www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (79 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

SAP lanceert nieuw programma voor innovatieve startups

’s-Hertogenbosch, 19 september 2019SAP organiseert voor de eerste keer het SAP.iO Foundry programma in München met zeven tech business-to-business startups. De startups maken innovatieve software die integreert met de marketing- en commerciële cloudoplossingen van SAP. De startups krijgen ondersteuning van SAP-mentoren, toegang tot SAP®-technologie en API's en de mogelijkheid om met SAP-klanten samen te werken.  

SAP.iO Foundry Munich is een onderdeel van de innovatiestrategie van SAP. Deepak Krishnamurthy, Chief Strategy en Transformation Officer bij SAP, zegt: "De startups kunnen waarde aan onze klanten leveren en tegelijkertijd een aantrekkelijk ecosysteem opbouwen rond SAP C/4HANA® en onze customer experience-oplossingen."

De zeven startups die innovatieve software creëren zijn geselecteerd op basis van hun talent en vermogen om de customer experience te verbeteren op het gebied van marketing en commercie. Ook moeten zij nieuwe technologieën benutten zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, internet of things en augmented reality, en hiermee data ontsluiten en inzetten om resultaten te behalen. Tot slot moeten zij in staat zijn klanten te werven en op te schalen.

De volgende startups zijn onderdeel van het SAP.iO Foundry programma:
  • ViewAR biedt een platformonafhankelijk systeem voor het eenvoudig creëren van augmented reality-apps voor internet en mobiel gebruik.
  • Presize.ai biedt mobiele bodyscansoftware voor online fashion retailers. De software draagt bij aan een betere klantervaring omdat consumenten de best passende kleding kunnen matchen met hun unieke body reality-apps.
  • ParcelLab is een cloud-gebaseerde service die merken helpt om zowel een gepersonaliseerde klantervaring als een optimale merkbeleving te bieden tijdens afreken-, verzend- en retourprocessen.
  • 8select is een plug-and-play software-oplossing die een curated shopping engine (CSE) biedt aan online retailers. Zij kunnen hiermee productaanbevelingen voor eindgebruikers personaliseren. Het stelt retailers in staat cross-selling te stimuleren door automatisch gecureerde productcombinaties, zoals samengestelde outfits, te laten zien tijdens de customer journey.
  • Dotaki tilt met het toepassen van kunstmatige intelligentie de conversieratio’s van online verkopers naar een hoger niveau. Dit doen zij door middel van het personaliseren van de content en de online ervaring op basis van de specifieke methode die een individuele bezoeker hanteert voor het maken van aankoopbeslissingen. 
  • Rapitag is een toonaangevende leverancier van veilig afrekenen met een mobiele telefoon in de fysieke winkel. Rapitag biedt ’s werelds eerste gepatenteerde anti diefstal IoT-beveiligingstags voor het kopen met één klik. Hierdoor kunnen retailers hun fysieke winkels met elkaar verbinden en digitaliseren.
  • Expivi is een interactief en visueel e-commerceplatform dat zorgt voor een enerverende winkelervaring dankzij 3D-configuraties en artificial reality. Bedrijven kunnen hun online winkels upgraden door Expivi toe te passen.
---

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Voor meer informatie kunt u terecht op www.sap.com.

SAP Customer Experience software biedt omni-channel klantbetrokkenheid- en verkoopoplossingen die organisaties in staat stellen om real-time en gedetailleerd beeld van de klant te geven. De softwareoplossingen voor customer engagement en commerce geven organisaties de grondslag, het kader en de hulpmiddelen om een holistische klantweergave te creëren via verschillende kanalen. Hiermee wordt betrokkenheid van klanten vereenvoudigd en worden complexe bedrijfsproblemen opgelost.

Meer informatie
Marcommit
Maartje van Oeveren
035-5822730
sapcustomerexperience@marcommit.nl
Eerder van SAP  
2 dec 2019 NS vervangt ERP-systemen door SAP S/4HANA

31 okt 2019 Bob Stutz neemt het roer over bij SAP Customer Experience als President Product Engineering & Operations

19 sep 2019 SAP lanceert nieuw programma voor innovatieve startups
Geplaatst:
Verstreken tijd: 79 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
SAP contact  

Logo SAP

SAP sociaal  


SAP tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl