www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (34 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NetApp biedt eenvoudige, schaalbare en geïntegreerde oplossingen voor beheer van virtuele desktops en inzet van hybrid cloud

Gecombineerde oplossingen versnellen VMware-workloads en maken het gemakkelijk applicaties in elke willekeurige omgeving te draaien

Hoofddorp, 18 september 2019 - NetApp (NASDAQ: NTAP), de data-autoriteit voor de hybrid cloud, lanceert nieuwe, gecombineerde oplossingen voor VMware-platforms. Deze oplossingen voorzien in een vereenvoudigde, schaalbare en krachtige infrastructuur voor iedere willekeurige cloud. Het gaat om onder meer een nieuwe VDI-oplossing (Virtual Desktop Infrastructure): NetApp® HCI for VDI met VMware Horizon 7. Daarnaast lanceert het bedrijf NetApp Kubernetes Service (NKS) en NetApp HCI Implementation Services voor VMware Private Cloud. Deze zijn ontwikkeld om VMware-workloads te versnellen en het voor klanten gemakkelijker te maken om de applicaties te draaien in omgevingen van hun eigen keus.

VMware-beheerders die een netwerk- en serverinfrastructuur bouwen, inzetten, beheren en optimaliseren, worden steeds meer uitgedaagd om in te spelen op flexibiliteit, schaalbaarheid, betaalbaarheid en prestaties. Het bereiken van een ideale infrastructuur kan voor hoge kosten zorgen en leiden tot compromissen voor wat betreft eenvoud, schaalbaarheid en prestaties. Met deze nieuwe oplossingen kan de VMware-beheerder omgevingen efficiënt beheren en monitoren, op- en afschalen naar behoefte en data beveiligen en beschermen, ongeacht de locatie.

“In de datagedreven wereld van nu is snelle en eenvoudige toegang tot data bedrijfskritisch”, zegt Brett Roscoe, vicepresident Product Management van de NetApp Cloud Infrastructure Business Unit. “Dankzij ons vaste partnership met VMware bieden we belangrijke beheeroplossingen voor gevirtualiseerde infrastructuren, private cloud, public cloud en desktop-virtualisatie – voor elke cloud, als één enkele ervaring. Deze bieden optimale eenvoud voor krachtige en complexe omgevingen.”

NetApp lanceert de volgende oplossingen:
  • NetApp Kubernetes Service (NKS) op VMware.NKS ondersteunt nu een volledig beheerde Kubernetes-service op VMware vSphere, ongeacht de locatie waar de VMware-infrastructuur draait. NKS elimineert en reduceert de complexiteit van het on-premise inzetten en beheren van Kubernetes-clusters en hun applicatie-workload. Dat biedt grootzakelijke mogelijkheden, zoals in-place upgrades, op rollen gebaseerde toegangscontrole en hybrid-cloudconfiguraties, en Istio-servicemesh-automatisering – alle ondersteund door een Enterprise SLA van NetApp.
  • NetApp HCI for VDI.Het NetApp HCI-portfolio omvat nu eenvoudige, voor GPU geschikte nodes voor het versnellen van de prestaties van 3D-Virtual Desktop Infrastructure-omgevingen. De nieuwe oplossingen verbeteren de prestaties voor power users die werken met zware applicaties, zoals medische imaging, CAD/CAM en andere technisch-wetenschappelijke software die speciale aandacht verdient als hij in een VDI-omgeving draait.
  • De nieuwe NetApp HCI for VDI met VMware Horizon 7ondersteunt alle belangrijke VDI-oplossingen van derde partijen met VMware Horizon. Klanten kunnen de mogelijkheden gemakkelijk installeren, uitbreiden en upgraden en onafhankelijk storage- en compute-mogelijkheden toevoegen.
  • Denieuwe H615C compute-nodeis de nieuwste versie van het steeds bredere GPU-portfolio voor krachtige technische en wetenschappelijke applicaties. Deze biedt gegarandeerde prestatieniveaus en is inzetbaar per aparte workload.
  • NetApp HCI Implementation Service for VMware Private Cloud.Hiermee is een geïntegreerde oplossing te implementeren voor het versnellen van de inzet van een private-cloudplatform. Daarmee is in te spelen op de eisen van de business en op de vereiste schaalbaarheid voor de toekomst. Deze nieuwe turnkey-oplossing biedt de noodzakelijke expertise voor het bouwen van een schaalbare, vooraf geconfigureerde en makkelijk te gebruiken private cloud – met de eenvoud en het gemak van NetApp HCI en de kracht van een op VMware-gebaseerde private cloud, die klaar is voor kritische workloads. Door het technische platform in lijn te brengen met de vereiste resultaten van de cloud helpt NetApp bij het versnellen van de inzet van een op VMware gebaseerde private cloud. Zo is een organisatie er zeker van dat een nieuw platform gemakkelijk en snel kan schalen.
###

Meer informatie:
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl. #DataDriven
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NetApp  
7 okt 2019 Een data-gedreven visie op security

18 sep 2019 NetApp biedt eenvoudige, schaalbare en geïntegreerde oplossingen voor beheer van virtuele desktops en inzet van hybrid cloud

21 aug 2019 NetApp introduceert snellere, efficiëntere oplossing voor analytics en HPC-applicaties
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van dinsdag 22 oktober 2019  
Dubbele groeicijfers in Q3 2019: Veeam blijft clouddatamanagement markt domineren 

Homerr rolt BuurtPunten netwerk landelijk uit in Denemarken samen met Bring

Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

UPS vereenvoudigt exporteren voor Europese MKB-ondernemingen en e-tailers

HAL24K benoemt Dick Berlijn als nieuw lid van de raad van toezicht

Datto organiseert zijn grootste Europese conferentie voor Managed Service Providers ooit

Cyxtera zet Europese uitbreiding voort met datacenter in Amsterdam en bredere uitrol CXD-beschikbaarheidsplatform

Onderzoek van NTT: ‘Digital DNA’ bepalend voor cybersecurity-best practice in organisaties

Phishingmail met ‘controleer je wachtwoord’ meest succesvol

Hyarchis behaalt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Notilyze kondigt beschikbaarheid SaasNow via public cloud aan
Minkels en datacenteroperators ontwikkelen samen gloednieuw kastenplatform 'Nexpand'

Nog 2 dagen: jubileumeditie Lightspeed Connect

Conclusion Zuyd kijkt naar de toekomst tijdens ‘Limburg: Noodzaak tot Innovatie’

IFS domineert traditionele vendoren: groei licentie-inkomsten met 47 procent, netto-omzet stijgt met 23 procent

Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

commercetools tekent deal van 130 miljoen euro met Insight Partners om wereldwijde groei te versnellen

HubSpot voegt LinkedIn lead gen-formulieren toe aan gratis HubSpot CRM

HPS Industrial voor zesde keer aanwezig op Machinebouw Event 2019

Bol.com stimuleert ontwikkeling medewerkers door inzet Studytube

UAntwerpen zet data science centraal op vrijdag 25 oktober
Geplaatst:
Verstreken tijd: 34 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
NetApp contact  
Logo NetApp
  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  
NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Jaarbeurs
Logo HAL24K
Logo Datto
Logo Cyxtera Technologies
Logo NTT Ltd.
Logo KnowBe4
Logo Hyarchis
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Commvault Systems International BV
Logo commercetools
Logo HubSpot
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl