www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (131 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel’s nieuwe PoE- surveillance switches ontsluiten zakelijke IoT kansen

GS1300 en GS1350 switches verhogen de norm voor moderne bewakingsnetwerken

Hoofddorp, 18 september 2019 – Internet of Things (IoT) creëert in rap tempo zakelijke kansen, met de beveiligingssector als één van de koplopers. Als gevolg van de grote technologische ontwikkelingen op het gebied van bewakingscamera’s zijn PoE (Power over Ethernet)-switches een essentiële rol gaan spelen bij de implementatie van beveiligingssystemen. Het bestaande ontwerp van PoE-switches is echter te generiek om aan de groeiende eisen van moderne bewakingsinstallaties te voldoen. Zyxel Communications heeft de GS1300- en GS1350-series PoE-switches speciaal ontwikkeld voor bewakingstoepassingen.
image
Met een grote hoeveelheid poorten en een hoog stroombudget, kunnen deze nieuwe switches beveiligingscamera-netwerken moeiteloos in de lucht krijgen en houden – zelfs wanneer alle poorten zijn aangesloten. Bovendien is elk model uitgerust met extra uplink poorten om verbinding te maken met het basisnetwerk zonder de PoE-poorten voor IP-camera’s in beslag te nemen.

Ga verder met een groter bereik
IP-camera’s en andere beveiligingsapparatuur moeten vaak op afgelegen locaties worden geïnstalleerd, maar standaard PoE-switches hebben slechts een transmissieafstand van hooguit 100 meter. Met een uitgebreide bereikmodus van maar liefst 250 meter transmissieafstand, bieden beide switch-series een oplossing voor dit probleem en een overvloed aan toepassingsmogelijkheden.

Gebruiksvriendelijke functies
Zowel de GS1300- als de GS1350-serie hebben een voorpaneel met een intuïtief design waardoor de apparatuur eenvoudig en snel te managen is. Het PoE LED-lampje geeft aan wanneer het stroomverbruik van de switch zijn maximale capaciteit nadert, zodat gebruikers de juiste netwerkaanpassingen kunnen doen om te voorkomen dat er onvoldoende PoE-budget is. De GS1350 managed-serie heeft een hersteltoets waarmee gebruikers snel fouten kunnen oplossen door terug te keren naar een eerdere configuratie.

Ontworpen voor surveillance
De GS1350-serie bestaat uit vier verschillende switches en heeft ingebouwde functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de meest kritieke beheer- en onderhoudsbehoeften van beveiligingstoepassingen.

  • Auto Camera Recovery – onmiddellijk nadat een IP-camerafout is gedetecteerd, zal de switch automatisch herstarten en proberen de verbinding met de camera te herstellen.
  • Continue PoE – hiermee kunnen de switches non-stop stroom leveren aan IP-camera’s, zelfs tijdens onderhoud voor firmware- of configuratie-updates. Door de camera’s operationeel te houden, wordt de downtime aanzienlijk verminderd.
Aangezien switchstabiliteit van cruciaal belang is voor bewakingsnetwerken en de bedrading van buitencamera’s vaak gevoelig is voor blikseminslag, heeft de GS1350-serie een gepatenteerd ontwerp met een aanzienlijk verbeterde overspanningsbeveiliging.

“Iedereen heeft het over alle mogelijke manieren waarop IoT-toepassingen in de toekomst zakelijke kansen zullen bieden”, zegt Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. “Bij Zyxel hebben we R&D gecombineerd met feedback van klanten. Dit heeft geresulteerd in de productie van deze hoogwaardige switches, waardoor we de enorme mogelijkheden van IoT nu al kunnen omarmen.”

Ga voor meer informatie over deze surveillanceswitches uit de GS1300- en GS1350 series naar:
https://www.zyxel.com/products_services/Unmanaged-Switch-For-Surveillance-GS1300-S…
https://www.zyxel.com/products_services/Smart-Managed-Switch-For-Surveillance-GS13…

##

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van ZyXEL  
Nieuwste VPN-oplossing van Zyxel verbetert beveiliging bedrijven

Zyxel Nebula krijgt een nieuwe gebruikersinterface met strak dashboard en krachtigere functies

Wifi 6-technologie helpt scholen hun digitaal potentieel waar te maken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 131 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87574 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7270 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau