www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (249 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks behaalt leiderschapspositie in e-sportmarkt

Groeiende populariteit van e-sport op het basis-, middelbaar, hoger en universitair onderwijs over de hele wereld leidt tot nieuwe eisen aan netwerkinfrastructuur

Utrecht, 19 september 2019 – Van nichebijeenkomsten tot grootschalige evenementen die worden geproduceerd, georganiseerd en gesponsord door grote instanties: er valt te stellen dat e-sport een hoogtepunt heeft bereikt in zijn populariteit. Dit jaar werd tijdens het Fortnite World Cup-toernooi een totale prijzenpot van dertig miljoen verdeeld. Daarnaast bereikte het event een publiek van meer dan twee miljoen mensen. Als gevolg van deze ontwikkelingen ervaart Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) een sterke groei in het e-sportsegment dat het bedient.
E-sport is een steeds lucratiever wordende markt die zich uitbreidt naar scholen over de hele wereld. Onder andere het basis-, middelbaar, hoger en universitair onderwijs zetten e-sport steeds vaker in om nieuwe leerlingen en studenten voor zich te winnen en om zich te onderscheiden van andere scholen. Volgens een recent wereldwijd e-sportonderzoek van Extreme en eCampus News – een Amerikaans nieuwsmedium voor het hoger onderwijs – overweegt 71 procent van de scholen om een e-sportprogramma toe te voegen aan het curriculum. Deze programma’s zijn echter netwerkintensief en vragen om high-performance gaming pc’s, audiocommunicatie, video-opname voor, en verbinding met broadcast-sites als Twitch en YouTube, en betrouwbare wifi-verbindingen voor shoutcasters, coaches, spelers en toeschouwers. Met een combinatie van Extreme Elements zijn scholen in staat betrouwbare netwerken te bouwen, die het snelgroeiende e-sportfenomeen ondersteunen. 

Mogelijkheden 
Extreme Networks is de officiële wifi-leverancier van de Amerikaanse National Football League (NFL). Het bedrijf levert wifi- of wifi-analytics-oplossingen aan 25 NFL-teams en verzorgde deze oplossingen bovendien voor de laatste zes Super Bowls. Daarnaast worden de netwerkoplossingen van Extreme gebruikt in professionele sportstadia over de hele wereld en op meer dan 17.000 scholen en universiteiten wereldwijd. Met de oplossingen ondersteunt Extreme digitaal-onderwijsinitiatieven en sportevenementen.  
Om ervoor te zorgen dat hun e-sportprogramma’s succesvol zijn, hebben het basis-, middelbaar, hoger en universitair onderwijs een flexibel en veilig netwerk nodig, dat de programma’s op de juiste manier ondersteunt. De volgende punten zijn vereist. 

Veerkrachtig, veilig, low-latency netwerk dat een high-performance verbinding garandeert
  • ExtremeMobility™-toegangspunten en ExtremeSwitching™-technologie bieden e-sportteams een maximale voorsprong met vaste en draadloze verbindingen die schaalbare capaciteit leveren – met een zo laag mogelijke latency. 
Gestroomlijnd netwerkbeheer en -security
  • Extreme Management Center™-software en ExtremeControl™-technologieën voor beheer van de netwerktoegang helpen locaties ongeautoriseerde apparaten en gebruikers buiten de deur te houden. Dit voorkomt netwerkvertragingen en -storingen, verlies van belangrijke data en distributed denials of services-aanvallen (DDoS).  
Diepgaand inzicht in netwerkperformance
  • ExtremeAnalytics™ voorziet netwerkbeheerders van relevante informatie over het netwerk in een overzichtelijk format. Zo kunnen ze realtime beoordelen of het e-sportnetwerkverkeer in balans is en of lokale en op een andere locatie gevestigde computing resources reageren met minimale vertraging. 
Extra informatie ###

Over Extreme Networks 
Extreme Networks, Inc. ( EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud: wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com.  
 
Extreme Networks en het Extreme Networks-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen. Andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Extreme Networks  
Extreme Networks introduceert Lending Enablement and Assistance Program (LEAP) in antwoord op COVID-19-crisis

Extreme Networks zet snelle uitbreiding cloud-footprint voort

Update Extreme Networks rond COVID-19
Geplaatst:
Verstreken tijd: 249 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Extreme Networ.. contact  

Logo Extreme Networks

   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networ.. sociaal  


Extreme Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88432 persberichten
- 5689 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8047 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl