservice-afdelingen

19 nov 2019 Freshworks haalt $ 150 mln. op met financieringsronde en kondigt Customer-for-Life-Cloud aan

19 sep 2019 Freshworks publiceert boek over de principes van Indiaas ‘democratic design’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 79 dagen
Freshworks contact  

Logo Freshworks

  +49 305 884 9246
  EU-sales@freshworks.com
  www.freshworks.com
Freshworks sociaal  


Freshworks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl